- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdır. Rabbim kabul etsin şimdiden hayırlı salih evlatlar nasib etsinHaftaya cumaya kadar Allah razi olsun
Amin ben nasıl emoji bırakılıyor bilemiyorum yeniyim ama sende muhteşemsin :)
Hosgeldin o zaman Zamanla hepsini ogrenirsin Yavas yavasAmin ben nasıl emoji bırakılıyor bilemiyorum yeniyim ama sende muhteşemsin :)
Hosgeldin o zaman Zamanla hepsini ogrenirsin Yavas yavas
Cok tesekkur ederim
Buldum ya beğen tuşuylaymis rica ederim hoşbulduk.Hosgeldin o zaman Zamanla hepsini ogrenirsin Yavas yavas
Cok tesekkur ederim
Bak cozdun bileBuldum ya beğen tuşuylaymis rica ederim hoşbulduk.
Allah razi olsun canim Hamilelerin duasi kabul olur insallahBir tane aldım canım Rabbim niyetini kabul etsin
Kalan 24
Amin canım benim cümlemize Hep duamdasiniz. Herkese dua ediyorumAllah razi olsun canim Hamilelerin duasi kabul olur insallah
Tabi ISSIZ icin okuyoruz
Ama rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
Ya Allah gonlune gore versin insallah Sende insallah hayirlisiyla kucagina alirsin minik mucizeniAmin canım benim cümlemize Hep duamdasiniz. Herkese dua ediyorum
Amin canım arkadaşım hepimize sağlıklı hayırlı merhametli evlatlar nasip etsin RABBİM inşallah1 tane aldım bende ISSIZZ Rabbim sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin ins cnm benım
Ah neden kimsesiz olcaksin insallah ilk basta senin guzel haberini aliriz yuvan senlenir bebeginle esinle kendini hic yalniz hissetmezsin sonra tum evlat sahibi olmak isteyenlerle insallahKızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.... Allah Ne muradınız varsa hayırlısı ile versin Inşallah..
RABBİM bu yolda emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah hayırlı sağlıklı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin cümlemize... çok duygulandım iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi..
Ben kendimi bu dünya da ISSIZZ kimsesiz sanıyordum çok şükür ki siz varsınız beni duanıza kattınız ALLAH hepinizden razı olsun inşallah
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.... Allah Ne muradınız varsa hayırlısı ile versin Inşallah..
RABBİM bu yolda emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah hayırlı sağlıklı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin cümlemize... çok duygulandım iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi..
Ben kendimi bu dünya da ISSIZZ kimsesiz sanıyordum çok şükür ki siz varsınız beni duanıza kattınız ALLAH hepinizden razı olsun inşallah
KALAN 23
Bonus gercektende cok zor bir durum su mubarek gunler hurmetine rabbim ablanada nasip etsin insallah