- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.461
İnşallah olmassin bebeğin supriz yaparHaftaya sali bekleniyor kendileriregl araya girince de sıkıntı oluyor..
Ya liste yaparız da en az 5 6 kişi olsak daha iyi olurdu.Ben böyle akıl karıştırırım işte
İnşallah olmazsınHaftaya sali bekleniyor kendileriregl araya girince de sıkıntı oluyor..
Hatimlerden çok kişinin katılabileceğini sanmıyorumYa liste yaparız da en az 5 6 kişi olsak daha iyi olurdu.
Dur biraz reklam yapalim
Ya haftalık çizelge yaparız adet olanlarda sora 2 ser tane okuyup kapatır arayı.Off kararsiz kaldimsimdi en az 25 kisi olmak gerek aceba yapabilirmiyiz bende okumak istiyorum gercekten biraktim bu ara
Yapma bence okuyabilcekler belliDur biraz reklam yapalim
Bence max 10 yapalım olmazsa bir tur daha dönerizOff kararsiz kaldimsimdi en az 25 kisi olmak gerek aceba yapabilirmiyiz bende okumak istiyorum gercekten biraktim bu ara
Aynen kimseyede yük olmaz.Ya haftalık çizelge yaparız adet olanlarda sora 2 ser tane okuyup kapatır arayı.
Fetihe başlasak o daha kolay okunuyor sanırımAynen kimseyede yük olmaz.
yada Yasin suresinemi baslasakFetihe başlasak o daha kolay okunuyor sanırım
Yasin için grublar var canim ben katılmıştım 41 Yasin grubu yeni bitirdik bizyada Yasin suresinemi baslasak
Ay aslinda ben meryem suresi veya vakia isterdimYasin için grublar var canim ben katılmıştım 41 Yasin grubu yeni bitirdik biz
Bence fetih kolay okunuyor bu sürede çok etkili bu süre arkadaşlar. Yani bence daha kolay olur gibi soraki zamanlarda bakalım inşallahAz kişi olursak hepsini sırayla okuyabilirz
Fark etmez canım banaBence fetih kolay okunuyor bu sürede çok etkili bu süre arkadaşlar. Yani bence daha kolay olur gibi soraki zamanlarda bakalım inşallah