400 ve üzeri cc slikon taktıranlar

Sagol cnm.insallah bu kez olur.kendi istek ve arzularimizi acik ve net bicimde doktorumuza anlatmamiz cok muhim.ama sonucta cerrah olan da onlar.onlarin da tecrubelerini ve bilgilerini dikkate almak lazim.bu sefer ben doktorumun fikirlerini kesinlikle dikkate alicam.bu arada beni de izlemeye alirmisin cnm.bi de senin 325 leri goriyim hele.
Canım izliyorum seni :KK66: ama profil resmin muhteşem.... Bu şimdiki halin di mi??? Dekolten muhteşem.

Canım çok güzel anlatmışsın, eline sağlık. Çok açıklayıcı ve bilgilendirici olmuş. Forumun amacına uygun bir yazı. Bana da 325 cc yuvarlak high profil, dualplan olarak takıldı 2 ay kadar önce. Daha mı büyük olsaydı dediğim oldu :KK66: ama sağlık açısından en idealinin bu olduğunu belirtti Dr um. Tıpkı senin de anlattığın gibi, vücut kapasitesini aşan büyük protezin göğüs duvarı ezilmesi ve ağırlıktan dolayı duruş bozukluğu , boyunda düzleşme ya da ilerleyen zamanlarda sarkma yapabileceğini söylemişti. Tabi bunlar ihtimal dahilinde olan şeyler, herkeste olacak diye bir kural yok :KK66: inşallah senin de bu sefer ideal boyutta fıstık gibi memelerin olur inşallah :nazar: çok öpüyorum .

Merhaba kizlar ben hollandadan 3 cocuk annesiyim mayisda protez ve diklestirme amaliyati oldum lolipop dedikleri memnunum ama biraz daha buyukmu olsaydi diye aklima takildi doktorumla konusdum ikinci amaliyat çok kolay olur dedi o yuzden tekrar bu siteye bilgi edinmek icin tekrar ugrar oldum son zamandir okuyorum firsat buldukca istanbulda 3000 euroya yaptirdim doktorumdan memnunum amaliyat sonrasi da cok rahatdim hic bir sikinti yasamadim resim gorebilirmiyim yaptiranlarin kimin resmini gorebilirm kiyaslamak ve soru isaretinden kurtulmak icin

Canım izliyorum seni :KK66: ama profil resmin muhteşem.... Bu şimdiki halin di mi??? Dekolten muhteşem.
Evet cnm bu simdiki halim.giyin8kken hicbir sik8nti yok ama ciplak resimlerde dikkat ettiysen hantal duruyor.esim 2.ameliyata karsi.boyutundanda seklinden de memnun.bende 2.ameliyattan korkuyorum acikcasi. Son anda vazgecmezsem iyidir

Merhaba kizlar ben hollandadan 3 cocuk annesiyim mayisda protez ve diklestirme amaliyati oldum lolipop dedikleri memnunum ama biraz daha buyukmu olsaydi diye aklima takildi doktorumla konusdum ikinci amaliyat çok kolay olur dedi o yuzden tekrar bu siteye bilgi edinmek icin tekrar ugrar oldum son zamandir okuyorum firsat buldukca istanbulda 3000 euroya yaptirdim doktorumdan memnunum amaliyat sonrasi da cok rahatdim hic bir sikinti yasamadim resim gorebilirmiyim yaptiranlarin kimin resmini gorebilirm kiyaslamak ve soru isaretinden kurtulmak icin
Mayistan bu zamana kadar hala resimlerinizi bekliyoruz !! Siz once album yapin ki izlemeye alan olsun
Beni baya bir oyalamistiniz resim olayinda ben size guvenmiyorum!

Mayistan bu zamana kadar hala resimlerinizi bekliyoruz !! Siz once album yapin ki izlemeye alan olsun
Beni baya bir oyalamistiniz resim olayinda ben size guvenmiyorum!
Prof resim benim neden beni bu kadar merak etdin burdakilerin hepsinin kimligimi var sende ne burda yazi yazayim erkek olsam burdan baska sitemi yok arayan erkek icin ne bileyim ben senin baska birisinin resmini koymadigini alinti resim olmadigini ben sapik erkek olsaydim kilifimi Ona gore hazirlardim niyetim oyle olsaydi taktin bana nesin sen simdi ben supheleniyom senden bu kadar bana israr etdigin icin zaten senin yuzunden girmedim iki de bir resim resim ben erkek yada sahtekar kadin olsaydim resim bulurdum ben buraya koyacak

