- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Aynen dun 3 gordum bugun 2 kontrol ediyorum aklim kalbim burdaCanim listeyi kontrol et sayı değişiyor çünkü
Eminmisin canimCanım benim sıramı atlayalım mı adetliyim kendim de okuyayım en sona atıver beni
Evet evet kendim okuyamicam şimdi içime sinmez en sona at beni en son okuruz inşallahEminmisin canim
Yok en son da okumayiz bitince syle inşallah halledelimEvet evet kendim okuyamicam şimdi içime sinmez en sona at beni en son okuruz inşallah
Kime okudun canim1 fetih okundu arkadaşlar
Tuğba için canımKime okudun canim
Amenna ve saddaknaSıradaki müslüman kardeşimin niyetine 4 tane okudum. Rabbim kabul etsin.
Ya Alim
Her şeyi çok iyi bilen, anlayan ve tanıyan "Allah'ın bilgisine sınır yoktur. O her şeyi bilir. Olmuşları olduğu gibi, olacakları da olmuşlar kadar açık ve seçik bilir.
Ilk önce benm eşimin anne ve kardeslrmn her zaman sağlıklı mutlu ve huzurlu olması salih amelli insanlardan olmayı nasip eylesin rabbim bu dünyada ve öbür dünyada af afiyet ve sıhhat versin bana ve sevdiklerme. Içimde kalbimde olan tüm dualarmi rabbim kabul eylesin içinde hayırsız dualarm varsada hayra çevirsin rabbim benm için.Canm benm duam bismillahirahmanirrahim