40 yaşından sonra üniversiteye hazırlanmama yardım eder misiniz?

tabikide.çok haklısın.hem istediğin bölüm olması hemde iş sahasının geniş olması büyük avantaj elbette.umarım kazanırsın.ben geçen hafta çok hastaydım istediğim kadar çalışmadım.bu hafta program yaptım.şu saat itibariyle 2 saat biyoloji çalışmış bulunuyorum:KK55::KK55: programda çok zorlanmazsam devamlı bu programı uygulamayı düşünüyorum

süper. bende bir program yapmak istiyorum. ama şu ara öyle yoğunum ki doğru düzgün kitap bile okucak vaktim olmadı. şehir dışı, düğünler filan derken vakit geçip gidiyor. Her geçen gün sınava biraz daha yaklaşıyoruz.Artık yavaş yavaş benimde hızlanmam lazım. Sen nasıl bir proğram yaptın? Saatleremi ayırdın yoksa şu dersten günde şu kadar saat çözücem diye kotamı belirledin yani kısaca nasıl bir yöntem izliyorsun?

süper. bende bir program yapmak istiyorum. ama şu ara öyle yoğunum ki doğru düzgün kitap bile okucak vaktim olmadı. şehir dışı, düğünler filan derken vakit geçip gidiyor. Her geçen gün sınava biraz daha yaklaşıyoruz.Artık yavaş yavaş benimde hızlanmam lazım. Sen nasıl bir proğram yaptın? Saatleremi ayırdın yoksa şu dersten günde şu kadar saat çözücem diye kotamı belirledin yani kısaca nasıl bir yöntem izliyorsun?

bu hafta saatlik bir program yaptım geçen hafta çalışamadıgım için.bir nevi hızlandırma gibi.ama uyulmuyor herzaman tabiki tam manasıyla.kişiden kişiye değişiyor.başka işler falan çıkabiliyor.ben saatlik yapmayı düşünüyorum.ona daha çok uyuyorum sanki.ama diğeri de güzel aslında.haftalık programlar.ben onda biraz tembellik yaptıgım için saatli program bana daha çok uyuyor.:KK55::KK55: ceza vermeyi düşünüyorum aralarda kaçamak yaparsam.ne kadar ders çalışamadıysam onu akşam telafi edicem.:KK55::KK55::KK55:

bu hafta saatlik bir program yaptım geçen hafta çalışamadıgım için.bir nevi hızlandırma gibi.ama uyulmuyor herzaman tabiki tam manasıyla.kişiden kişiye değişiyor.başka işler falan çıkabiliyor.ben saatlik yapmayı düşünüyorum.ona daha çok uyuyorum sanki.ama diğeri de güzel aslında.haftalık programlar.ben onda biraz tembellik yaptıgım için saatli program bana daha çok uyuyor.:KK55::KK55: ceza vermeyi düşünüyorum aralarda kaçamak yaparsam.ne kadar ders çalışamadıysam onu akşam telafi edicem.:KK55::KK55::KK55:

evet canım saatli daha iyi bende öle düşündüm mesela şu gün şu derse şu kadar saat çalışıcam gibi...hem böylelikle konularda rahatça yetişir. çünkü hangi derse ne kadar çalışman gerektiğini bilirsin.

evet canım saatli daha iyi bende öle düşündüm mesela şu gün şu derse şu kadar saat çalışıcam gibi...hem böylelikle konularda rahatça yetişir. çünkü hangi derse ne kadar çalışman gerektiğini bilirsin.

yarının programını bugünden yapıyorum.onları bitirmeden yatmıyorum.ama hala çok eksigim var .offf off :KK25::KK25::KK25:

Peri gibi güzel güzel şeyler yazmışsın, içim açıldı :KK9: Abla tavsiyesi; etrafında gereksizleri asla barındırma.
Seni dibe çekenleri değil, birşeyler katanları tercih et..Ben de seni tebrik ederim.Madem matematik bölümündeydin, benim en çok geride kaldığım konudur bu.Bana kolaydan zora kafadan lys için hazırlık kitapları tavsiye eder misin?
Hedefim çok net değil ama öyle bir yer olsun ki hayata da etrafımdaki gereksizlere de kapak olsun istiyorum:97:
Başarılar, bravo diyorum sana....

