maranki tarifi daha kolay
canım marankinin tarifi nasıl bende yapmak istiyorum.diyette uyguluyorum sporada gidiyorum artı evde karında calısıyorum ve ekstra zayıflama cayıda iciyorum umarım işe yarar
Bende böğle internetten aldığım yağ karışımlarını aldım karısıtır dım sürüdüm.
Ama basenlerim kızardı ve devamlı kasındı şişdi yani böğle karısımlar herzaman iyi olmuyor ne var ne yok karıstırıyoruz.Birde o kadar o yağlara para verıyoruz ama hep bos yere ucup gıdıyorlar.Keske hem ucuza hemde kolayca basen eritmenin yolları olsaydı keşke.
kullanılan marka ıle alakalı olabılır
bazı markaların urunlerı dandık oluyor bu bır nedendır belkı de
ayrıca bazı aromatık yaglar kımı cıltte hassasıyet olusturabılır mısal, limon yagı portakal yagı
2 damla sursem kıpkırmızı olur cıldım
belki ucucu yagları sabıt yaglarla karıstırmak sorunu cozer
ya da ıyı markalardan urun almak?
konu sahıbı arkadasım, sızın aldıgınız markaları yazar mısınız? piyasada cok sayıda marka var nerden alalım bılemedık
Evet ben de onu düşünüyorum. Bu arada hangi markaları kullanıyorsunuz? :26:
kızlar sonucu yazar mısınız? merak ediyorum teşekkürler
merhaba kızlar .. maalesef pof çıktı üstelik vücuttan arıtmasıçok zor oldu banyonun batması cabası.. ölçümler lapayı sürmeden öncekilerle aynı .. şimdi dersiniz belki senin fazlan çok yoktu diye hemen hikayemi anlatayım.. ben 168 boyunda 68 kiloydum ve 2 ayda 60 kiloya düşüp 3-4 ay sonrasında da bi 5 kilo daha verip 55 kiloya düştüm bu arada 54 arada 57 oluyordu regli dönemlerimle ilişik olarak .. sonuç olarak 68ten 55e düşmüştüm hızlı bişekilde şuan 59 kiloyum o ayrı bi konu .. birden kilo verince haliyle sarktım .. bel bölgemde simit oluştu popo altında sarkma oldu .. bu lapayı duyduğumda ben zayıflamaktan ziyade sıkılaştıracağını umarak yapmıştım .. ama hiç bi etki göstermedi hani belki sürekli yapılırsa etki gösterir ama öyle ilk yaptığında 40 dkda 7 cm bilmem ne beklemeyin bence hiç bu zahmete bile girmeyin eğer bende bi sıkılaşma yapmadıysa kimsede yapmaz moralinizi bozmak gibi olmasında .. üzgünüm başka çarelerde görüşmek üzere...
arkadaşlar aktar bana ozonlanmış kayısı yağı verdi.bu mu istenen bi yardımcı olabilir misiniz.
bunu yaptıktan sonra tekrar aynı olculer olur mu ki acaba
nasıl yani kendi ölçülerin mi incelme ölçülerin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?