- 30 Aralık 2009
- 23.174
- 91.128
- 1.123
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Di mi office ama güzeller ha :)O degil de hemen hepsi tipik Turk kadini tipiymisdolma bacaklar, genis toto
Di mi office ama güzeller ha :)
Tez vakitte İran olmamız dileğiyle (!) haha :))
Parantez içinde ünlem var keles abla :)Şaka olarak dediğini düşünüyorum kontes..
Parantez içinde ünlem var keles abla :)
Lakin modernlik anlayışı üzerine fazla şey yazabilirim
Her sakanin altinda bir gercek yatar, hele hele böyle ülke adina sakalar yapilirsa.
Cünkü ne benim nede senin aklina böyle bir cümle gelirmiHanimKelesimiGetir ??? Yemesin beniiii
Burada yiyeceğim o kadar kişi varken seni n'apayim ayol :))Her sakanin altinda bir gercek yatar, hele hele böyle ülke adina sakalar yapilirsa.
Cünkü ne benim nede senin aklina böyle bir cümle gelirmiHanimKelesimiGetir ??? Yemesin beniiii
Böyle dergi kapaklarimiz olmazsa bişey kaybetmeyiz korkmayın
Kadın bedeninin teshiri bunlar moda yada çağdaşlık değil.
Biraz edep lütfen !Burada yiyeceğim o kadar kişi varken seni n'apayim ayol :))
Kendi başını ye
Kiyamam :)Biraz edep lütfen !
Sen burada geyik bölümünde degilsin. Eger siyaset konusmak istemiyorsan, geyik bölümüne gidersin. Biz burada fikir alisverisi yapiyoruz, degerlendiriyoruz, kafa yoruyoruz, birbirimizi aydinlatiyoruz.
Ben burada sacma sapan cümleler okumak istemiyorum.
Bu cümle ile sakami yapilir Allah askina ??? Resmen beddua gibi birsey.Tez vakitte İran olmamız dileğiyle (!) haha :))
Tanımam etmem sanırım kendisinin benimle sorunu olmalı :)
Ey Allah'im :)Bu cümle ile sakami yapilir Allah askina ??? Resmen beddua gibi birsey.
Tanımam etmem sanırım kendisinin benimle sorunu olmalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?