Allah gönlünden geçeni nasip etsin insallah. Güzel haberler alırsın dilerim. Dualarım seninleSelam canlar dün sabah transferimi oldum şükür, hayırlısı olur inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gönlünden geçeni nasip etsin insallah. Güzel haberler alırsın dilerim. Dualarım seninleSelam canlar dün sabah transferimi oldum şükür, hayırlısı olur inş
Sağol kardeşim Allah razı olsunAllah gönlünden geçeni nasip etsin insallah. Güzel haberler alırsın dilerim. Dualarım seninle
Hayırlı haberler inşallahSelam canlar dün sabah transferimi oldum şükür, hayırlısı olur inş
Sağol canm inşHayırlı haberler inşallah
Menopoza girilmedikçe şans vardır diye düşünüyorum gerçekten çok yorucu bakalım pazartesi günü gidecez yumurtalara bakacak ilaçta vermişti onuda kullandım inşallah faydası olur Rabb'im isteyen herkese versin rabbimBende çok etkisi oldu diyemiycem ama tabi ki herkeste farklı sonuç veren bir uygulama ama ben yinede 2.kez deniycem son kez daha fazla uğraşamıycam artıkbenim yaşımda fazla .Prp menopoz sıkıntılarınıda azaltmaya yardımcı oluyor diye biliyorum.Bu yol çok masraflı malesef ve bu ilaçlarıda uzun süredir içiyorum çok sıkıldım ilaçtandan.Ama sizin yaşınız benden iyi prp denemenizde fayda var zarar yok maddiyat dışında
SELam ben Ümit hanımın hastasıyım siz ne durumdasınız transferimin transfer günü hariç 5 gündeyimÜmit inceboza giden var mı kızlar? İleri yaş değilim ama aynı doktora giden varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim
Ben de 9. Gündeyim. 2 tane 3.gün embriyosu transfer etmiştiSELam ben Ümit hanımın hastasıyım siz ne durumdasınız transferimin transfer günü hariç 5 gündeyim
Hayırlı olsun senin baya geçmiş inş hayırlı haberini alırız ne zaman test yapacaksın bende tek embriyoBen de 9. Gündeyim. 2 tane 3.gün embriyosu transfer etmişti
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun, benim cuma tahlil günüm. Çok negatifim olduğu için ümitvar olamıyorum ama bakalım hayırlısıHayırlı olsun senin baya geçmiş inş hayırlı haberini alırız ne zaman test yapacaksın bende tek embriyo
İnş pozitif görürsün canm yaş kaç neden negatif oldu hepTeşekkür ederim sizin de hayırlı olsun, benim cuma tahlil günüm. Çok negatifim olduğu için ümitvar olamıyorum ama bakalım hayırlısı
Yaş 30. Neden negatif oluyor kimse bilmiyor malesefİnş pozitif görürsün canm yaş kaç neden negatif oldu hep
Allah Allah dikkat etmiyormusun daha önce rahim flimi histeroskopi oldunmu vitaminler kulandınmı üzüldüm bak ama inş bu sefer olacak bak görürsünYaş 30. Neden negatif oluyor kimse bilmiyor malesef
Evet hepsi çekildi, eşimde de bende de sorun yok ama olmayınca olmuyorAllah Allah dikkat etmiyormusun daha önce rahim flimi histeroskopi oldunmu vitaminler kulandınmı üzüldüm bak ama inş bu sefer olacak bak görürsün
Valla şaşkınım hangi şehir hangi hastane peki çok soru sordumEvet hepsi çekildi, eşimde de bende de sorun yok ama olmayınca olmuyor
Şuan ümit hanım doktorum. Bundan önce ali öner erdoğdu ve smyrna tüp bebek merkezlerinde deneme yaptım. Ümit hanımda ilk denemeValla şaşkınım hangi şehir hangi hastane peki çok soru sordum
Hiç üzülme ben hissediyorum hamilesin güzel düşün iğnelerini ilaçlarını düzenli kullanıyorsundurEvet hepsi çekildi, eşimde de bende de sorun yok ama olmayınca olmuyor
Aaaaa benimde doktorum Ümit hanım irenbeŞuan ümit hanım doktorum. Bundan önce ali öner erdoğdu ve smyrna tüp bebek merkezlerinde deneme yaptım. Ümit hanımda ilk deneme
Evet kullanıyorum, ay inşallah inşallahHiç üzülme ben hissediyorum hamilesin güzel düşün iğnelerini ilaçlarını düzenli kullanıyorsundur
Ümit hanım çok başarılı bir prof. Doktor heryerde başarıları nam salmış inş pozitifleri götürüz canm cuma günü hayırlı haberini beklerim bebişine kavuşacaksınEvet kullanıyorum, ay inşallah inşallah