40 yaşından sonra üniversiteye hazırlanmama yardım eder misiniz?

Ben de merak ediyorum, takip ediyordum bu topiği....
Kazanan olduysa bu sene ben de gireceğim sınava :KK4:
Kırklar kervanında ben de varım :KK42:
İnşallah iyi haberler alırız kızlar sizden ....:KK54:

Eski bir konu ama yazmak istiyorum yinede
1999 da mezun oldum liseden sonra bilerek isteyerek turizm bölümünde okudum,
sonrasında yine bir turizm acentasında işe başladım,ve halada çalışıyorum
evlendim bir oğlum var 4 yaşında kreşe gidiyor,10 aylık ikiz kızlarım var
inanılmaz yoğun bir hayatım var

çocuklarım olduktan sonra özel sektörden korkmaya sıkılmaya bunalmaya başladım
yarına ait birşeylerin kararını verememak çok üzücü
çalıştığım şirket eşime ait rahat bir çalışma ortamım var
ben bu yıl inanılmaz bir hırsla azimle gelecek yıl ygs ye girmek için çalışmalara başladım
30 yaşındadım
hedefim çukurova üniversitesi pdr veya psikoloji bölümü (başka ile gidemem)

geçmiş bilgilerim unutulmuş konularım var baktıkça anımsıyorum

final yayınlarının tm bölümü tüm setini aldım,dergi dergi ondan çalışıyorum soru çözüyorum
matematik dışındaki tüm ders konuları ve soru çözümlerim çok iyi,
matematik için de antremanlarla matematik diye bir set aldım sıfırdan başlayanlar için

gündüz ofiste fırsat buldukça çalışıyorum ,akşam evde saat 22:00 den sonra çocuklar uyuyor
bende soru çözüyorum sürekli

şimdilik iyi gidiyor,türkçeden 40 soru çözüyorsam 2 veya 3 yanlışım çıkıyor
tarih coğrafyada öyle ama matematik iyi değil işte onu nasıl hallederim bilemiyorum

benim hikayemde böyle işte
inşallah bunca yoğunluk arasında emeklerim boşa gitmezde kazanırım sınavı

ne yaptın su perisi....
eczacılık oldu mu
kaç puan aldın

ben unutmuşum burayıı :KK43: eczacılıktan ilk sınava girince vazgeçmiştim.okul öncesi öğrt. de karar vermiştim.bu yüzden lys ye girmedim. Okul öncesi öğretmenliği sadece ygs ile alıyor. Marmara üni okul öncesi öğretmenliğini kazandım. 1.senem bitti bile. eski üniversiteden dolayı baya muaf oldugum dersde var. üstten de ders almaya başladım.çok mutluyum. sakın kimse yaşını sorun edip hayallerini ertelemesin.

herkese başarılar:KK9::KK9::KK9:

Merhaba arkadaşlar
Ortayaşta ancak kendim için gerçekten birşeyler yapmak istiyorum.Hem de İstanbul'da iyi bir fakülteye girmek
yani mucize yaratmak istiyorum.Siz eğitimcilerden fikirlerinizi ve desteğinizi bekliyorum lütfen.
Özellikle bu süreçte bana yol haritası verebilecek, beni hedefe gönderecek bir meleğe çok ihtiyacım var.
Sizinde desteğinizle şu hayata bir gol daha atayım :)
Selam 🌸 Tarih epeyce geçmiş, ancak merak ettim. İstediğiniz gibi bir üniversiteye girebildiniz mi? Ben de aynı şekilde düşünüyorum bu yıl, buna dair nete baktığımda yazınızı gördüm. Tesadüfen de, bu siteye üye olduğum için, bizzat sormak istedim. Yanıtlarsanız ve hangi kaynaklardan yararlandığınızı belirtirseniz sevinirim.

Selam 🌸 Tarih epeyce geçmiş, ancak merak ettim. İstediğiniz gibi bir üniversiteye girebildiniz mi? Ben de aynı şekilde düşünüyorum bu yıl, buna dair nete baktığımda yazınızı gördüm. Tesadüfen de, bu siteye üye olduğum için, bizzat sormak istedim. Yanıtlarsanız ve hangi kaynaklardan yararlandığınızı belirtirseniz sevinirim.
konu cok eski fakat okuyunca dikkatimi cekti konu sahibi malesef 2011 de girmis en son. yorum yapanlardanda bir suru bende hazirlaniyorum diyen olmus gercekten burda olsalarda ilham olsalar ne guzel olur. bende lise mezunuyum 2 kucuk cocugum var ve hem kpss ye hem universite sinavina hazirlanmaya karar verdim beraber birbirimize destek olabiliriz bilgi paylasimi kinusunda

konu cok eski fakat okuyunca dikkatimi cekti konu sahibi malesef 2011 de girmis en son. yorum yapanlardanda bir suru bende hazirlaniyorum diyen olmus gercekten burda olsalarda ilham olsalar ne guzel olur. bende lise mezunuyum 2 kucuk cocugum var ve hem kpss ye hem universite sinavina hazirlanmaya karar verdim beraber birbirimize destek olabiliriz bilgi paylasimi kinusunda
Selam, üniversite için YouTube kanalındaki, Gri Koç'un 2020 tayfa adı altında videoları mevcut. Tonguç Akademi ile ortak çalışıyorlar. Ben oradan çalışıcam, ayrıca İnstagram'da da Gri Mağaza' da yardımcı test ve konu anlatımı kitapları da mevcut. Fiyatları da çok uygun. Özellikle de buraya yazdım ki, faydalanmak isteyenler buradan çalışabilir.
Bu arada yayınlar 9 Eylül'de okullar ile başlıyor. Kitap vs almasanız bile, sadece videoları izleyerek de, bilgi almanız, çalışmanız mümkün. Tabii ki önce kendimize inanıp, güvenicez. Sonra da bol bol çalışıcaz. Google Play Store'da da hatta programı mevcut Gri Koç'un veya ekstradan farklı programlar da var. Sosyal medya yerine, telefonu elimize aldığımızda ya da pc başına geçince, artık sâdece eğitim kanallarına kanalize olucaz.
Tüm sınava girecek olanlara başarılar dilerim 🌸 Her şey gönlünüzce olsun inşallah 🎓🙏

Selam ben de 41 yaşındayım
Dgs ye çalışıyorum bu sene.5 yıl önce veterinerlik okuma kararı aldım ve aof den başlamak gibi bir hata yaptım.Aradaki surecte aksilikler sebebiyle okul uzadikca uzadi.Açıkcası konuyu okumadan oncesine kadar artik cok gec kaldim bu saatten sonra olmaz bu is düşüncesiyle kendimi yiyip bitiriyordum.Başka çabalayanlarin olduğunu görmek beni yeniden cesaretlendirdi.
Neyse ki ilk basamağı atlamış bulunuyorum.Dikey geçiş sınavına niyetlenenler olursa bilgi ve cesaret paylaşımında bulunmak isterim.

X