- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
FATMACIM BEN COK İKİZ İSTİYOM YA İKİZ TOPİNGLERİNE BAKIYOM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel gitmişşin hacca genç yaşta maşallah sanaEVET CANIM HAKLISIN BU ŞUNA BENZİYOR BEN HACCA GİTMEDEN ÖNCE COK İSTİYORDUM GİTMEYİ AMA GİDİP GELDİKTEN SONRA COK COK DAHA GİTMEK İSTEDİM.İNŞALLAH YİNE HAMİLE KALACAKSIN İNSALLAH KUCAGINA ALACAKSIN.BU BİZİM İÇİN Bİ İMTİHAN.BELKİ HEMEN COCUGUMUZ OLSAYDI İYİ BİR ANNE OLAMIYACAKTIK.DEMEKKİ DAHA HAZIR DEGİLİZ.KIYMET BİLMEMİZ İÇİN ZOR ELDE ETMEMİZ LAZIM.HAYATTA HERSEY ÖYLE DEGİLMİ.NE KADAR ZOR OLURSA O KADAR GÜZEL OLUR.
rabbim gönlüne göre versin canım ınsallah ikiz olur hakkında hayırlısıFATMACIM BEN COK İKİZ İSTİYOM YA İKİZ TOPİNGLERİNE BAKIYOM
ALLAHIM SANADA NASİP ETSİN.ne güzel gitmişşin hacca genç yaşta maşallah sana
evet bi laf vardır Allah sevdiği kuluna önce kaybettirir sonra buldurur diye belki seviyordur benı de :) ne kadar zor olursa o kadar güzel olur evet
AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNrabbim gönlüne göre versin canım ınsallah ikiz olur hakkında hayırlısı
hayal kurabildiğin ölçüde gerçektir aynştaynımsı oldu :)DÜŞÜNSENE TEDAVİYLE DEGİL TÜP BEBEKLE DEGİL KENDİLİĞNDEN İKİZ HAMİLE KALIYORMUSUM.NE GÜZEL HAYALLER KURUYOM BEN YA.
ewet yum gunlerınde istek aşırı artıyor canım akıntı da artıyorYAA FATMA BİRSEY SORACAM BENİM BENİM YUMURTLAMA GÜNLERİMDE COK İSTEKLİ OLUYORUM 5-6 GÜN OLUYOR SONRA AKLIMA BİLE GELMİYOR ACABA SİZDEDE OLUYORMU
aminnnn inşallah benim herüfle beraber gitmek nasıp olurALLAHIM SANADA NASİP ETSİN.
BENDE GİTTİGİMDE BEKARDIM KOCAMLADA GİTMEK İSTİYOZ.BUARADA HACDA YAPILAN DUALAR KABUL OLUYOR.ÖZELLİKLE KABEYİ İLK GÖRDÜGÜN ZAMANaminnnn inşallah benim herüfle beraber gitmek nasıp olur
ZATEN İSTEGİM OLMASA TMM DİYOM BU AY YUMURTLAMAM OLMADI.AKINTIMDA OLMUYOR ZATEN İSTEGİM OLMADIGINDAewet yum gunlerınde istek aşırı artıyor canım akıntı da artıyor
bı sekılde anlıyor olman cok ıyı canım ben yakın xamanda haber beklıorum senden fsh kaç cıkıo sendeZATEN İSTEGİM OLMASA TMM DİYOM BU AY YUMURTLAMAM OLMADI.AKINTIMDA OLMUYOR ZATEN İSTEGİM OLMADIGINDA
8 hapım kaldı bıtınce 2 gun sonra adet olucam 23 ocakta adet olcam karne gunumuzde oyle hesapladım hapla oldugu ıcın gecıkecegını sanmıorumSENİN İLAÇ NE ZAMAN BİTİYOR
olmaz mı ben orda dua ettirdim umarım halam gittiğinde unutmamıstırBENDE GİTTİGİMDE BEKARDIM KOCAMLADA GİTMEK İSTİYOZ.BUARADA HACDA YAPILAN DUALAR KABUL OLUYOR.ÖZELLİKLE KABEYİ İLK GÖRDÜGÜN ZAMAN
BENİM FSH SINIRDA 9.08 YAŞİM İLERLİYOR YUMURTA REZERVLERİM AZALIYOR BUARADA KALİTE OLARAKTA DÜŞÜYORbı sekılde anlıyor olman cok ıyı canım ben yakın xamanda haber beklıorum senden fsh kaç cıkıo sende
BEN NE DUA ETTİYSEM OLDU.BİR DAHA GİDEBİLSEM BU BORCLARDAN Bİ KURTULSAKolmaz mı ben orda dua ettirdim umarım halam gittiğinde unutmamıstır
Anladim cnm insallah tedaviye gerek kalmadan olur cnmBENİM FSH SINIRDA 9.08 YAŞİM İLERLİYOR YUMURTA REZERVLERİM AZALIYOR BUARADA KALİTE OLARAKTA DÜŞÜYOR
HADİ BAKALIM BİR DAHAKİ AY YENİ UMUTLA İNSALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRECEKSİN8 hapım kaldı bıtınce 2 gun sonra adet olucam 23 ocakta adet olcam karne gunumuzde oyle hesapladım hapla oldugu ıcın gecıkecegını sanmıorum
İNOFOLİK KULLAMAYI DÜŞÜNÜYORUMAnladim cnm insallah tedaviye gerek kalmadan olur cnm