Prof resim benim neden beni bu kadar merak etdin burdakilerin hepsinin kimligimi var sende ne burda yazi yazayim erkek olsam burdan baska sitemi yok arayan erkek icin ne bileyim ben senin baska birisinin resmini koymadigini alinti resim olmadigini ben sapik erkek olsaydim kilifimi Ona gore hazirlardim niyetim oyle olsaydi taktin bana nesin sen simdi ben supheleniyom senden bu kadar bana israr etdigin icin zaten senin yuzunden girmedim iki de bir resim resim ben erkek yada sahtekar kadin olsaydim resim bulurdum ben buraya koyacak
Sen buraya sahte resim koy bakim sanki ben bilmiyecegim senin resim'olmadigini
Benden mi supheleniyon :KK70: hic gulecegim yoktu israr edincede hemen ortaliktan kaybolmustun korkun olmasaydi catir catir resmini gosterirdin
Hadi benimle ugrasma

Sen buraya sahte resim koy bakim sanki ben bilmiyecegim senin resim'olmadigini
Benden mi supheleniyon :KK70: hic gulecegim yoktu israr edincede hemen ortaliktan kaybolmustun korkun olmasaydi catir catir resmini gosterirdin
Hadi benimle ugrasma
Sana harcicak vaktim yok istersen inan ister inanma cok korktum senden o yuzden resim koymadim melehat gostermiyom sana mememi deyil kilimi bile varmi

Ne israr ediyon o zaman

Benim burda foto koyanada koymayanada hic birsey demeye hakkim yok bu herkez icinde gecerlidir benim mememin derdi senimi gerdi foto da foto gorme la gostermicem kudur
Burdaki arkadaslari kandirmana gerek yok foto gosterecem diye o zaman sen gostermek istemiyosan kimse sana da gostermez kusura bakma

Burdaki arkadaslari kandirmana gerek yok foto gosterecem diye o zaman sen gostermek istemiyosan kimse sana da gostermez kusura bakma
Hahh şunu bileydin Kimse kimseye gostermek zorunda deyil. O zaman SUSACAKSIN israr etme bana

ben senden suphelendim kimse bana bu kadar israr etmedi bende senin gibi kimseye bu kadar merak salmadim ben sana gostermicem o kadar benim mememin derdi senimi gerdi

Kaç cc seninkiler ?

Kime foto gosterecem demisimki ben yalanci

zaten senin fotolarin alinti senin paris kaldirimlarinda ve bu sitede gezen erkeksin. her hafta geldigim icin bilirim parisi ingilizce bile konusmayan irkcilarin arasinda ruh hastasi olmamak elde deyil bu meme fotolarina kafayi takmissin senin gibi israr eden varmi su sitede hic gormedim ben yaa ruhsuz irkci paris Den anca meme meraklisi cikar senin gibi

Ben kimseye israr etmiyom sende bana edemezsin kimseye de yalan soylucek kadar senin gibi sahte alinti foto koyacak kadar aciz ruh hastasi deyilim.

Kızlar çok ayıp ama valla ... Yapmayın böyle..
YaA bu gercekten erkek ben ikna oldum sitede ne zaman birsey yazsam illaaa benim mememi gorecek arkadaslar ben kimseye israr etmedim söz vermedin sarkintilik etmedim ben kendime yakisdiramam hah suphelendimmi çekilirim kenara muhatap olmam biri bana bu kadar israr etdiyse erkek bu erkek.

YaA bu gercekten erkek ben ikna oldum sitede ne zaman birsey yazsam illaaa benim mememi gorecek arkadaslar ben kimseye israr etmedim söz vermedin sarkintilik etmedim ben kendime yakisdiramam hah suphelendimmi çekilirim kenara muhatap olmam biri bana bu kadar israr etdiyse erkek bu erkek.

Bu site olmasi gereken site surda akil alis verisi yapiyoruz. Hatdaa yaninda gorusdun arkadaslarinla paylasamadigini bile surda anlatabiliyoz. Haa sen erkek var diye supheleniyosan buralarda gezinmiceksin teknologi diye birsey var cok kolay Kendi fotografiymis gibi kadin fotosu koymak saff salak deyiliz.

Kime foto gosterecem demisimki ben yalanci

zaten senin fotolarin alinti senin paris kaldirimlarinda ve bu sitede gezen erkeksin. her hafta geldigim icin bilirim parisi ingilizce bile konusmayan irkcilarin arasinda ruh hastasi olmamak elde deyil bu meme fotolarina kafayi takmissin senin gibi israr eden varmi su sitede hic gormedim ben yaa ruhsuz irkci paris Den anca meme meraklisi cikar senin gibi

Ben kimseye israr etmiyom sende bana edemezsin kimseye de yalan soylucek kadar senin gibi sahte alinti foto koyacak kadar aciz ruh hastasi deyilim.
Benim resimlerim mi alinti :))) benmi erkek uyeyim
Sucladigin icin hakaret ettigin icin seni sikayet ettim Mune Mune ve K Kazen 'e onlar herseyi okuyup kimin ne oldugu belli olur benim resimlerim alinti olsa erkek uye olsam burda bir dakka kalamazdim emin ol :KK66:

X