evet katıyorum canım
o zaman okul puanın biraz düşük canım.biraz daha yüksek olsa daha kolay olurmuş senin için.yapacak bişey yok daha çok çalışacaksın.çok zor değil ayrıca genelde yorum soruları oluyor sözel de.hatta biyolojide bile.ben sayısalcı olmama ragmen tarih goğrafya felsefeden sadece yorum sorularını yaparak 20 netten fazla yapıyorum.sen çalışınca eminim çok daha iyi netler yapacaksındır.çok fazla konuda yok.daha zaman var.otur çalış.inşallah biter o zamana.halledersin diye düşünüyorum
ne güzel yazmışsın canım saol
senin okuldan kaç puan geliyor ben 2003 mezunuyum
ben 2004 mezunuyum.benim tam puan geliyor 75
çok fark var ya nasıl okadar oluyor bana 57 geliyor arada 18 puan var uçurum resmen
kaç nete denk geliyorr yuhh yaa niye ki böyle
bende evli 34 yaşında (35.ine az kalmış) çalışan ,4.5 yaşında bir de çocuk sahibi bir bayanım...ve ben de bu yılki sınavlara hazırlanıyorum kendimce.Matematik için "sunummat" adına bir set aldım, tavsiye edebilirim, benim gibi matematiği sıfır olan birinde bile etki gösteriyor, internetten araştırabilirsin..
Bazen umudumu kaybediyorum, ev, iş, çocuk, zaten hiçbirşeye zaman yetmiyor nasıl yapacağım diye..kendime bile zaman ayıramıyorum ve işim çok yoğun ..ama bir yandan da diyorum ki şimdi değilse ne zaman ?? seneye belki bu kadar bile enerjim ve isteğim olmayacak....
Geç olması güç olmasına sebep olacak belki ama vazgeçmemeliyiz...Bir ömür boyu keşke demek var sonra...Dilerim Allah hepimize güç ve kuvvet versin ki yılmayalım ..
Yapanlar nasıl yapıyor değil mi ??
çok iyiymişben okul birincisiyim canım diploma notum 5.00 o yüzden yüksek geliyor.
bende evli 34 yaşında (35.ine az kalmış) çalışan ,4.5 yaşında bir de çocuk sahibi bir bayanım...ve ben de bu yılki sınavlara hazırlanıyorum kendimce.Matematik için "sunummat" adına bir set aldım, tavsiye edebilirim, benim gibi matematiği sıfır olan birinde bile etki gösteriyor, internetten araştırabilirsin..
Bazen umudumu kaybediyorum, ev, iş, çocuk, zaten hiçbirşeye zaman yetmiyor nasıl yapacağım diye..kendime bile zaman ayıramıyorum ve işim çok yoğun ..ama bir yandan da diyorum ki şimdi değilse ne zaman ?? seneye belki bu kadar bile enerjim ve isteğim olmayacak....
Geç olması güç olmasına sebep olacak belki ama vazgeçmemeliyiz...Bir ömür boyu keşke demek var sonra...Dilerim Allah hepimize güç ve kuvvet versin ki yılmayalım ..
kimsecikler gelmiyor nerelerdesiniz hatunlar çalışmalar nasıl gidiyor
ben çalışıyorum şşekerimmm .son gaz devam.iyice öğrenci moduna girdim tekrardan.dersanede olunca.sen neler yapısoun nasıl gidiyo çalışmalar
matematik bilgim feci olduğundan ve çalışmaya başladığımda terimleri bile anlamakta zorlandığımı farkettiğimden dolayı internetten ilkokul ve ortaokul matematiği konularını indirip onları çalışmaya başladım, şu an ilkokulu bitirdim ortaokula devam ediyorum, bunu da bitirdikten sonra lise dersleri ve devamında yeni yılda özel ders ile desteklemeyi düşünüyorum.
geçen zamanda işaretleri bile unutmuşum, bu kadar geri dönmek belki komik gelebilir ama bunları bitirdikten sonra özel dersin daha faydalı olacağını düşünüyorum ...ne dersiniz ???
Kızlar bir gelişme varmı sınavla ilgili ?
Ayni yastayiz cnm.Ben uzun zaman girmedim foruma.Tebrik ediyorum seni ,daha dogrusu hepinizi.Ben 22 yasinda evlendim ,liseden sonra okumadim tabi.Once evlilik sonra cocuk.Ogretmen olmak istiyordum.Gecen yil kazandim sinif ogrt ligini .İlk senem bitti bile.Ondan once 2 yillik medya ve iletisim okudum acikogretimde.istemek ve inanmak basarmanin yarisidir derler ya cooook dogru.Okumak guzel sey,umarim hepinizin sinavlari guzel gecmistirbende evli 34 yaşında (35.ine az kalmış) çalışan ,4.5 yaşında bir de çocuk sahibi bir bayanım...ve ben de bu yılki sınavlara hazırlanıyorum kendimce.Matematik için "sunummat" adına bir set aldım, tavsiye edebilirim, benim gibi matematiği sıfır olan birinde bile etki gösteriyor, internetten araştırabilirsin..
çokk çokk tebrik ediyorum nasıl başardın bunun sırrı ne??
bende 26 yaşındayım çocukluk hayalim okul öncesi öğrt.
olmak şuan sağlık sektöründe çalışıyorum
ama ben hep öğretmen olmak istedim