senin hızına yetişmek mümkün değil kii
su_peri
Atom karınca demek daha doğru, harikasın !.....
lily86
Çok güzel hikayeler anlatmışsın, motive edici, teşekkür ederim.
Bizi sonradan unutma lütfen, diyetisyenliği okuyup okumadığını yaz olur mu?
İnan bu başlığa her geldiğimde daha çok motive oluyorum sayenizde.
Madem dil çıkışlısın, zannediyorum bana üniversite dil bölümlerinin hazırlığında yardımcı olabilirsin.
İlk sınav için arkadaşlar sağolsun önerdikleri kitaplarla çalışacağım.Dil sınavına nasıl hazırlanmak gerek?
Kullanılacak kaynaklar ne olmalı?İstanbul'da hangi fakülteler tercih edilmeli v.s.
Diğer arkadaşlardan da fikir bekliyorum.Teşekkürler tekrar.
su periiiiiii, benim fizik,kimya,biyoloji yapmamam bana çok puan kaybettirirmi? ben yapmayı düşünmüyorum çünkü yıllardır görmediğim dersler bide fizikten nefret ederim ben ıyy sırf fizik yüzünden sayısal seçmemiştim lisede
sayısal değilmişsin.yapmaman pek bişey kaybettirmez.e tabi yaparsan daha güzel olurama matematik her bölüm için şart desem yeridir.puanları tavana vurduruyor resmen tatlım.eşitağırlıkmısın sözelmi? fen i boşver sen matematike çalış.kendi bölümündeki dersleride çalış.inşallah yeter.
eşimin duruma gelincede küslük daha iyi.o zaman daha çok gaza gelip çalışıyorum
Sesi, Vinikkurba ve Bego nerdesiniz? Başladınız mı? Yardıma ihtiyacınız var mı?Bakın kızlar yolu yarılamış, çalışıyor.
Hadi arkadaşlar bu üçünü bi taciz edelim bakalım.Daha bende başlayamadım, bugün kitaplarımı alacağım...
Başlığa destek veren güzel hanımlar kendinize hazırlananlardan birini seçinde ittiriverin ya.....
Wishpearl teşekkürler, verdiğin kupalardan biri benim.yer sil, süpür, çocuk bak, tırışka bir işe yıllarını ver derken eşimin ve patronumun taktığı madalyalar yetmemişti..... :)
canım ilgine çok teşekkür ederim unutmamışsın benide... ben bir türlü başlayamadım. daha doğrusu nasıl başlayacağımı ne edeceğimi tam anlamadım. bu da sıkıntı veriyor bana. işlerim çok yoğun çok bakamıyorum buraya. o yüzden kaybolup gittiğimi düşünmeyin.
şimdi sıra sizde derdime derman olun bakem :)
ben malum biliyorsunuz sosyoloji istiyorum. Lakin liseden 96 yılı ve fm mezunuyum. ve bildiğim herşeyi unuttum. sınav sistemi çok değişmiş. ben nerden ve nasıl başlayacağım. yani ygs için hangi konular var hangi derslere ve hangi konulara çalışmam lazım. ayrıca lys de tm 3 ten giriyormuşum bunun ders ve konuları nedir? internette hangi site güzel ders anlatıyor ? kafamda bu sorular net olmadığı için başlayamadım. bu konuda yardım edin bende biran önce başlamak istiyorum...
