- 3 Ağustos 2020
- 1.733
- 2.819
Aslında yarın kandil gecesi mi başlasak hem belki başka arkadaşlarda gelirler çok rahat okunur.❤❤❤Ya yapamassak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında yarın kandil gecesi mi başlasak hem belki başka arkadaşlarda gelirler çok rahat okunur.❤❤❤Ya yapamassak
Herkes hasta olmadan listedekielr tamam der demez başlayalım diyorum benAslında yarın kandil gecesi mi başlasak hem belki başka arkadaşlarda gelirler çok rahat okunur.❤❤❤
Ben çoğunluğa uyarım canım benimkisi sadece bir öneriydi.Herkes hasta olmadan listedekielr tamam der demez başlayalım diyorum ben
Helbette varımmmmm teşekkür ederim aklına gelip etiketlediğin için
1 2 okur yetistiririz yardımlaşarakÇok teşekkür ederim evet gördüm bende ama yetişebilir miyim ki , bilemedim ...
Maalesef okutabilcek kimsem yok neyse yapcak bişey yok çıkayım listeden çokta heveslenmiştim ya okurum diyePaylaşırız kimseye veremezmisin 1 tane de olsa?
Tamm bitince katılırsın canim yardım edersin :)Maalesef okutabilcek kimsem yok neyse yapcak bişey yok çıkayım listeden çokta heveslenmiştim ya okurum diye
Canim 41 e niyetlendik ama sayımız azNasıl olacak açıklayabilir misin canım H M
tamam canım anladım nasıl derseniz başlamaya hazırım inşallahCanim 41 e niyetlendik ama sayımız az
Ramazan'dan önce bitsin diye kişi başı 2 şer tane okuyalım dedik hasta olan kişiler içinde yardımlaşarak bitiririz diye düşündük :) yani ya 21 ya 33 okuyacağız.
Tabi ki canım seve seve katılırım, aklına geldiğim için de ayrıca çok teşekkür ederim