41 Meryem suresi 💛

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.... Allah Ne muradınız varsa hayırlısı ile versin Inşallah..
RABBİM bu yolda emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah hayırlı sağlıklı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin cümlemize... çok duygulandım 😭😭😭iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi..
Ben kendimi bu dünya da ISSIZZ kimsesiz sanıyordum çok şükür ki siz varsınız 🤲 beni duanıza kattınız ALLAH hepinizden razı olsun inşallah 🤲
Allah isteyen herkesin kucağını sağlıkla hayırlı evlatlarla doldursun canım ben de okudum bugün Allah kabul etsin inşallah neden kimsesiz olasın bak burda hep dayanışma içindeyiz hiç kimsemiz olmasa bile Yaradanımız var kızımı her sevişimde buradaki isteyen arkadaşlar aklıma geliyor hep dua ediyorum

Okuyan tum guzel yurekli arkadaslarima tesekkur ederim 💕

Az kaldi biter artik

Kalan 13 🫀

Bende hepinize çok teşekkür ederim..Kuzumm sende vesile olduğun için ayriyetten teşekkür ediyorum ALLAH hepinizden razı olsun.. her bildirim geldiğinde gözlerim doldu ne güzel yürekli arkadaşlarım varmış şükürler olsun.. kendimi sahipsiz sanıyordum...
Iyiki burası var iyiki varsınız.. inanın yazacak kelime bulamıyorum duygularımı ifade etmek için...😢🤲

Bende hepinize çok teşekkür ederim..Kuzumm sende vesile olduğun için ayriyetten teşekkür ediyorum ALLAH hepinizden razı olsun.. her bildirim geldiğinde gözlerim doldu ne güzel yürekli arkadaşlarım varmış şükürler olsun.. kendimi sahipsiz sanıyordum...
Iyiki burası var iyiki varsınız.. inanın yazacak kelime bulamıyorum duygularımı ifade etmek için...😢🤲
Mutlu olmana cok seviniyorum ISSIZZ ISSIZZ
Yalniz degilsin tabiki🥰Cani gonulden ediyoruz dualarimizi
Allah hayirlisiyla nasip etsin insallah guzel kalpli arkadasim 🥰

X