- 17 Mayıs 2019
- 1.587
- 2.912
- Konu Sahibi Magnifiaque
Bayankus06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayankus06
Insallah olur meryem suresi okuyamasakta dualarimdasinHelal olsun canım ne demek aşk olsun az dua okumadık birbirimize
Bir kisiye iki gun en gec bir hafta sure genellikle bir haftayi beklemiyoruz ama hizli ilerlemek icinSüresi varmı ne zamana kadar okunmasi lazim?
Günlük okunuyor canm kaç tane almak istersenSüresi varmı ne zamana kadar okunmasi lazim?
Anladm canm destek olmak isterim dedigim gibi seri okuyamiyorum cok faydam olmaz sizlereBir kisiye iki gun en gec bir hafta sure genellikle bir haftayi beklemiyoruz ama hizli ilerlemek icin
Bir olsun bizim olsun canmKuzum katilirdimda seri okuyamiyorum ama 1 tane anca alabilirim
Tamam ben bitane aliyim yarin okurum banyo yapmam lazim lekelenmelerm devam ediyo ama 10 gunden sonra özur oldugu icin okuyabilirmGünlük okunuyor canm kaç tane almak istersen
Nasil okuyorsun Mesela iki gunde bitirirmisin iki uc sayi aslanAnladm canm destek olmak isterim dedigim gibi seri okuyamiyorum cok faydam olmaz sizlere
Hergun 1 tane rahat okurum ama cok eksiginiz varsa 2 de alabilirmNasil okuyorsun Mesela iki gunde bitirirmisin iki uc sayi aslan
Teşekkür ederim canım benimInsallah olur meryem suresi okuyamasakta dualarimdasin
Simdi seni ekliyorum listeye Ilk birle basla istersen hizlanirsin 1 ekledim Élif icinHergun 1 tane rahat okurum ama cok eksiginiz varsa 2 de alabilirm
Evet canm okursun sorun olmazTamam ben bitane aliyim yarin okurum banyo yapmam lazim lekelenmelerm devam ediyo ama 10 gunden sonra özur oldugu icin okuyabilirm
Tamam canımgoah bak istersen buraya cnm
Canim yenidelhi icin 1 tane okurum demistim, tamamdır. Secde namaziyla beraber duami ettim allah kabul etsin insallah.
Tabiki katilmak istersen gelMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum .. Bende Meryem süresini günde birkez okuyabilirim
Allah razi olsun canim cok tesekkur ederimCanim yenidelhi icin 1 tane okurum demistim, tamamdır. Secde namaziyla beraber duami ettim allah kabul etsin insallah.
Life light ixin de bir tane alirim.
Yarin okurum.