- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.177
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Şimdilik iki tane alayımburcusami kuzum sira sende
kalan 41
ISSIZZ
Magnifiaque
Yenidelhi
Life light
S Seferye hatun
burcusami
H M
SoLeiL12
@MiniMiniMinnakk
@Aselhannn
@Yasnaz
goah
@bebekedi
@Negoo
S Seferye hatun bende daha abdestlenmedim ama senin için de 2 tane alayım sen 4 tane oku..
Etti 4 Meryem suresiLife light icinde almıştım toplam.
artık bittikce alırım
Senden de Allah razı olsun canımTamam çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Bende 2 tane aldım canım kalan 37Şimdilik iki tane alayımkalan 39
Tamam kim içinse bugun ya da yarin okurum insallah 1 taneBurda olup takip eden arkadaslarim hepinizden Allah razi olsunHizli gitmiyoruz demi eger cok hizli gidiyorsun yetistiremiyoz derseniz sure koyariz birsey varsa yazmayi unutmayin
Lutfen 1 de olsa okuyalim hepimiz destek olmus oluruz
UcanSupurge pawlover LesaM
Yardim etmek isterseniz diye sizide etiketliyorum
Allah razı olsun benim niyetime insTamam kim içinse bugun ya da yarin okurum insallah 1 tane
Canım 4 tane aldım. Allah kabul etsin inşaAllahAllah razı olsun benim niyetime inskalan 28
Ben burayı takipteyim canım şu sıra yoğunluğum var nasipse okumak istiyorumBurda olup takip eden arkadaslarim hepinizden Allah razi olsunHizli gitmiyoruz demi eger cok hizli gidiyorsun yetistiremiyoz derseniz sure koyariz birsey varsa yazmayi unutmayin
Lutfen 1 de olsa okuyalim hepimiz destek olmus oluruz
UcanSupurge pawlover LesaM
Yardim etmek isterseniz diye sizide etiketliyorum
Sağlıklı hayırlı evlat icin cnmMagnifiaque dağıttınıx mi acaba ben de alabilirim bir tane. Bir de doğuma mi giriyor yoksa bebek olması için mi ona göre söyleyip dua edelim inşallah
Alicak misin şimdi cnm sonra mi okucaksinBen burayı takipteyim canım şu sıra yoğunluğum var nasipse okumak istiyorum
Cocuk olmasi icin canim dagitiyoruz daha 20 varMagnifiaque dağıttınıx mi acaba ben de alabilirim bir tane. Bir de doğuma mi giriyor yoksa bebek olması için mi ona göre söyleyip dua edelim inşallah
Cok tatlisin ne zaman istersen Allah razi olsunBen burayı takipteyim canım şu sıra yoğunluğum var nasipse okumak istiyorum
Tamam ben okuyayım bir tane. Rabbim inşallah nasip etsinCocuk olmasi icin canim dagitiyoruz daha 20 var