- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben mi çok seviyorum iran kadınlarıni o da nereden çıktı :)
İran gibi olmayalım yani? Laik Atatürk Türkiyesi iyidir diyorsun.
Bence de...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mi çok seviyorum iran kadınlarıni o da nereden çıktı :)
hırsızların kolu kesiliyordu dimi?10 yasindaydim Tr'e Iran'a donecek dediklerinde.. 20 yasinda da ayni geyik vardi, 32 yasina geldim hala Iran'a donecegiz geyigi varkizlar sizce kim benzer Iran'a.. en basta tepemizdekilerin isine gelmez yoksa gitti mi topuklu ayakkabilar
![]()
hırsızların kolu kesiliyordu dimi?
sevdim aslında ben şeriatı. :)
evet .aslında hadi hırsızlığı da geçtim de tecavüzcülerin fazlalığını alabilirler, ben o kanuna varım Atlantis :)
evet .
bak ben o konuda çok gericiyimdir.
yok tedavi edilsin yok topluma kazandırılsın filan anlamam.
tecavüzcünün suçu sabitse yani kendisinin yaptığı kesinse idam edilmeli hatta.
O kadar mazlum insan varken onlara mı acıyacağım.
kımıl zararlısı onlar.
tedavileri de yok zaten.
içerde gebertirlerdi önceden şimdi devlet bunları ayrı yere koyuyor demek ki.
düşünsene adam karısı taciz edildiğinden ya da kızı tacize tecavüze uğradığından ya da bacısı herneyse bir anlık cinnetle cinayet işliyor .
Bu tip pislikleri de aynı koğuşa getiriyorlar.
İnsan yine katil olur.
KAder mahkumu dediğimiz suçlularla bu pislikler gözümde bir değil.
bak isteyen isteyen istediğini giyer,ister kapar ister açar ama burada iranda bu mecburi olmuş. zaten rahatsızlık veren hepimize o. kadının zorla kapatılması. olay bu.ayyy içim şiştği bayılcam ahanda şimdi şuraya
çıplaklık ile çağdaşlığı modernliği bir tutan hem cinslerim var imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaat !!!!
ne yani ALLAH cc emrettiği tesettüre girince modern olmuyormuyuz bizi yobazlar biziiiiiiiiiiiii
onlar kadının özgürlüğünü değil kadına ulaşmanın özgürlüğünü istiyorlar uyanın ey dünya kadınları
biride islamın kadına vermediği değer diyor preeeeeeeeeehnerde kim ne zaman nasıl vermemiş sen islamı yaşayanı görmemişin canısı !!!
bu arada biri yazmış kot pantolonlu tesettürlüler diye onlara tesettürlü demesek üyedaşım onlar açıklığın bi başka formatına geçen kişiler !!!
iç savaş çıkar. yüzde 50 yüzde 50 ye karşı. kimsede sağ kalmaz bu durumdaTürkiye zor döner İran'a.
Valla topladım mı çapulcuları meydanlara.
Zor döndürürler.
Sıkar biraz.
tabiki kurallar açık -inanma özgürlüğü -var dinde zorlama yokbak isteyen isteyen istediğini giyer,ister kapar ister açar ama burada iranda bu mecburi olmuş. zaten rahatsızlık veren hepimize o. kadının zorla kapatılması. olay bu.
bak isteyen isteyen istediğini giyer,ister kapar ister açar ama burada iranda bu mecburi olmuş. zaten rahatsızlık veren hepimize o. kadının zorla kapatılması. olay bu.
yani. o yüzden iranın savunulmaması lazım. zorla kadınıa yasaklar getiriliyor. oysa bu kişinin isteğiyle olmalıtabiki kurallar açık -inanma özgürlüğü -var dinde zorlama yok
ancak benim değindiğim nokta modernlik ve çağdaşlığın bir tutulması !!!
emin ol ki AKP ye oy veren vatandaşlarımızın hepsi şeriat ,kapalılık yanlısı değil.iç savaş çıkar. yüzde 50 yüzde 50 ye karşı. kimsede sağ kalmaz bu durumda
kesinlikle..Başörtülü kızlarımız kadınlarımız için ülkemiz gerçekten bir cennet okypete.
Başörtülü kızlarımız rahatlıkla okul çıkışı kızlı erkekli arkadaş grubuyla sinemalara,kafeteryalara ya da ne bileyim dershanelere ,konserlere gidebiliyorlarsa çok şanslı olduklarını da biliyor olmalılar.
bilemiyorum. şu sitede gördüğüm şey bende bunu çağrıştırdı maalesef. bir ki tane dışında genelde bakış açıları böyle. kk için diyorum bunu.emin ol ki AKP ye oy veren vatandaşlarımızın hepsi şeriat ,kapalılık yanlısı değil.
Çoğu borçlu harçlı .bir düzenleri var .
O düzenin bozulmaması için de çok oy veren var.
orası modernlik ve açıklık olcaktıyani. o yüzden iranın savunulmaması lazım. zorla kadınıa yasaklar getiriliyor. oysa bu kişinin isteğiyle olmalı
ben sana sorayım adam akıllı yaşatan insanların seçimine saygılı yasaklar olmayan bir islam ülkesi söyle banai
orası modernlik ve çağdaşlık olcaktıyanlış yazmışım
iran islamiyeti yaşıyor mu !!
kız kaçtır yanlış yazıyorum dilircimmmben sana sorayım adam akıllı yaşatan insanların seçimine saygılı yasaklar olmayan bir islam ülkesi söyle bana