- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.177
- Konu Sahibi Magnifiaque
Allah kabul etsin canim1 tane okurum demistim, okudum Life light icin diye söylemiştin sanirim canim:) Allah kabul etsin dualarinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canim1 tane okurum demistim, okudum Life light icin diye söylemiştin sanirim canim:) Allah kabul etsin dualarinizi
Teşekkür ederim ağzınıza sağlık. Allah razı olsun1 tane okurum demistim, okudum Life light icin diye söylemiştin sanirim canim:) Allah kabul etsin dualarinizi
2-3 güne inşallah ederim canım
Ben hafta sonuna kadar evde degilim canm anca hafta sonu okuyabilirim
Canım 2 tane daha aldım. Allah kabul etsin inşaAllahDiğerleri adetli mi Magnifiaque ? Herkesi etiketledik mi? Hamilelerden mi yardım alsak
Kaldı 8Canım 2 tane daha aldım. Allah kabul etsin inşaAllah
Kaldı 3 dur bakalım cnm bekleyelim aksama kadar olmazsa bende okurum 3 taneyi deArkadaşım 5 tane okudum burcusami Magnifiaque secdesini akşama yapicam,eğer eksik varsa devam edebilirim
Daha başlamadım ama bitane daha alayım kuzum toplam senin için 3Kaldı 3 dur bakalım cnm bekleyelim aksama kadar olmazsa bende okurum 3 taneyi de
Hayir kuzum kalan 8 hala goah onceki aldigindan bahsediyorKaldı 3 dur bakalım cnm bekleyelim aksama kadar olmazsa bende okurum 3 taneyi de
1 tane aldımSon kalan 5