G guzelgunlereazkaldi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 312 168 28 31 Ekim 2023 Konu Sahibi H M #1.581 Hhhifa .!.: Merhaba arkadaslar bu sayfada fetih suresini okuduktan sonra Rabbim nasip etti evlat verdi aklima geldiniz bir selam vereyim istedim Genişletmek için tıkla... BAna da dua edin ya is bulmam icin ALlah razi olsun
Hhhifa .!.: Merhaba arkadaslar bu sayfada fetih suresini okuduktan sonra Rabbim nasip etti evlat verdi aklima geldiniz bir selam vereyim istedim Genişletmek için tıkla... BAna da dua edin ya is bulmam icin ALlah razi olsun
H M Nirvana Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2015 29.577 86.181 1 Kasım 2023 Konu Sahibi H M #1.582 Hhhifa .!.: Merhaba arkadaslar bu sayfada fetih suresini okuduktan sonra Rabbim nasip etti evlat verdi aklima geldiniz bir selam vereyim istedim Genişletmek için tıkla... Benmde oldu 2 tane evladım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin Allah bağışlasın heoimizinkini
Hhhifa .!.: Merhaba arkadaslar bu sayfada fetih suresini okuduktan sonra Rabbim nasip etti evlat verdi aklima geldiniz bir selam vereyim istedim Genişletmek için tıkla... Benmde oldu 2 tane evladım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin Allah bağışlasın heoimizinkini
F fbyht Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2023 624 573 26 1 Kasım 2023 Konu Sahibi H M #1.583 H M .!.: Benmde oldu 2 tane evladım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin Allah bağışlasın heoimizinkini Genişletmek için tıkla... ne kadaar güzel Allah nasıp etmiş masallah. Ben de sevdiğime kavuşmak istiyorum bana da dua eder misiniz..
H M .!.: Benmde oldu 2 tane evladım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin Allah bağışlasın heoimizinkini Genişletmek için tıkla... ne kadaar güzel Allah nasıp etmiş masallah. Ben de sevdiğime kavuşmak istiyorum bana da dua eder misiniz..
H M Nirvana Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2015 29.577 86.181 1 Kasım 2023 Konu Sahibi H M #1.584 fbyht .!.: ne kadaar güzel Allah nasıp etmiş masallah. Ben de sevdiğime kavuşmak istiyorum bana da dua eder misiniz.. Genişletmek için tıkla... Rabbim hayırlısı ise sevgisini içine versin hayırsızsa hayra çevirsun ama değilse daha iyisini daha güzelini cikarsin inşallah
fbyht .!.: ne kadaar güzel Allah nasıp etmiş masallah. Ben de sevdiğime kavuşmak istiyorum bana da dua eder misiniz.. Genişletmek için tıkla... Rabbim hayırlısı ise sevgisini içine versin hayırsızsa hayra çevirsun ama değilse daha iyisini daha güzelini cikarsin inşallah