- 8 Nisan 2019
- 893
- 1.625
- 44
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
S Seferye hatun ,Magnifiaque Zeynep arkadaşım 3 tane Meryem süresini okudum .Okuduktan sonra tilavet secdesi de yapıyorum , yapılması gerekiyor diye biliyorum Allah kabul etsin .. Hayırlısı biran önce bebisine kavusuruzsun inşallah
Evet canim tilavet secdesini yapmaliyizS Seferye hatun ,Magnifiaque Zeynep arkadaşım 3 tane Meryem süresini okudum .Okuduktan sonra tilavet secdesi de yapıyorum , yapılması gerekiyor diye biliyorum Allah kabul etsin .. Hayırlısı biran önce bebisine kavusuruzsun inşallah
Ben yazdım birilerine dönerse inşallah yazarimKalan 10
2 tanede ben alaym canm idrar yolu enfeksiyonu olmuşum geçen ayda nüksetti galiba bir türlü kurtulamıyorm kasik ve karın ağrım var salı günü ürolojiye gidcem canm o gözden 2 tane alablrm canmkalan 8
Allah şifa versin çok geçmiş olsun2 tanede ben alaym canm idrar yolu enfeksiyonu olmuşum geçen ayda nüksetti galiba bir türlü kurtulamıyorm kasik ve karın ağrım var salı günü ürolojiye gidcem canm o gözden 2 tane alablrm canm
Ama hepsini sen almis gibi oluyorsun eminmisinKalan 6 taneyide ben alıyorum kızlar. Böylece bitmiş oluyor.
Cok gecmis olsun canim rabbim Acil sifalar versin2 tanede ben alaym canm idrar yolu enfeksiyonu olmuşum geçen ayda nüksetti galiba bir türlü kurtulamıyorm kasik ve karın ağrım var salı günü ürolojiye gidcem canm o gözden 2 tane alablrm canm
Sorun deyil canım okurum Allah'ın izniyleAma hepsini sen almis gibi oluyorsun eminmisinyoksa okuruz yani
Birde hemen dualama kuzum biraz zaman tani herkes okusun
Allah dualarini kabul etsin insallahSorun deyil canım okurum Allah'ın izniyle
Canım okuyamazsan söyle bende yardım ediyim yarından itibaren müsaitim allahın izniyleKalan 6 taneyide ben alıyorum kızlar. Böylece bitmiş oluyor.
Amin amin amin seninde kabul etsin hakkında helal et uğraştımAllah dualarini kabul etsin insallah
Tamam çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Canım okuyamazsan söyle bende yardım ediyim yarından itibaren müsaitim allahın izniyle
Cumlemizden insallahAmin amin amin seninde kabul etsin hakkında helal et uğraştım