- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
Yok bugün donsunler de akşam başlatalım insallah canisiBana uyar canım bugün başlıyor muyuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bugün donsunler de akşam başlatalım insallah canisiBana uyar canım bugün başlıyor muyuz?
Meryem suresi bitmiş olcak bende okurum 3 tane daha kısa gibi sureAzıcık daha olsaydık iyi olurdu 1 2 kişi daha gelseydi çokta yuklenmeyelim diyorum 33 mu 21 mi karar söylesin herkes öyleyse gonullulerse okuyalım gücü olan fazla da olur ben alırım günde 3 4 tane bı kaç kişi öyle alsak biter.
Nette baktim S Seferye hatun da demisti 33 diye o yuzden soyledim bana hepsi uyarAzıcık daha olsaydık iyi olurdu 1 2 kişi daha gelseydi çokta yuklenmeyelim diyorum 33 mu 21 mi karar söylesin herkes öyleyse gonullulerse okuyalım gücü olan fazla da olur ben alırım günde 3 4 tane bı kaç kişi öyle alsak biter.
İşte güzel olur da kuzum herkes tamam diyecekmi yardimlaşmadan olmaz biliyorsun dua edeceğiz gönülden nasıl gelirse artıkNette baktim S Seferye hatun da demisti 33 diye o yuzden soyledim bana hepsi uyar
Amin canim insallahAllah sag salim kucagina alsin insallah cogu gitmis azi kalmis
tamamdir senide ekliyorum Aynen dedigin gibi olur
Aynen ortak karar onemliİşte güzel olur da kuzum herkes tamam diyecekmi yardimlaşmadan olmaz biliyorsun dua edeceğiz gönülden nasıl gelirse artık
Allah hayırlı doğum versin canım insallah tüm sayfayı okuyamadımAmin canim insallah
Amin canim insallahAllah hayırlı doğum versin canım insallah tüm sayfayı okuyamadım
Ben bugün regl oldum ya 1 hafta katılamayacağım1. Magnifiaque
2. H M
3. SoLeiL12
4. Life light
5. M Manda_Lina
6. Merayyy
7. burcusami
8. Hhhifa
9. H Hapiness
10. Aselhannn
11. S sheetan
12. S Seferye hatun
Evet hanımlar herkese 21 tane okuyalım. Kişi başı 2 şer tane düşüyor okuyamayanlardan düşeriz 1 2 kişi sayımızda dolayı. Ne sayiyi herkes genel 2 tane alır hasta mazaretli olan olursa paylaşırız aramizda
Paylaşırız kimseye veremezmisin 1 tane de olsa?Ben bugün regl oldum ya 1 hafta katılamayacağım
Merhaba, yaa katılmayı ben istedim ama ben de bugün regl olmayı bekliyorum. Birkaç gün geciktim , her an olabilirim. Ve 6 gün sürüyor. Dün siz ilk gönderide birkaç gün sonra başlarız yazınca ben de reglimin sonuna doğru gelir diye düşünüp katılmak istedim. Hemen başlamayı beklemiyordum. Ne yazikki yerime okuyacak kimse yok. Başlar başlamaz fire vermektense gruptan çıkmak daha iyi olacak sanırım. Kusura bakmayın lütfen1. Magnifiaque
2. H M
3. SoLeiL12
4. Life light
5. M Manda_Lina
6. Merayyy
7. burcusami
8. Hhhifa
9. H Hapiness
10. Aselhannn
11. S sheetan
12. S Seferye hatun
Evet hanımlar herkese 21 tane okuyalım. Kişi başı 2 şer tane düşüyor düşeriz. herkes genel 2 tane alır hasta mazaretli olan olursa paylaşırız aramizda
Kızlar herkes tamam diyorsa 21 kişi başı okunsun başlayalım bu akşam
İnşallah kuzucugum Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin
H M canım bencede 33 olsun. Herkese belli bir sayı verilsin regl olanlar sonradan okuyabilir veya etraflarındakilere dağıtırlar olmazsa kendi aramızda paylaşırız.Cok az degilmi sence 21 33 olmazmi
Olur katılayım ben de bu ara işlerim hafif çok şükürS Seferye hatun
Havva Aras
Yenidelhi
pawlover
@goah
@irlcandy
@mutlulukbenihicbirakma
Sizde katilmak istermisiniz ?
@Bonus diger liste devammi yoksa sende katilmak istermisin
Bilmiyorum ki yapabilirmiyiz senceH M canım bencede 33 olsun. Herkese belli bir sayı verilsin regl olanlar sonradan okuyabilir veya etraflarındakilere dağıtırlar olmazsa kendi aramızda paylaşırız.
Yaparız inşaAllah ya 33 olsun bizim olsunBilmiyorum ki yapabilirmiyiz sence
Ya yapamassakYaparız inşaAllah ya 33 olsun bizim olsun