- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım o zaman bitsinde ederim inşallah yardımTamm bitince katılırsın canim yardım edersin :)
İsmini silmeyeyim.
Bu hafta müsait değilm ki@_Reyyan a sordunuz mu yakalayamadım ama etiketleyeyim belki ister katılmak
Leyl-i-fer sen de ister misiin?
Bidahaki sefere insallah canimS Sabr-Sukur-Dua gelirmisn
Yav sirkemi limon mu varya adile naşitin filmi ben öyle arada kaldımEveeet baslayalimmi O zaman cogûnluk 33 mu diyor 21 mi ?
Ajjajajja daha kararsizligi gecip sayiya karar veremedikYav sirkemi limon mu varya adile naşitin filmi ben öyle arada kaldım
21 olsun diyorum ya daha rahat gider en azından eksiklerde filan olmazmi? Deneyelim yani hiç olmazsa sayımız çok değil çünkü birde mazereti filan var bunun.Ajjajajja daha kararsizligi gecip sayiya karar veremedik
Ama 21 olursa kisi basi 2 olsa 26 yapar21 olsun diyorum ya daha rahat gider en azından eksiklerde filan olmazmi? Deneyelim yani hiç olmazsa sayımız çok değil çünkü birde mazereti filan var bunun.
Yok hasta olanlar var ya aramızda okuyamayanlarda olur diye dedim oylemAma 21 olursa kisi basi 2 olsa 26 yapar
Oda mantikliOff karar veremiyorum patron sensin soyleYok hasta olanlar var ya aramızda okuyamayanlarda olur diye dedim oylem
Değişmez dimi sayı içine sinmeyen olursa tamamlasın canım üstünüAçık arttırma oldu resmen. Tamam 25 tane okuyalım kişi başı.