40 yaşından sonra üniversiteye hazırlanmama yardım eder misiniz?

bencede değer hemde sonunda hayallerine kavuşmak varsa...
kpss-ygs konularında farklar neler ben tam bilmiyoruum yani kpss ye çalışırken ek olarak nelere çalışmalıyım
bizden başka kimse yok forumda bukadarmıyız birbirimize destek olmak için herkes gelsin diyorum.
senin durmlar nasıl eczacılık istiyorsun sanırım senin bölüm daha zor

tabiki de farklılıklar var kpss ile ygs arasında.ben sözel çalışmadıgım için şuanda tam bilemiyorum ama konular yakın birbirine.kpss ye çalışmanın mutlaka ygs ye faydası olacaktır.ama tabi tam olarak hazırlamaz seni.ben eczacılık istiyorum.puanları çok yüksek.çok çalışmam lazım.okul öncesi öğrt. benimde aklımda.eğer beklediğim gibi geçmezse sınav bende okul öncesi düşünüyorum.bu aralar saldım yine.bugünde yola çıkacagız bayram için 4-5 gün aksıyacak çalışmalarım.bayram dönüşü çok çalışmam gerekecek :2::2:

merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım foruma hem internetim gitti hemde bayram telaşıydı falan derken uzak kaldık:) dolayısıyla hiiiç derste çalışamadım ama tatil dönüşü tabii büyük bir enerjiyle geri dönüyorum şimdi daha sıkı çalışmaya başlıcammmm siz neler yapıyosunuz??

ozaman tekrar hoşgeldin canım senin durumun neydi biraz kendinden bahsetsen ben hiç bilmiyorum

ozaman tekrar hoşgeldin canım senin durumun neydi biraz kendinden bahsetsen ben hiç bilmiyorum

ben 23 yaşındayım canım aslında önlisans mezunuyum ve açıktan işletme okuyorum 3. sınıftayım ama ben hep pdr okumak istemiştim. Bu yüzden bu yıl bu isteğimi gerçekleştirmek istiyorum. Dünde kendime yeni kitaplar aldım test ve çalışma kitapları ve uzun bir tatil sonrası çalışmaya başlıyorum artııııık

pdr dediğin psikoloji mi canım affola pek bilmiyorum :))

çalışıyorsun ozaman 2.öğretim istediğine göre bulunduğun yeri mi tercih edeceksin

hayır çalışmıyorum ama çalışmayı düşünüyorum adliyenin sınavlarına giricem bu yıl. Ve bulunduğum şehri tercih edicem sadece başka şehirlere gitmek istemiyorum. Yada son şans başka bir bölüm tercih edicem napayım okul öncesi öğrt. filan artık:18:

selam kuzucuklar nasılsınız sonunda birileri ugramış.ehh bende yazayım artık.bombayı patlatıyorum..... dersaneye yazıldım geçen hafta başladım.herşey son gaz devam ediyor çok mutluyummm

selam kuzucuklar nasılsınız sonunda birileri ugramış.ehh bende yazayım artık.bombayı patlatıyorum..... dersaneye yazıldım geçen hafta başladım.herşey son gaz devam ediyor çok mutluyummm

canım çok tebrik ederim güzel bir adım daha atmışsın
ben başladım çalışmaya falan ne olcak benim halim bilmem

canım çok tebrik ederim güzel bir adım daha atmışsın
ben başladım çalışmaya falan ne olcak benim halim bilmem

olur olur inşallah.çalışmaya devam edelim.sınav sonuçları açıklandıgında göreceğiz emeklerimizin karşılığını inşallah

superi çok sevindim senin adına bahsediyordun zaten dersaneye yazılcam die nasıl gidiyo peki memnunmusun?

superi çok sevindim senin adına bahsediyordun zaten dersaneye yazılcam die nasıl gidiyo peki memnunmusun?

evet cnm çok memnunum.müfredatta bazı derslerde bayagı değişiklik olmş gerçekten.şuanda iyi gidiyo.iyiki yazılmışm daha çok çalışıyorum

ben bengisu şimdi hesaplama yaptım istediğim bölüm için ygs de türkçe - sosyal - mat. 40 ' ar soru var ve benim türkçe ve sosyal 30 ' ar net , mat 33 net yapmam gerek + okul puanı
ile marmara üniv. oluyor yaww çok yüksek bukadar net nasıl yapılacak moralim bozuldu (((

hangi bölümü istiyordun canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…