- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.721
Life light ELIF ( hayırlısıyla tup bebek transferimin pozitif sonuçlanması ve sağlıklı sıhhatli bir bebek dünyaya getirmek.
Magnifiaque MERVE (Hayirlisiyla ikiz evlat sahibi olmak )
E ELNISMUR [/USER] ELIF ( hayırlısıyla evlat sahibi olabilmek için ve hamile kaldiginda düşük yapmamak )
burcusami BURCU (sağlıkli hayırlı evlatlar )
Havva Aras
MUSTAFA AYBARS (Kolay hayirli bir dogum olsun evladina sag salim kavussun, saglikli hayirli evlat olsun, ömrü guzel olsun )
Z zinciriye ELANUR (hayırlı ,sağlıklı, tez zamanda pozitifi görüp hayirli evlat )
H M HATICE (hayirlisiyla evlat sahibi olmak )
Oriana MERVENUR (Bismillahirrrahmanirrahim Allahım Merve Nur kuluna saglıkla hamile kalıp sağlıkla hamilelği devam edip hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı evlatlarını kucagına alıp kavusmayı nasip et ya Rabbim )
Asiltutku GULCAN (öncelikle eltimin ve tüm isteyenlerin hayirli sağlıklı evlat sahibi olabilmeleri, benim hamileligimin ve doğumumun sağlıklı ve kolay geçmesi iki evladımı da hayırla sağlıkla büyütebilmek nasip olması. )
@Renkli Fiyonk HILAL ( hayirlisiyla kolay bir dogumla yavrusuna kavusmak icin)
goah PINAR (hayirlisiyla evlat sahibi olmak )
@Mimariye OZGE (hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip olması)
kun fe yekunnnn
evremmrv
KelebekkB
S sedna03
V Vavin
M Mucizebekleyis CANSU ( tüp bebek tedavisinde sağlıklı bi şekilde pozitifi gormek )
Z Zerre ELIF (hayirli bir is icin fetih suresi )
Sagol hatıcem allah razı olsunLife light 1 adet okudum ✓
Magnifiaque 1 adet okudum ✓
E ELNISMUR 1 adet okudum ✓
burcusami 1 adet okudum ✓
Havva Aras 1 adet okudum ✓
Z zinciriye 1 adet okundu✓
Oriana 1 adet okundu ✓
Devam ettikçe yazarım
Allah razı olsunLife light 1 adet okudum ✓
Magnifiaque 1 adet okudum ✓
E ELNISMUR 1 adet okudum ✓
burcusami 1 adet okudum ✓
Havva Aras 1 adet okudum ✓
Z zinciriye 1 adet okundu✓
Oriana 1 adet okundu ✓
Devam ettikçe yazarım
Yeni listeyi rana okuduktan sonra vercem insallahAllah razi olsun hepinizden
Life light (elif ) icin 1 tane okudum. Allah kabul etsin insallah
ben okudum Elif e ALLAH ım kabul etsin hayırlısıyla yavruşuna kavuşursun inşallah canım benim
Elif arkadasim için okudum
Life light cnm 2 tane okudum niyetine.. Rabbim kucaklarımızi bos bırakmasin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..
Life light arkadaşım için okudum Allah kabul etsin inşallah
Elif için okudum Allah kabul etsin inşallah
yalnız ilk baştan dinleyerek pekiştireyim sonra yalnış olmasın dedim. Sonrasında okudum. Ama dinlediğin videoda okuyan o kadar içten okuyoduki gözyaşlarımı tutamadım
Bende bu şekilde okuyorum o zaman ben de çıkayım listeden
Elif için okudum ama olur mu?
Life light için 1 adet okudum ..Hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olsun İnşallah Magnifiaque arkadaşım benim için okunacak dua da niyetim hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmakti
Ben bir tane okudum Rabbim herkesin niyetini kabul etsin inşallah
Elif arkadasım için 1 tane okudum allah kabul etsin
Tabi eklerim Kizlar boyle dusunmeyîn okumak isteyenler olur size de okuruz tabi senin icin elife okudum
Güzel kalpli arkadaşlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizdenMagnifiaque canım Life light arkadaşıma okudum Rabbim kabul etsin inşallah tez vakitte çifter çifter bebişler ile dolsun kucağı
Allah razı olsun canım
sen toplu bildir istersen ben gunu geldikce isaretlerimMagnifiaque kuzum ben toplu okudum ama sana günlük mü bildiriyim toplu mu hangisi kolay olur sana
Senide yazdim Allah razi olsun kuzumMagnifiaque sana geçiyor muyuz bugün? Ben snein niyetine 2 tane okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins en güzel zamanda
Allah razi olsun Canim eger olursa sizin dualariniz sebep olcak insallahMagnifiaque rabbim niyetini kabul etsin inşallah sağlıcakla hayırlı ikiz annesi olursun ..Bende 2 tane alayım canım
Allah razi olsun Canim eger olursa sizin dualariniz sebep olcak insallah
[/QUOTE İnsallah en kısa zamanda olsun ..Rabbim dualarımızı duysun