- 21 Haziran 2012
- 288
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee hanımlar neler oldu anlatın bakalım sınav nasıl geçti?? herkes duruldu
ne yaptın su perisi....
eczacılık oldu mu
kaç puan aldın
Selam Tarih epeyce geçmiş, ancak merak ettim. İstediğiniz gibi bir üniversiteye girebildiniz mi? Ben de aynı şekilde düşünüyorum bu yıl, buna dair nete baktığımda yazınızı gördüm. Tesadüfen de, bu siteye üye olduğum için, bizzat sormak istedim. Yanıtlarsanız ve hangi kaynaklardan yararlandığınızı belirtirseniz sevinirim.Merhaba arkadaşlar
Ortayaşta ancak kendim için gerçekten birşeyler yapmak istiyorum.Hem de İstanbul'da iyi bir fakülteye girmek
yani mucize yaratmak istiyorum.Siz eğitimcilerden fikirlerinizi ve desteğinizi bekliyorum lütfen.
Özellikle bu süreçte bana yol haritası verebilecek, beni hedefe gönderecek bir meleğe çok ihtiyacım var.
Sizinde desteğinizle şu hayata bir gol daha atayım :)
konu cok eski fakat okuyunca dikkatimi cekti konu sahibi malesef 2011 de girmis en son. yorum yapanlardanda bir suru bende hazirlaniyorum diyen olmus gercekten burda olsalarda ilham olsalar ne guzel olur. bende lise mezunuyum 2 kucuk cocugum var ve hem kpss ye hem universite sinavina hazirlanmaya karar verdim beraber birbirimize destek olabiliriz bilgi paylasimi kinusundaSelam Tarih epeyce geçmiş, ancak merak ettim. İstediğiniz gibi bir üniversiteye girebildiniz mi? Ben de aynı şekilde düşünüyorum bu yıl, buna dair nete baktığımda yazınızı gördüm. Tesadüfen de, bu siteye üye olduğum için, bizzat sormak istedim. Yanıtlarsanız ve hangi kaynaklardan yararlandığınızı belirtirseniz sevinirim.
Selam, üniversite için YouTube kanalındaki, Gri Koç'un 2020 tayfa adı altında videoları mevcut. Tonguç Akademi ile ortak çalışıyorlar. Ben oradan çalışıcam, ayrıca İnstagram'da da Gri Mağaza' da yardımcı test ve konu anlatımı kitapları da mevcut. Fiyatları da çok uygun. Özellikle de buraya yazdım ki, faydalanmak isteyenler buradan çalışabilir.konu cok eski fakat okuyunca dikkatimi cekti konu sahibi malesef 2011 de girmis en son. yorum yapanlardanda bir suru bende hazirlaniyorum diyen olmus gercekten burda olsalarda ilham olsalar ne guzel olur. bende lise mezunuyum 2 kucuk cocugum var ve hem kpss ye hem universite sinavina hazirlanmaya karar verdim beraber birbirimize destek olabiliriz bilgi paylasimi kinusunda