- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 38
Pozitif cok şükür. 24. Haftamdayim. Ikizdi birini kaybettim. O da benimle, dogumda alacaklarmis onu da.İnşallah peki sizin ne oldu sonucu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif cok şükür. 24. Haftamdayim. Ikizdi birini kaybettim. O da benimle, dogumda alacaklarmis onu da.İnşallah peki sizin ne oldu sonucu.
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızPozitif cok şükür. 24. Haftamdayim. Ikizdi birini kaybettim. O da benimle, dogumda alacaklarmis onu da.
Amin canim insallah, cok cok dua ediyorum sizlere, kendime herkese. 5 yil bekledim. Ve dogumdan sonra bile ömürboyu dua edicem bebek sahibi olsun her isteyen diye.Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Aselhancim tedavin hayirli olsun canim, insallah pozitif olur.Regl kısa sürer okuyamadgmi anneme verrim tüp bebek süreci sıkıntılı biliyosun iğneler haplar çok uyku yapyo bende sıkıştığımda anneme vermeye calsrm
Çok mutlu oldum sonuna kadar sürdürüp kucaginizi almayı nasip etsin inşallahPozitif cok şükür. 24. Haftamdayim. Ikizdi birini kaybettim. O da benimle, dogumda alacaklarmis onu da.
Allah bin kere razı olsunAmin canim insallah, cok cok dua ediyorum sizlere, kendime herkese. 5 yil bekledim. Ve dogumdan sonra bile ömürboyu dua edicem bebek sahibi olsun her isteyen diye.
Amin canim insallahÇok mutlu oldum sonuna kadar sürdürüp kucaginizi almayı nasip etsin inşallah
Senden de razi olsun insallah canimAllah bin kere razı olsun
Allah hayırlı mübarek etsin evladiniziAmin canim insallah
Senden de razi olsun insallah canim
Amin canim insallahAllah hayırlı mübarek etsin evladinizi
Ya maşallah kuzum hadi güzel haberler ver sende inşallah 1 tane de olsa okumazmisin ki dua iyidir hem :)Perşembe günü alıp geldim bebisimi Rabbim hepimize nasip etsin inşallah ya. Kız pıt diye rahmime koydular ya doktora diyorum ki bu ekrandaki mı bebek yaaaa çok güzeldi. Rabbim hepimize nasip etsin tez vakitte
Allah sag salim kucagina alsin insallah cogu gitmis azi kalmisCanim cok tesekkur ederim, ilgilendigin icin. Ama allah nasip ederse hatime baslayacagim. Sizler icin hep dua ediyorum, etmeye de devam edeceğim. Sizlerden ricam benim icin sag salim çocuğunu kucagina alsin diye dua etmeniz bile yeterli.
tamamdir senide ekliyorum Aynen dedigin gibi olurFetih gurubuna katılmak isterim bende. İsterseniz hergun okunacak sayıyı belirleyelim. Adet olsakra önceden okuruz biriktiririz herkese okumuş oluruz. Ben sonlarda hiç okuyamadım adet olunca.
Kuzum şimdi alırım okuyamam biraz serbestleseyim illaki alırımYa maşallah kuzum hadi güzel haberler ver sende inşallah 1 tane de olsa okumazmisin ki dua iyidir hem :)
Cok az degilmi sence 21 33 olmazmiBaşlayalım kızlar inşallah olduğu kadar 21 tane okuyalım herkese? Katılmak isteyen varmı başka.
Kişi başı 2 tane en fazla düşer.
Bana uyar canım bugün başlıyor muyuz?1. Magnifiaque
2. H M
3. SoLeiL12
4. Life light
5. M Manda_Lina
6. Merayyy
7. burcusami
8. Hhhifa
9. H Hapiness
10. Aselhannn
11. S sheetan
12. S Seferye hatun
Evet hanımlar herkese 21 tane okuyalım. Kişi başı 2 şer tane düşüyor okuyamayanlardan düşeriz 1 2 kişi sayımızda dolayı. Ne diyorsunuz?
Azıcık daha olsaydık iyi olurdu 1 2 kişi daha gelseydi çokta yuklenmeyelim diyorum 33 mu 21 mi karar söylesin herkes öyleyse gonullulerse okuyalım gücü olan fazla da olur ben alırım günde 3 4 tane bı kaç kişi öyle alsak biter.Cok az degilmi sence 21 33 olmazmi