- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.501
Ne okuncak canım? Sayıya bağlı işler yoğun olduğunda aksatmak istemem@zey_nep
@mutlulukbenihicbirakma
@morkagit
@iremblncglyn
@sheetan
@aysenurt3991
@Maviayyy
@rana20
@Hhhifa
pawlover
@Aselhannn
@Renkli Fiyonk
Kizlar katilmak istermisiniz
Daha ne okunacagina karar veremedik Canim haber ederim sanaNe okuncak canım? Sayıya bağlı işler yoğun olduğunda aksatmak istemem
AnlaştıkDaha ne okunacagina karar veremedik Canim haber ederim sana
Ay kızlar ben giremedim bir türlü anca gördüm mesajlarınızıKizlar rahman suresi okuyalimmison karar sizin tabi
Şu şu ayetler arası diye mi okuyacağız canım. Elimizdeki kitapların basımları farklı mıdır aynı mıdır acaba. Sayfa sayısı daha doğrusu. Birde adet olduğumuz zaman sıkıntı olur mu. Günlük okuma olmazsa biriktirip okursakKızlar Enbiya suresi 10 sayfa birçok ayeti şifa
10 kişi olursak bir kişiye herkes belli bı sayfasını okursa güzel olur diye düşünüyorum
Sora okursa öyle de olur canisiŞu şu ayetler arası diye mi okuyacağız canım. Elimizdeki kitapların basımları farklı mıdır aynı mıdır acaba. Sayfa sayısı daha doğrusu. Birde adet olduğumuz zaman sıkıntı olur mu. Günlük okuma olmazsa biriktirip okursak
Karar verelimde hallederim okutmayı inşallahSora okursa öyle de olur canisi
Her Kuran'da son 3 sayfası bellidir canim başlangıç sayfasını atarız.. yani son 2 sayfası da olur
Çocuk için son sayfası sanırım ama şifa için son 2 sayfası okuruz. Annede okutabilirsin
Hatirliyormusun arefede dagitiliyordu Enbiya suresi son sayfası?Karar verelimde hallederim okutmayı inşallah
Onu hatırlayamadım da enbiya suresi peygamberleri anlatam sure değil miydi. Dur açıp bir türkçesine bakıyımHatirliyormusun arefede dagitiliyordu Enbiya suresi son sayfası?
Çocuğu olmasını isteyenler dağıttı hep arefe veya bı zaman olması lazımdı.Onu hatırlayamadım da enbiya suresi peygamberleri anlatam sure değil miydi. Dur açıp bir türkçesine bakıyım
Hatırladım canım ya hz zekeriyanın çocuk için duasını okuyorduk şimdi son sayfasının türkçesine bakınca gördümÇocuğu olmasını isteyenler dağıttı hep arefe veya bı zaman olması lazımdı.
Yok son sayfası idi okunan bu sefeer..Hatırladım canım ya hz zekeriyanın çocuk için duasını okuyorduk şimdi son sayfasının türkçesine bakınca gördüm
Olur canımYok son sayfası idi okunan bu sefeer..
Aynen oda var dabakalım gelsinde magni ayarlasin
Son suresini baslayalim isteyen 41 e tamamlasîn harikaMagni gelsin de Enbiya süresine başlarız listeyi yapMagnifiaque Enbiya suresi okuyoruz tamam mı diye.
Baslayalim