benim eşim beni dibe çekmeye çalışıyor kesinlikle okumak meslek edinmek konusunda destek olmuyor tam tersi alay ediyor sen liseli kızlar gibi hareket ediyorsun diyor. üstelik yaşım 26 bir insanın özelliklede bir kadının 33 34 yaşlarında meslek sahibi olması hayata atılması çok anormal bir durum değil bence
evde oturmak çok sıkıcı hem kendime hem çocuğuma karşı çok faydasız hissediyorum kendimi...
kendi ailem bu konuda çok destekçi bende kendi kendime destek oluyorum birde sizlerden...
çok faydalı bir topik olmuş birçok kadına örnek olup harekete geçirilebilinir diye düşünüyorum:KK42:

benim eşim beni dibe çekmeye çalışıyor kesinlikle okumak meslek edinmek konusunda destek olmuyor tam tersi alay ediyor sen liseli kızlar gibi hareket ediyorsun diyor. üstelik yaşım 26 bir insanın özelliklede bir kadının 33 34 yaşlarında meslek sahibi olması hayata atılması çok anormal bir durum değil bence
evde oturmak çok sıkıcı hem kendime hem çocuğuma karşı çok faydasız hissediyorum kendimi...
kendi ailem bu konuda çok destekçi bende kendi kendime destek oluyorum birde sizlerden...
çok faydalı bir topik olmuş birçok kadına örnek olup harekete geçirilebilinir diye düşünüyorum:KK42:

en önemlisi de kendinizin istemesi.kendinize sadece kendiniz destek olursanız faydalı olur.bir kadının istedikten sonra başaramayacağı şey yok diye düşnüyorum:KK55::KK55::KK55: aramıza hoşgeldiniz:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

sizde bize katılın beraber hazırlanalımmmmmm:KK76:

Sakın ha kulak asmak yok....Herşey mümkün, yapabilirsin...Kimsenin kolunu kanadını budamasına izin verme.
özel bir insan olduğun belli, sakın kulak asma...Bak burada harika kadınlar var, hepsi sana destek olur....
kim ne derse desin, kocanın yarının başına birşey gelmeyeceği belli mi, yukarıyla anlaşmamı yapmış?
Kompleks yapacak diyeyim sana, boşver dinleme....

Haklısınız... Benim çocuk bakmak ev geçindirmek gibi dertlerim yok.Ama işin birde şu boyutu var ki buda yadsınamayan bir gerçek bir yaştan sonrada babadan para istemek insana çok dokunuyor.Benim babamın maddi durumu iyi fakat yinede düşünüyorum ben. O yüzdende eğer okuyacaksam kendi imkanlarımla okumak istiyorum.Bilmiyorum kafam karışık ama şu an zaten boştayım çalıştığım iş yerimden ayrıldım. Evde kendim için yapabileceğim tek güzel şey ders çalışmak. Zaten kpss de çalışcaktım ikisi bir arada gidebilir.AÖF de var ve bol bol vakit... Ama benim hayalimdeki bölüm hep PDR'di. Sanırım bu yıl bunun savaşını vericem...

Canım benim, gururlu bir kadından daha güzel ne olabilir bilmiyorum.Haklısın babadan para istemek zor ama
tabiri yerindeyse sonra eloğlundan hiç isteyemiyorsun.O istediği kadar paralı ve cömert olsun olmuyor işte.
Ailenin ilk görevi bu ve bunu seninle başarmaktan mutlu olacaklarına eminim.Çalışıp okuyan senin gibi çok genç var
ama madem babanın durumu da iyi, hayatı kendine niye zorlaştırasın ki.bunu yapacağına mesleğinle ilgili ek birşeyler yapmaya zaman ayırırsın.hadi zaman kaybetme, hayalin neyse peşine düş...

öncelikle seni çoooook büyük tebrik ediyorum azminden dolayı :)benim sizin hikayenizle aynı olan bir tanıdığım vardı açık öğretimden çocuk gelişimi okudu ve şimdi öğretmen hemde kimse ona inanmadı desteklemedi ama başardı.okuyacağın bölüm bildiğim kadarıyla çok zor değil çünkü kuzenimde okuyor o bölümü...inşallah istediğin her şeye kavuşursun yeter ki inan gerisi gelir Allah yardımcın olsun...

