- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 38
- Konu Sahibi Magnifiaque
Tamam, bu gece 1 tane ikurum. Okuyunca mesaj atarim. Allah kabul etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam, bu gece 1 tane ikurum. Okuyunca mesaj atarim. Allah kabul etsin insallah
Rabbim hepinize gostersin insallah canim hayirli evlatlar. Bizler azicik da olsa yardimci olabikiyorsak ne mutlu. Ben de 5 yil bekledim 2. Cocugumu. Cok iyi biliyorum bu durumlari.
Rabbim sanada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahRabbim hepinize gostersin insallah canim hayirli evlatlar. Bizler azicik da olsa yardimci olabikiyorsak ne mutlu. Ben de 5 yil bekledim 2. Cocugumu. Cok iyi biliyorum bu durumlari.
Amin inşallah, allah razı olsunRabbim sanada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
söz verdiklerim var onlari okuyayim süresi var mi cnm belli bi tarih
Yazdığım herkes hemen hemen hastaydı benm sıramı Life light a verin kızlar onun daha acele bitirelim onun kini
yaaaKuzumm bugün bitirmek istiyoruz Yenidelhi arkadaşımın meryem süresini..
Allah razı olsun okuyandan da okutandan da .. RABBİM kabul etsin inşallah Yenidelhi arkadaşımız için de okuduk bitti o zaman. Gelsin sıradaki
Life light arkadaşımız için olsun sıramı ona verdimAllah razı olsun okuyandan da okutandan da .. RABBİM kabul etsin inşallah Yenidelhi arkadaşımız için de okuduk bitti o zaman. Gelsin sıradaki
Kuzum ben bu gece 1 tane okuyacaktim.Allah razı olsun okuyandan da okutandan da .. RABBİM kabul etsin inşallah Yenidelhi arkadaşımız için de okuduk bitti o zaman. Gelsin sıradaki
Yaa neden sana okusaydık
Bana geçen ay toplandı reelden canim Allah razi olsun biraz geç olsada olur sana okunsun daha mühim seninki şuanYaa neden sana okusaydık
Ya sen nasıl bal kalplisin Allah razı olsunBana geçen ay toplandı reelden canim Allah razi olsun biraz geç olsada olur sana okunsun daha mühim seninki şuan
Burdaki arkadaslarin hepsiyle oylesiniz okuyan herkesten Allah razı olsun amin ecmain canisiYa sen nasıl bal kalplisin Allah razı olsun
Senin ki hariç canim sanırım 2 tane kalmıştı bende onları verdimKuzum ben bu gece 1 tane okuyacaktim.
Yeni kisi icin mi okuyayim. Benimki dahil mi bitti acaba