- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.961
Allah razı olsun canım
Okuyan herkesten Allah razı olsun rabbim sizin ve benim gönlümdekileri kabul olan dualardan eylesin inşaAllahZ zinciriye ELANUR icin
Niyeti : rabbim hayırlı ,sağlıklı, tez zamanda pozitifi görüp tüm isteyenlere içlerindede bana evlatlarımızı kucağımıza nasip eylesin
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami 2
Havva Aras
Z zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
Z Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
Z zinciriye icin @rana 20den haber bekliyorum
Allah razı olsun canimH M Hatice için dün akşam 1 tane okudum.. Rabbim kabul etsin inşallah niyetini Magnifiaque gözden kaçar diye tekrar yazdım
Sonradan okurum inşallahBen gozden kacirmista olabilirim onemli olan okumak olsun
Kuzum kadir gecesine yetisse iyi olurdu okutacak kimse yoksa sonradan okusan da olur
Senden de canım ,rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ,en kısa zamanda insallahAllah razı olsun canim
Senden de canım ,rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ,en kısa zamanda insallah
Sağolun canlar
Z zinciriye ELANUR icin
Niyeti : rabbim hayırlı ,sağlıklı, tez zamanda pozitifi görüp tüm isteyenlere içlerindede bana evlatlarımızı kucağımıza nasip eylesin
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami 2
Havva Aras
Z zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah
Cookiie
kun fe yekunnnn
Z Zerre
evremmrv
KelebekkB
V Vavin
M Mucizebekleyis
S sedna03
Okudum Allah'ım duasını kabul etsin inşallahH M HATICE icin : rabbim hayırlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin
Life light
Magnifiaque
E ELNISMUR
burcusami
Havva Aras
Z zinciriye
H M
Oriana
Asiltutku
@Renkli Fiyonk
R rana20
goah