- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
O zaman kalan 19Tamam ben okuyayım bir tane. Rabbim inşallah nasip etsinBende kendim için her gün okuyorum başlığı görünce bir faydam olsun inşallah dedim. Tüp bebek yaptrdım sonucunu bekliyorum rabbim inşallah bana da bu sureyi okuyup gönderdiğimiz kişiye de hayırlı evlat nasip etsin
Canm bende 2 tane alaym. Daha fazla alrdm yarn doktora gidcem Şu idrar yolu enfeksiyonu içinO zaman kalan 19
Yaa insallah guzel sonuclarla donersin buraya rabbim yardimcin olsunTamam ben okuyayım bir tane. Rabbim inşallah nasip etsinBende kendim için her gün okuyorum başlığı görünce bir faydam olsun inşallah dedim. Tüp bebek yaptrdım sonucunu bekliyorum rabbim inşallah bana da bu sureyi okuyup gönderdiğimiz kişiye de hayırlı evlat nasip etsin
Ay Canım çok teşekkür ederim çok incesin ama bugün okudum hepsini. Sen okumadiysan iptal et.S Seferye hatun bende daha abdestlenmedim ama senin için de 2 tane alayım sen 4 tane oku..
Etti 4 Meryem suresiLife light icinde almıştım toplam.
artık bittikce alırım
Yaa maşallah ne güzel okuyorsun hızlı hızlıBurcu.... için 5 tane alıyorum canım.
Helal olsun canım iltifat içinde teşekkür ederim çok naziksinS Seferye hatun harikasin ya masallah sana hakkini helal et valla
Allah razı olsun canım. Az kaldı ezberlicemYaa maşallah ne güzel okuyorsun hızlı hızlı
Insallah ezberlersinHelal olsun canım iltifat içinde teşekkür ederim çok naziksinsende harikasın yahu
Amin sağol canım.Insallah ezberlersinAllah razi olsun
Ben henüz adetliyim cok ozurdilerim kısa surede katilacağımburcusami kuzum sira sende
kalan 41
@ISSIZZ
Magnifiaque
@Yenidelhi
Life light
S Seferye hatun
burcusami
H M
@SoLeiL12
@MiniMiniMinnakk
Aselhannn
@Yasnaz
@goah
bebekedi
@Negoo
Biliyoruz canim onemli degilBen henüz adetliyim cok ozurdilerim kısa surede katilacağım
Seferye iptal etti burcu icin alıyorum 2 tane ozamanKalan 12
Okumayan veya mazaretli olan arkadaslar sizden haber bekliyorum
Cogunuz soylediniz ama
1 tane okurum demistim, okudum