aslına bakarsan okul öncesi öğrt. elbette daha iyidir ama çocuk gelişim okuyanlarda işsiz değiller.sahalarında çok güzel işler bulabiliyorlar.tanıdıgım tüm çocuk gelişim mezunlarının hepsinin işi var.neden olmasın.puan mevzusuna gelince okuldan gelecek puanı da ekledin mi? ona göre hesap et.diploma notuna göre okuldanda puan geliyor biraz. dgs de çok zor bir sınav değil.olabilir tabiki.ama ikinci bir sınav stresi daha olacak senin için.kpss ye çalışırken tarih cografya mat aradan çıkar bence.denemeye değer yani
bencede değer hemde sonunda hayallerine kavuşmak varsa...
kpss-ygs konularında farklar neler ben tam bilmiyoruum yani kpss ye çalışırken ek olarak nelere çalışmalıyım
bizden başka kimse yok forumda bukadarmıyız birbirimize destek olmak için herkes gelsin diyorum.
senin durmlar nasıl eczacılık istiyorsun sanırım senin bölüm daha zor
merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım foruma hem internetim gitti hemde bayram telaşıydı falan derken uzak kaldık:) dolayısıyla hiiiç derste çalışamadım ama tatil dönüşü tabii büyük bir enerjiyle geri dönüyorum şimdi daha sıkı çalışmaya başlıcammmmsiz neler yapıyosunuz??
ozaman tekrar hoşgeldin canım senin durumun neydi biraz kendinden bahsetsen ben hiç bilmiyorum
ben 23 yaşındayım canım aslında önlisans mezunuyum ve açıktan işletme okuyorum 3. sınıftayım ama ben hep pdr okumak istemiştim. Bu yüzden bu yıl bu isteğimi gerçekleştirmek istiyorum. Dünde kendime yeni kitaplar aldım test ve çalışma kitapları ve uzun bir tatil sonrası çalışmaya başlıyorum artııııık
pdr dediğin psikoloji mi canım affola pek bilmiyorum :))
değil, rehberlik ve psikolojik danışmanlık ama araştırdım eskişehirde 2. öğretimi yok napıcam bilmiyorum
çalışıyorsun ozaman 2.öğretim istediğine göre bulunduğun yeri mi tercih edeceksin
selam kuzucuklar nasılsınız sonunda birileri ugramış.ehh bende yazayım artık.bombayı patlatıyorum..... dersaneye yazıldım geçen hafta başladım.herşey son gaz devam ediyor çok mutluyummm
canım çok tebrik ederim güzel bir adım daha atmışsın
ben başladım çalışmaya falan ne olcak benim halim bilmem
olur olur inşallah.çalışmaya devam edelim.sınav sonuçları açıklandıgında göreceğiz emeklerimizin karşılığını inşallah
superi çok sevindim senin adına bahsediyordun zaten dersaneye yazılcam die nasıl gidiyo peki memnunmusun?
ben bengisu şimdi hesaplama yaptım istediğim bölüm için ygs de türkçe - sosyal - mat. 40 ' ar soru var ve benim türkçe ve sosyal 30 ' ar net , mat 33 net yapmam gerek + okul puanı
ile marmara üniv. oluyor yaww çok yüksek bukadar net nasıl yapılacak moralim bozuldu(((
hangi bölümü istiyordun canım sen?
okul öncesi öğrtmenliği canım
evet malesef matematiği ya full e yakın yapacaksın yada sözel kısmı full e yakın yapacaksın okul önc öğrt. için okul puanınıda hesaba katıyormusun