- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.241
Herkesin kendi niyeti için okuruz Fetih Süresini? Katılım olur diye düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
41 mi okuyoruz onunda. Çok bilmiyorum fetih suresiniOkuruz ya Meryem süresinden az sayfası
41 okuruz aynen kuzum41 mi okuyoruz onunda. Çok bilmiyorum fetih suresini
Harika ben varim sizde varsanizArkadaşlar bu bittikten sora fetih süresine başlayalım ne derseniz mübarek 3 aylar boş durmayalım.
Magnifiaque Allah razı olsun uğraşın için canım.
Bunun için de fetih suresi diye topik acarsan devam ederiz güzel okuyoruz bırakmayalım
Ne dersiniz?
Bende varım hayli hayli okuruzHarika ben varim sizde varsaniz
Olur canim bes tane yaziyorum sanaArkadaşlar hakkınızı helal edin ben hala adetim. ama siz bitirdiniz. Bu cuma için 5 tane aliyorum. Daha erken biter derseniz malesef Perşembe namaza başlayacağım.
Ben varım canım❤Arkadaşlar bu bittikten sora fetih süresine başlayalım ne derseniz mübarek 3 aylar boş durmayalım.
Magnifiaque Allah razı olsun uğraşın için canım.
Bunun için de fetih suresi diye topik acarsan devam ederiz güzel okuyoruz bırakmayalım
Ne dersiniz?
Evet baya hizlaniriz meryem suresini ezberlemis gibi oldum iremede okuyalim yeniden liste yaparim insallah isteyen katilirBende varım hayli hayli okuruz
Aynen yeni topik açalım onun için ama karışıklık olmasın. Buraya döndüğümuzde Meryem suresi okunur yine.Evet baya hizlaniriz meryem suresini ezberlemis gibi oldum iremede okuyalim yeniden liste yaparim insallah isteyen katilir
Ewet fetih çok iyi olur hem dersim için ezberlemiş olurum aradan çıkar41 Fetih Süresi için okumak isteyenler bildirsin burdan topik acinca başlayalım.
Life light
H M
Magnifiaque
SoLeiL12
Ekledim seni açtım konuyu dursun diyeEwet fetih çok iyi olur hem dersim için ezberlemiş olurum aradan çıkar
Geldim benMerayyy
ISSIZZ
S Seferye hatun
burcusami
Kızlar sizde varmisiniz fetih suresi okumaya beraber.
Herkesin kendi niyeti için.
Havva Aras
bebekedi
Bende varımMerayyy
ISSIZZ
S Seferye hatun
burcusami
Havva Aras
bebekedi
Merayyy
ISSIZZ
S Seferye hatun
burcusami
Havva Aras
bebekedi
Bakalım katılan oldukça belli olucak canım 20 kişi olsak kişi başı w fetih süresiyle bitiyorKuzum ben hala adetliyim sonra da hatim için kurana başlayacağım aynı zamanda işe başlıyorum.. bide diğer dua grubuna da katıldım.. fetih süresinde kaç kişi var kac günde biter canım?
Zorlanirsan sen bilirsin canimKuzum ben hala adetliyim sonra da hatim için kurana başlayacağım aynı zamanda işe başlıyorum.. bide diğer dua grubuna da katıldım.. fetih süresinde kaç kişi var kac günde biter canım?