- 30 Aralık 2009
- 23.174
- 91.124
- 1.123
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ben kendisini tanımam dediğim gibi beni alintilamadigi müddetçe yazismak için can hıraş bir çaba içine girmem o da yazmazsa sorun yok bu kadar basit aslında :)Bilemem aranızda birşeyler yaşandıysa,durum onu gösteriyor bana göre.
Bir atışma içindesiniz..
Ben kendisini tanımam dediğim gibi beni alintilamadigi müddetçe yazismak için can hıraş bir çaba içine girmem o da yazmazsa sorun yok bu kadar basit aslında :)
Hassas konularda yorumlar hassas olunursa hassas olur insan benim ilkem buSende öyle yazmasaydın keşke,direk dikkat çekiyor o mesajında..
Ben bile irkildim görünce,daha dikkatli olmak lazım çok hassas bir konu bu bana göre..
Hassas konularda yorumlar hassas olunursa hassas olur insan benim ilkem bu
YokHanimKelesimiGetir tanimam etmem, sadece siyasette ben geyik yapma yeri olmadigini düsünüyorum.
office ben her zaman temkinli olmayi yeglerim yukarida bir arkadasin dedigi gibi Iran bir gecede degisti, onun icin senin gibi rahat olamam. Sen herhalde olayi anlamadan yaziyorsun, tarihden ve siyasetten hic bir bilgin yok, dünyayi takip etmiyorsun galiba cok iyimser bakiyorsun olaylara, ama öyle degil ne yazikki.
Iran bir gecede degisti !!!
Ve hic kimsede birsey yapamadi. Olay bu kadar vahim, onun icin hic bir insan Iran olmamizi istemez.
10 yasindaydim Tr'e Iran'a donecek dediklerinde.. 20 yasinda da ayni geyik vardi, 32 yasina geldim hala Iran'a donecegiz geyigi varkizlar sizce kim benzer Iran'a.. en basta tepemizdekilerin isine gelmez yoksa gitti mi topuklu ayakkabilar
office İran bir gecede değişti sen de bir günde cahil ilan edildin hayirli olsun bacim haha :)
Ofisim kimse istemez İran olmayı,ama isteyenlerde yok değil bana göre neler okuyoruz duyuyoruz görüyoruz.
Bunlarıda düşünmek lazım.
Benim kızımın okul arkadaşı ailesi ile kaçıp gelmişler o kadar bunalmışlarki bu yasaklardan dolayı şimdi arada bir gidip geliyormuş ailesi evlerine.
Gel geyige gidelim biz birsey bilmiyore :))evet kontes ama dert değil.. kimseye yaranmak için değil, fikrim olduğu için yazıyorum.. o yüzden bana gelen "eleştiri" adı altında ki darbeler "sarı çizmeli Mehmet ağa" kıvamında etkiliyor beni
Gel geyige gidelim biz birsey bilmiyore :))
tut kolumdan çek götür beni, hüp diye içine çek beni
abla ona bakarsak malum terör örgütünü destekleyenler de var ama bu onlardan olacağız anlamına gelmez ki :) bende orada yaşamak istemem, kaldı ki burada bile yaşamak istemiyorum.. biz kapalılık olarak İran olmayız, zaten ortada kapalı da kalmıyor eğer farkediyorsanız ama yakında farklı yasaklar ülkesi olabiliriz..
Parantez içinde ünlem var keles abla :)
Lakin modernlik anlayışı üzerine fazla şey yazabilirim
Ben mi çok seviyorum iran kadınlarıni o da nereden çıktı :)İran'ın o zamanki modası ile şu anki modası arasında tek fark başın kapalı olması zorunluluğu.
O çok sevdiğiniz İran kadınlarının fotolarını instagramdan hatta google'dan bulabilirsin.
Ben ünv'de birebir İranlı arkadaşlardan duydum. Tahran İstanbul'a taş çıkartır makyajlı, seksi kadında...
İran modası, Tahran modası yaz bak göreceksin şu fotolardan ne farkı var. Bence fark şu Allah'ın ayetlerinde yazdığı türbanlı çıplaklar var ya, hah işte şimdiki İran kadınları eşittir bu ayet. Hatta çoğu türbanlı kadın eşittir bu ayet.
Kurban olun Atamın ülkesine, hem istediğinizi giyinip hem kadın haklarının en nizami ve mükemmel şeklinde yönetiliyorsunuz. Sen ibadetini yap gerisine karışma, isteyen k.çınıu açsın isteyen 1000 tl'lik kıyafet giyip türbanlıyım diye gezsin, isteyen türbanlı mağaza kapatıp lüksün dibine vursun. Boşvermek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?