• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yıl öncesinin İran dergilerinden kadın manzaraları

10 yasindaydim Tr'e Iran'a donecek dediklerinde.. 20 yasinda da ayni geyik vardi, 32 yasina geldim hala Iran'a donecegiz geyigi var :KK53: kizlar sizce kim benzer Iran'a.. en basta tepemizdekilerin isine gelmez yoksa gitti mi topuklu ayakkabilar :KK53:
hırsızların kolu kesiliyordu dimi?
sevdim aslında ben şeriatı. :)

aslında hadi hırsızlığı da geçtim de tecavüzcülerin fazlalığını alabilirler, ben o kanuna varım Atlantis :)
evet .
bak ben o konuda çok gericiyimdir.
yok tedavi edilsin yok topluma kazandırılsın filan anlamam.
tecavüzcünün suçu sabitse yani kendisinin yaptığı kesinse idam edilmeli hatta.
O kadar mazlum insan varken onlara mı acıyacağım.
kımıl zararlısı onlar.
tedavileri de yok zaten.
içerde gebertirlerdi önceden şimdi devlet bunları ayrı yere koyuyor demek ki.

düşünsene adam karısı taciz edildiğinden ya da kızı tacize tecavüze uğradığından ya da bacısı herneyse bir anlık cinnetle cinayet işliyor .
Bu tip pislikleri de aynı koğuşa getiriyorlar.
İnsan yine katil olur.

KAder mahkumu dediğimiz suçlularla bu pislikler gözümde bir değil.

evet .
bak ben o konuda çok gericiyimdir.
yok tedavi edilsin yok topluma kazandırılsın filan anlamam.
tecavüzcünün suçu sabitse yani kendisinin yaptığı kesinse idam edilmeli hatta.
O kadar mazlum insan varken onlara mı acıyacağım.
kımıl zararlısı onlar.
tedavileri de yok zaten.
içerde gebertirlerdi önceden şimdi devlet bunları ayrı yere koyuyor demek ki.

düşünsene adam karısı taciz edildiğinden ya da kızı tacize tecavüze uğradığından ya da bacısı herneyse bir anlık cinnetle cinayet işliyor .
Bu tip pislikleri de aynı koğuşa getiriyorlar.
İnsan yine katil olur.

KAder mahkumu dediğimiz suçlularla bu pislikler gözümde bir değil.

aynen değil, bir de içeride besliyoruz pislikleri. yiyip, içip yaşıyorlar sonra bir kravat takmakla, bir "erkekliğime laf etti" geyiği ve bir rızası var ile 3-5 yıla çıkıp yine aramıza karışıyorlar.. bence de idam gelsin, kesinlikle haklısın..

ayyy içim şiştği bayılcam ahanda şimdi şuraya
çıplaklık ile çağdaşlığı modernliği bir tutan hem cinslerim var imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaat !!!!
ne yani ALLAH cc emrettiği tesettüre girince modern olmuyormuyuz bizi yobazlar biziiiiiiiiiiiii:KK4:
onlar kadının özgürlüğünü değil kadına ulaşmanın özgürlüğünü istiyorlar uyanın ey dünya kadınları :cool:
biride islamın kadına vermediği değer diyor preeeeeeeeeeh :KK53:nerde kim ne zaman nasıl vermemiş sen islamı yaşayanı görmemişin canısı !!!

bu arada biri yazmış kot pantolonlu tesettürlüler diye onlara tesettürlü demesek üyedaşım onlar açıklığın bi başka formatına geçen kişiler !!!
bak isteyen isteyen istediğini giyer,ister kapar ister açar ama burada iranda bu mecburi olmuş. zaten rahatsızlık veren hepimize o. kadının zorla kapatılması. olay bu.

bak isteyen isteyen istediğini giyer,ister kapar ister açar ama burada iranda bu mecburi olmuş. zaten rahatsızlık veren hepimize o. kadının zorla kapatılması. olay bu.
tabiki kurallar açık -inanma özgürlüğü -var dinde zorlama yok
ancak benim değindiğim nokta modernlik ve açıklığın bir tutulması !!!

