• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yasından sonra tüp bebek sahibi olmaya çabalayanlar .. sperm azlıgı yumurta rezervi azlığı endometrium kalınlaşmama sorunu

Bende çok etkisi oldu diyemiycem ama tabi ki herkeste farklı sonuç veren bir uygulama ama ben yinede 2.kez deniycem son kez daha fazla uğraşamıycam artık😔benim yaşımda fazla .Prp menopoz sıkıntılarınıda azaltmaya yardımcı oluyor diye biliyorum.Bu yol çok masraflı malesef ve bu ilaçlarıda uzun süredir içiyorum çok sıkıldım ilaçtandan.Ama sizin yaşınız benden iyi prp denemenizde fayda var zarar yok maddiyat dışında
Menopoza girilmedikçe şans vardır diye düşünüyorum gerçekten çok yorucu bakalım pazartesi günü gidecez yumurtalara bakacak ilaçta vermişti onuda kullandım inşallah faydası olur Rabb'im isteyen herkese versin rabbim

Hayırlı olsun senin baya geçmiş inş hayırlı haberini alırız 🥰 ne zaman test yapacaksın bende tek embriyo
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun, benim cuma tahlil günüm. Çok negatifim olduğu için ümitvar olamıyorum ama bakalım hayırlısı

Back