- 25 Ekim 2020
- 1.851
- 3.466
- 32
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Canım çalıştığım için hergün okuyamam malesef. Ama kısa dualar olursa katılmk isterim. Allah kabul etsin inşallahBankacI26 Canim senide ekleyimmi listeye ?
@sweetgirlcandy @hasbeee @MiniMiniMinnakk @Oriana katilmak istermisiniz kizlar
Tabi canım okurum inşallahAh Tamam kuzum ben sende listede olmak istersin sandim seni etiketlerim okumak istersen okursun olurmu
Evet canim ablanida eklemek isterim listeye istersenKim için gerekirse okurum bende cumaya kadar herkese 41 tane okumak heralde niyetinizMagnifiaque
Evet canim ablanida eklemek isterim listeye istersen
Evet bitti canim burdakilere okuycaz insallahSağol canım burdaki kızlara okuyalım önce. Issızınki bitti mi?
Evet bitti canim burdakilere okuycaz insallah
Seninkine şimdi mi başlıyoruz kuzucugumEvet bitti canim burdakilere okuycaz insallah
Misal kişi başı 4 tane dusecekse, 4 günde bir, bir kişiye okuruz. OlurmuBiraz beklesek sayi cogalsa mi acaba? Bi kişiye cok dusucek sanki..
Daha iyi ya iste okuya okuya hizlandirirsinBbm kuran okumam çok yavaş ben yetişemem ama sizler okuyorsanız benide katarsanız memnun olurum
Mantikli bence olurMisal kişi başı 4 tane dusecekse, 4 günde bir, bir kişiye okuruz. Olurmu
Aynen ben cuma demistim amaKandil gecesi duasını yaparsın yapılmadıysa
Yok daha cicegim diger arkadaslarin onayini bekliyorumSeninkine şimdi mi başlıyoruz kuzucugum
Evet canimKızlat bu liste okunacaklar listesimi?
Daha iyi ya iste okuya okuya hizlandirirsinEvet liste yeni
Yaa insallah hayirlisiyla olur seninde tabiki eklerim arkadaslar isterseAnksiyete duarım 3 aylar dualarım ve birde hatime kayıldımbpyumdan buyuk işlere kalkıyorum bn sonrada ywtisemiyorum bnm içinde okunabılirse eklersiniz kızlar olmazsa canınız sagolsun Rabbim hepimize en hayırlısından tez zmn da nasip etsin
Okumaya başlayacağımız da etiket yaparsınız o haldeMantikli bence olur
Aynen ben cuma demistim amaISSIZZ kandil gecesi dualasana
Yok daha cicegim diger arkadaslarin onayini bekliyorum
Evet canim
Aslında günde 2 tane okuyabilirseniz 2 günde 1 kişiye geçebiliriz zor mu olurMisal kişi başı 4 tane dusecekse, 4 günde bir, bir kişiye okuruz. Olurmu