Başörtülü kızlarımız kadınlarımız için ülkemiz gerçekten bir cennet okypete.
Başörtülü kızlarımız rahatlıkla okul çıkışı kızlı erkekli arkadaş grubuyla sinemalara,kafeteryalara ya da ne bileyim dershanelere ,konserlere gidebiliyorlarsa çok şanslı olduklarını da biliyor olmalılar.

iç savaş çıkar. yüzde 50 yüzde 50 ye karşı. kimsede sağ kalmaz bu durumda
emin ol ki AKP ye oy veren vatandaşlarımızın hepsi şeriat ,kapalılık yanlısı değil.
Çoğu borçlu harçlı .bir düzenleri var .
O düzenin bozulmaması için de çok oy veren var.

Başörtülü kızlarımız kadınlarımız için ülkemiz gerçekten bir cennet okypete.
Başörtülü kızlarımız rahatlıkla okul çıkışı kızlı erkekli arkadaş grubuyla sinemalara,kafeteryalara ya da ne bileyim dershanelere ,konserlere gidebiliyorlarsa çok şanslı olduklarını da biliyor olmalılar.
kesinlikle..

emin ol ki AKP ye oy veren vatandaşlarımızın hepsi şeriat ,kapalılık yanlısı değil.
Çoğu borçlu harçlı .bir düzenleri var .
O düzenin bozulmaması için de çok oy veren var.
bilemiyorum. şu sitede gördüğüm şey bende bunu çağrıştırdı maalesef. bir ki tane dışında genelde bakış açıları böyle. kk için diyorum bunu.

i
yani. o yüzden iranın savunulmaması lazım. zorla kadınıa yasaklar getiriliyor. oysa bu kişinin isteğiyle olmalı
orası modernlik ve açıklık olcaktı :-) yanlış yazmışım

iran islamiyeti yaşıyor mu !!

ay yine yanlış yazdım delirciimm:KK34:

Islam ulkelerine bakmak yeterli aslinda hangisi gelismis veya kim oralara gitmek icin can atiyor daha cok kacmak icin neler yapiyor insanlar ben afganistani gormek istiyorum irani gormeyi cok istiyorum diyen kimseyi duymadim turkiyeden konusmak kolay cunku bir kadinlara fikirlerini istedigi gibi ifade etme ozgurlugu veren de Ataturkun kurdugu sistem..surekli ciplaklik modernlikse deniliyor emin olun istediginizi giyin denildiginde kimse ciplak dolasmiycak ozgurlugun dibine kadar yasandigi cogu ulkede bu boyle bazi aykiri tipler cikabilir ama bu herkesi kapsamiyor. tek korkunuz kadinlara ozgurluk verilince ciplak gezmesimi

ben sana sorayım adam akıllı yaşatan insanların seçimine saygılı yasaklar olmayan bir islam ülkesi söyle bana
kız kaçtır yanlış yazıyorum dilircimmm :KK34:

- Şunu da belirtelim ki, İslam şeriatı ayrıdır, İran’da Şiilerin, Suud’da Vahhabilerin, Afganistan’da Taliban’ın tatbikatı ayrıdır. Bu gün dünyada demokrasi ile yönetilen değişik ülkelerdeki uygulamalar farklı olduğu gibi, Şeriatı uyguladığını söyleyen insanların anlayışına göre bazı farklı uygulamalar olabilir. Bu sebeple, İnsanların yanlış algılarından kaynaklanan yanlış uygulamalarını esas alarak İslam şeriatını tenkit etmek hem ilme hem de vicdana aykırıdır. Şeriatın en mükemmel uygulaması, Hz. Peygamber efendimiz ve ilk halifeler dönemidir.

dilersen yazının tümünü özel mesajla attım okumak istersen oku ;)

Back