- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.981
Allah Allah dogru etiketliyorum oysa birdaha etiketleyim seniBana bildirim gelmiyor
Bende anlamıyorum ki,topiğe bi giriyorum okuma için yeni kişiye geçilmiş ,etiketler de ismim var ama bana bildirim gelmiyorAllah Allah dogru etiketliyorum oysa birdaha etiketleyim seni
Sorun etiketleme de değil bence
Aceba bildirimlerînde mi problem var ?Sorun etiketleme de değil bence
Bilmiyorum kiAceba bildirimlerînde mi problem var ?
Rabbim şifa versin canım inşallah olsunKizlar, bugun agrilarim vardi.
Hatice icin okuyamadim.
Yarin ogleden once okuyacam, okuyunca mesaj atarim. Hakkinizi helal edin.
Daha yeni gecti ağrılarım.
Cumletem iyi geceler
Allah razı olsun canım benim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah rabbim
Gecmis olsun rabbim sifa versin insallahKizlar, bugun agrilarim vardi.
Hatice icin okuyamadim.
Yarin ogleden once okuyacam, okuyunca mesaj atarim. Hakkinizi helal edin.
Daha yeni gecti ağrılarım.
Cumletem iyi geceler
Rabbim şifa versin canım inşallah olsun
Cok tesekkur ederim allah razı olsun arkadaslarGecmis olsun rabbim sifa versin insallah
Aleykum selam arkadasim. Amin insallah.Senin de kadir gecen mubarek oldun. Cok gecmis olsun. Lutfen uzulmeden aglamadan bol bol dua et. Ben de senin icin edecem. Ismini de yaz bana canim. Seninle haftamiz ayni diye biliyorum ya da cok yakin. Organ gelisimi tamamlanmistir. Kilo olarak gerideyse hic üzülme, dogumdan sonra hizlica toparlar insallah. Muhtemelen 34. Haftanin bitmesini bekliyordur doktorun.Selamunaleykum kızlar kadir gecemiz mübarek olsun, Rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma ve isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... Allah rızası için bana da dua eder misiniz doktor çok ciddi gelişim geriliği var 2 haftaya bebeği almamiz gerekiyor dedidün bütün gün ağladım henüz çok küçük Allahım ne gelirse senden kimseyi darda zorda koyma korktuklarımızdan emin eyle derdi veren Rabbim dermanini da gönder inşallah
Hatice icin okudum canim.H M HATICE icin okuyanlar
Life light
Magnifiaque
@Elif 8887
burcusami 2
Havva Aras
@zinciriye
H M
@Oriana
@Asiltutku
@Renkli Fiyonk
@rana20
@goah
@Mimariye
kun fe yekunnnn (mazaretli )
Z Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
1 tane okudum canim.Rabbim şifa versin canım inşallah olsun
Sat 11 Eylul 34+1 ama olcumler 3 hafta geri yani 37 de almis olsa 34 haftalik gelisiminde olacak elimde degil ki uzulmemek sakin kalmaya calisiyorum ilk baslarda onden gidiyordu 31 den sonra bi sey olduAleykum selam arkadasim. Amin insallah.Senin de kadir gecen mubarek oldun. Cok gecmis olsun. Lutfen uzulmeden aglamadan bol bol dua et. Ben de senin icin edecem. Ismini de yaz bana canim. Seninle haftamiz ayni diye biliyorum ya da cok yakin. Organ gelisimi tamamlanmistir. Kilo olarak gerideyse hic üzülme, dogumdan sonra hizlica toparlar insallah. Muhtemelen 34. Haftanin bitmesini bekliyordur doktorun.
Hayirli haberlerle dön bize canim.
Senden de allah razı olsun hilalcim.Sat 11 Eylul 34+1 ama olcumler 3 hafta geri yani 37 de almis olsa 34 haftalik gelisiminde olacak elimde degil ki uzulmemek sakin kalmaya calisiyorum ilk baslarda onden gidiyordu 31 den sonra bi sey olducovid atlattik ondan mi diyorum her sey geliyor aklima ismim Hilal Allah razi olsun canim