- 23 Ocak 2019
- 2.972
- 10.072
- 34
- Konu Sahibi Magnifiaque
Okurum canım kımın için okunacak 1 tane alayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okurum canım kımın için okunacak 1 tane alayım
Okudu sayın canım .başlarım birazdan etiket yapın elimden geldiğince destek olurumElif için canım Life light
Tamam canim okurum tabi bu gece.Yok canım seninkini de saydık.. sen oku Yenidelhi için.. ALLAH razı olsun canım arkadaşım
Ekleniyor canim iste isteyen kişileri ekliyoruz tam listeyi blmiyorum şuan sıra geldikçe yazılıyor şuan Life light için okunuyorListe seklinde mı okuyorsunuz bu arada kızlar okunacak daha kaç kısı var?
Liste varsa hepsine birer tane okuyum diyecektim.haftaya derslerim başlayacak okuyamam diye demiştim.neyse nasıp ( : Rabbım herkesin gönlünden geceni nasip etsin inş.Ekleniyor canim iste isteyen kişileri ekliyoruz tam listeyi blmiyorum şuan sıra geldikçe yazılıyor şuan Life light için okunuyor
Paylaşır arkadaş inşallah canım gelsi de sağolasın olduğu kadar olsunListe varsa hepsine birer tane okuyum diyecektim.haftaya derslerim başlayacak okuyamam diye demiştim.neyse nasıp ( : Rabbım herkesin gönlünden geceni nasip etsin inş.
Hemde ismi elifmelek kızımın da ismi elifRabbim kabul etsin ins..
İnşallah bı kızın daha olur canımHemde ismi elifmelek kızımın da ismi elifRabbim kabul etsin ins..
Hemde ismi elifmelek kızımın da ismi elifRabbim kabul etsin ins..
1 tane okurum canim
Rabbim herkesin dualarını kabul etsin. Seninde En kısa zamanda kucağını doldursun inşallahHemde ismi elifmelek kızımın da ismi elifRabbim kabul etsin ins..
4 Yenidelhi icinde 4 Life light icinmiBirazdan aldığım 4 taneyi okucam kizlar. 4 tane daha alayım onları da yarın okurum Rabbim kabul etsin ins..
Demi insan okuya okuya daha iyi hizlaniyorEvet bencede devam etsin okuyalım her gun hızlandım ben sanki meryem suresinde
Liste var kuzum eger okumak istersen oku bir sayi duseriz her baslangictaListe varsa hepsine birer tane okuyum diyecektim.haftaya derslerim başlayacak okuyamam diye demiştim.neyse nasıp ( : Rabbım herkesin gönlünden geceni nasip etsin inş.
İkisi için de 4 er tane cnm evet. Az once 4tane okudum. Diğer arkadaş için de okucam yarın 4 tane4 Yenidelhi icinde 4 Life light icinmi
Demi insan okuya okuya daha iyi hizlaniyor
Liste var kuzum eger okumak istersen oku bir sayi duseriz her baslangicta