Var ya şaka yapmıyorum, herbirinizi tek tek sevesim var.Hepiniz çok başarılı olacaksınız eminim.
şu başarı hikayesini bize detaylı anlat ki, motivasyonu da olsun başlığın...

huhhuuuu hanımlar nasılsınız? ben ygs konularını bitirdim fizik ve kimya.ama biyoloji daha duruyor.baya ilerledim.sizler ne durumdasınz? lys ye başlıyorum artık.türkçede de 1 konum kaldı:KK55::KK55::KK55:

huhhuuuu hanımlar nasılsınız? ben ygs konularını bitirdim fizik ve kimya.ama biyoloji daha duruyor.baya ilerledim.sizler ne durumdasınz? lys ye başlıyorum artık.türkçede de 1 konum kaldı:KK55::KK55::KK55:

ayy ne kadar güzel ilerlemişsin. benimde ikinci bölümle ilgili acilen bir kaynak öte beri bulmam gerekiyorrrrrr:KK52::KK52::KK52:

Canım benim, gururlu bir kadından daha güzel ne olabilir bilmiyorum.Haklısın babadan para istemek zor ama
tabiri yerindeyse sonra eloğlundan hiç isteyemiyorsun.O istediği kadar paralı ve cömert olsun olmuyor işte.
Ailenin ilk görevi bu ve bunu seninle başarmaktan mutlu olacaklarına eminim.Çalışıp okuyan senin gibi çok genç var
ama madem babanın durumu da iyi, hayatı kendine niye zorlaştırasın ki.bunu yapacağına mesleğinle ilgili ek birşeyler yapmaya zaman ayırırsın.hadi zaman kaybetme, hayalin neyse peşine düş...

eveettt hayallerimin peşindeyimmmmm:KK55::KK55::KK55:

Bu topiği görünce çok mutlu oldum. Azimli insanları çok beğenirim. :) Yaş ne olursa olsun her zaman okumak en iyisidir bence. Ayrıca aşkın yaşı olmadığı gibi okumanın da yaşı yoktur. Okumak isteyen herkesi tüm içtenliğimle tebrik ediyorum. :KK9::KK9::KK9: Bir kadını güçlü yapacak en önemli şeylerden biri de elinde bir mesleği olmasıdır. Tekrar tekrar tebrikler :KK9: ve başarılar. :KK19::KK19::KK19::KK19:

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Bu topiği görünce çok mutlu oldum. Azimli insanları çok beğenirim. :) Yaş ne olursa olsun her zaman okumak en iyisidir bence. Ayrıca aşkın yaşı olmadığı gibi okumanın da yaşı yoktur. Okumak isteyen herkesi tüm içtenliğimle tebrik ediyorum. :KK9::KK9::KK9: Bir kadını güçlü yapacak en önemli şeylerden biri de elinde bir mesleği olmasıdır. Tekrar tekrar tebrikler :KK9: ve başarılar. :KK19::KK19::KK19::KK19:

Sesi, Vinikkurba ve Bego nerdesiniz? Başladınız mı? Yardıma ihtiyacınız var mı?Bakın kızlar yolu yarılamış, çalışıyor.
Hadi arkadaşlar bu üçünü bi taciz edelim bakalım.Daha bende başlayamadım, bugün kitaplarımı alacağım...

Başlığa destek veren güzel hanımlar kendinize hazırlananlardan birini seçinde ittiriverin ya.....

Wishpearl teşekkürler, verdiğin kupalardan biri benim.yer sil, süpür, çocuk bak, tırışka bir işe yıllarını ver derken eşimin ve patronumun taktığı madalyalar yetmemişti..... :)

Son düzenleme:
evet ya diğerleri bir yazdılar kayboldular.davetmi etsek napsak? ben bugün bi dersaneyle görüştüm.belki yazılabilirim.eşim arabayı satarsa.bu arada töder sınavı var 30-31 ekim de.türkiye geneli bir deneme sınavı.girip ne durumda oldugunuzu görebilirsiniz.kayıt ücreti 5 tl.ben bugün kayıt oldum. bildiğim kadarıyla uğur dersanesi sınav dersanesi final dergisi dersanesi bil eğitim kurumları kayıtları alıyor.tavsiye ederim.

bu arada yarış mı yapsak napsak da iyice motive olsak?:KK4::KK4::KK4:

evet ya diğerleri bir yazdılar kayboldular.davetmi etsek napsak? ben bugün bi dersaneyle görüştüm.belki yazılabilirim.eşim arabayı satarsa.bu arada töder sınavı var 30-31 ekim de.türkiye geneli bir deneme sınavı.girip ne durumda oldugunuzu görebilirsiniz.kayıt ücreti 5 tl.ben bugün kayıt oldum. bildiğim kadarıyla uğur dersanesi sınav dersanesi final dergisi dersanesi bil eğitim kurumları kayıtları alıyor.tavsiye ederim.

bu arada yarış mı yapsak napsak da iyice motive olsak?:KK4::KK4::KK4:

senin hızına yetişmek mümkün değil kii:KK6::KK6::KK6:

X