Cnm seni tebrik ediyorum.Ben 34 yaşındayım ve SINIF ogrt. Kazandım bu yıl .3 Ekim'de başlıyor okulum .müthiş mutluyum .elimden gelen birsey olursa yardımcı olurum
tabikide.çok haklısın.hem istediğin bölüm olması hemde iş sahasının geniş olması büyük avantaj elbette.umarım kazanırsın.ben geçen hafta çok hastaydım istediğim kadar çalışmadım.bu hafta program yaptım.şu saat itibariyle 2 saat biyoloji çalışmış bulunuyorumprogramda çok zorlanmazsam devamlı bu programı uygulamayı düşünüyorum
yazılanları okuyorumda ben kendimi tek sanıyordum meğer sizlerde varmışsınız
yalnız omadığımı görmek sevindirdi beni
sen çalışıyormusun birde programın nasıl
hoşgeldin.neden tek olasın.bence daha da çok bayan vardır bizle aynı durumda olan.ben çalışıyorum bayramdan sonra dersaneyede başlayacagıım inşallah.programıma her zaman uyamasam da genel olarak şöyle
sabah eşimle birlikte kalkıyorum.kahvaltıdan sonra saat 8.30da derse başlıyorum 12.30a kadar çalışıyorum arada 10 ar dk lık molalarım var.12.30da öğle uykusu var.1.5 saat fln.bu benim alışkanlığım o yüzden öğleyin mutlaka biraz uyurum.sonra 2den 6 ya kadar biraz daha çalışıyorum.bu sürede bi yarım saat kadar yemek yapma aram var.sonra serbest.akşamları da matematikte zorlanmadıgım için matematik geometri çözüyorum.tabi ev işleri temizlik bunları günlere böldüm.1 saat ayırdım 2 günde 1.şimdilik böyle.ama malesef devamlı uyamıyorum.sen ne istiyosun? nasıl çalışıyosun? biraz bize kendinden bahsedermisin
ÇOK GÜZELMİŞ çalışman günde 8 saate yakın daha ne olsun canım tebrik ederim
ben kısaca kendimden bahsedeyim.evliyim,26yaşındayım, sağlık sektöründe çalışıyorum,
anadolu üniv. işletme(aöf) 3 sınıf öğrencisiyim ve ankara üniv. son sınıf öğrencisiyim
zaten çok yoğun bir çalışma durumum var 2 okulu birden okumaya çalışıyorum+ iş+ ev
tabi hepsi çok zor oluyor...yinede herşeye rağmen çocukluk hayalim olan öğretmenliği
çok çok istiyorum . bu isteğimi eşimin dışında kimse bilmiyor çünkü herkes artık yeter hala okuyorsun
yaşın kaç oldu falan gibi şeyler söylüyor hiç hoşuma gitmiyor üzülüyorum birde öğretmenlik
düşünüyorum diyemem kimseye artık yuuh derler kimseylede uğraşam laf anlatmaya
neyse konuya dönücek olursam durumum bu
hangi ara ders çalışabilirim onuda bilmiyorum offf kafam allakbullak bana yardım edin
birde bu forumu sık sık ziyaret edersek çok daha faydalı oluruz birbirimize bizim gibi olan herkesi bekliyorum
etraftan denenler hep aynı.hiç kafana takma demiyeceğim.çünkü ne kdr kararlı olursan ol illaki canını sıkacak bişeyler diyenler oluyo.şuanda hazırlanabileceğini pek sanmıyorum doğrusunu söylemek gerekirse canım.çünkü işletme var ankara üni.varama eğer temelin iyiyse biraz da matematiğin varsa okul öncesi için hazırlanabilirsin.okul öncesi öğrt. kazanmak çok zor değil.ilk bölümden alıyor.2 . sınavlara grmeye gerek yok.senin hayalin ne? birde ank. üni. de ne okuyorsun
tamda benim istediğm okulöncesi zaten temelim var mat.fena değildir
nette puan hesaplatmadan baktımda ygsde mat.sosyal.türkçe
hepsinden 40'ar tane soru var en az hepsinden 30 net yapmak lazım
benim istediğim yer için
bana fazla geldi bu netleri zor yaparım diye düşünüyorum.bu sene kpss de var ona çalışırken ygs
aradan çıkartsam diyorum :))) aynı konular aşağı yukarı
aslında birde şunu düşünüyorum
4 yılık olmadı 2 yıllık çocuk gelişimi bölümü var ona girsem okul bitince dgs ile okulöncesiöğret. geçiş yapsam
buna ne dersin