Hergun kac kisi varsa okadar mi okunacak 41 gun boyuncaHerkese mümkün mertebe okuyacağız katılanlara en kısa zamanda.
Katılmak isteyen olursa bekleriz..
Magnifiaque
H M
SoLeiL12
Life light
M Manda_Lina
Merayyy
burcusami şimdilik bukadariz
Mazeretli zamanlarda diğer kişilerle yardımlaşarak bitirebiliriz
Bı kaç gün sonraya başlayacağız inşallah.
Ya biz Meryem süresini seferberlikle en fazla 2 günde okuduk kişi sayımız çok olmadığı içinHergun kac kisi varsa okadar mi okunacak 41 gun boyunca
Bende okurum insallahYa biz Meryem süresini seferberlikle en fazla 2 günde okuduk kişi sayımız çok olmadığı için
Fazla olursa bı buçuk günde bir kişiye okuruz
Tamam yazıyorum sizi de inşallah takipte olun bı kaç güne toplanirsak başlarızBende okurum insallah
Yalniz tabi ozaman Ramazanada girmis olacagiz degilmi yetismeye bilir hatimde olacak o siraYa biz Meryem süresini seferberlikle en fazla 2 günde okuduk kişi sayımız çok olmadığı için
Fazla olursa bı buçuk günde bir kişiye okuruz
Yok RAMAZAN'dan önce biter çok kişi olmayız kişi başı 1 er 2 şer fazla okuruz.Yalniz tabi ozaman Ramazanada girmis olacagiz degilmi yetismeye bilir hatimde olacak o sira
Olur eklerim tabi aktifmisiniz sitede konuyu takip etseniz iyi olur toplanan kadarMerhaba, beni de ekler misiniz?
Ben çarşamba günü tüp bebeğe baslyrm kızlar elimden geldiğince katlm sağlamaya calscamAynen Magnim koyalım inşallah biraz daha cogalalimdaAselhannn ekledim canim
41 kişi çok olur diyorum en fazla 20 30 kişi olsak bitirirz inşallah fazla gönüllü okuyacaklarla
Tamam seni başa alırız insallah.Ben çarşamba günü tüp bebeğe baslyrm kızlar elimden geldiğince katlm sağlamaya calscam
20 kişi filan olursak kişi başı 2 tane okuyacağız kısa sürede bitireceğiz diye düşünüyoruzNasıl olacağını tam anlamadım ama ben fetih suresını hızlı okurum katılmak isterim
Yaa ne zaman baslaşmisti görmedim hic
Yaa ne zaman baslaşmisti görmedim hic
Bende yok diye grup açtım.
Ya mümkün mertebe her gün bır kişiye diye düşünüyoruz hızlı gidiyor diye inşallah.
Toplanilsa biraz daha ona göre insalalh.
Herkesin duasına diye okuyacağız