• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yasından sonra tüp bebek sahibi olmaya çabalayanlar .. sperm azlıgı yumurta rezervi azlığı endometrium kalınlaşmama sorunu

4 folikul dediğin yumurta dimi canım.. bende en son pazar günü cyclonprognova yi bitirdim.adet bekliyorum. tahmin ettiğim gibi sabaha olursa adetim cumaya kontrole gidicem.kurler iyi geldi mi merak ediyorum kuzum.allahim o bitanecik yumurcagi sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin sana AMİN ALLAH'IM AMİNNN
İnşaallah hepimizin duaları kabul olur inş amin evet 4 yumurta bu ay ama kabul etmedik işte nasipde ne var ise o birde dün dr me gebelik serumuda yazdırdım eve dönünce acilde taktırdım dün 3,5 saat sürdü çok rahatsızlandım eve gelip hemen sıcak banyo yaptım

İnşaallah hepimizin duaları kabul olur inş amin evet 4 yumurta bu ay ama kabul etmedik işte nasipde ne var ise o birde dün dr me gebelik serumuda yazdırdım eve dönünce acilde taktırdım dün 3,5 saat sürdü çok rahatsızlandım eve gelip hemen sıcak banyo yaptım
Takılması gereken bisiymi canım bu serum. Benim rahmetli doktorum transfere ameliyathaneye girerken sana serum takmismiydik biz diyerek girmişti . Şaşırmıştım. Faydası varmı ki . Benim yarın 10.30 da kontrolüm var . Daha ilerlemek için çok erken . Biliyorum daha 1 ay oldu takviyeye ilaçlara başlayalı ama sanki Içimde güzel bisi diyecek gibi bir his var . Otlar adetimi söktü bu ay koyu renk ve zor oluyordu her ay . Daha sağlıklı adet oldum sanki. Senin transfer me zaman kuzum. 4yumurta da aslında degerlendirilebilirmi ki. Sonradan 1 tane kaliverio. Içine kuşku sokmak istemem ama . Ne biliyim benim 1 tanecik kaliverince. 4 yumurta piyango gibi geldi bana

Takılması gereken bisiymi canım bu serum. Benim rahmetli doktorum transfere ameliyathaneye girerken sana serum takmismiydik biz diyerek girmişti . Şaşırmıştım. Faydası varmı ki . Benim yarın 10.30 da kontrolüm var . Daha ilerlemek için çok erken . Biliyorum daha 1 ay oldu takviyeye ilaçlara başlayalı ama sanki Içimde güzel bisi diyecek gibi bir his var . Otlar adetimi söktü bu ay koyu renk ve zor oluyordu her ay . Daha sağlıklı adet oldum sanki. Senin transfer me zaman kuzum. 4yumurta da aslında degerlendirilebilirmi ki. Sonradan 1 tane kaliverio. Içine kuşku sokmak istemem ama . Ne biliyim benim 1 tanecik kaliverince. 4 yumurta piyango gibi geldi bana
Faydası varmış ama isteğe bağlı o serum ben istedim dr yazdı acilde 3,5 saat sürdü , ilaçlara başladık işte transfer için mayıs 10 kontrol var rahim kalınlaştımı falan fistan kan aldılar iyi çıktı sorun yok, valla yumurtam olsun diye vede kaliteli 7 ay o vitaminleri içtim ve her gün bir avakado ve nar yedim , beslenmeme aşırı dikkat ettim ne çayım var ne kahvem nede sigaram her sabah taze portakal sıktım içtim incir kaynatıp içtim neler yapmadım ama geçen ay bi gittik o kadar şeye 1 yumurta dr toplattı onu ve oda olgun çıkmadı maddi manevi hepsi çöp bununla birlikde artık heveslerim ve isteklerim de gitti tamamen kafamdan silmiştim tedaviyi bu ay ne ilaç içtim nede beslendim hatta yemek yemedim hiç kahve bile içtim spor yaptım bi gittik 4 yumurta demekki neymiş ne yaparsan yap fasa fiso boşa o kadar pahalı vitaminler alıp içtim 7 ay ya bıktım artık zaten ben elimden geleni yaptım 1 embriyo var rabbim isterse olur istemezse olmas eşimde olmadığı zaman bana pis surat asıyor sanki benim suçum Allah lık bu ,ha surat asmaya devam mı eder bana oda umrumda değil çeker giderim... demek istediğim canım yeter artık hep kadın çekiyor bizi düşünen yok herşey Allah dan

Faydası varmış ama isteğe bağlı o serum ben istedim dr yazdı acilde 3,5 saat sürdü , ilaçlara başladık işte transfer için mayıs 10 kontrol var rahim kalınlaştımı falan fistan kan aldılar iyi çıktı sorun yok, valla yumurtam olsun diye vede kaliteli 7 ay o vitaminleri içtim ve her gün bir avakado ve nar yedim , beslenmeme aşırı dikkat ettim ne çayım var ne kahvem nede sigaram her sabah taze portakal sıktım içtim incir kaynatıp içtim neler yapmadım ama geçen ay bi gittik o kadar şeye 1 yumurta dr toplattı onu ve oda olgun çıkmadı maddi manevi hepsi çöp bununla birlikde artık heveslerim ve isteklerim de gitti tamamen kafamdan silmiştim tedaviyi bu ay ne ilaç içtim nede beslendim hatta yemek yemedim hiç kahve bile içtim spor yaptım bi gittik 4 yumurta demekki neymiş ne yaparsan yap fasa fiso boşa o kadar pahalı vitaminler alıp içtim 7 ay ya bıktım artık zaten ben elimden geleni yaptım 1 embriyo var rabbim isterse olur istemezse olmas eşimde olmadığı zaman bana pis surat asıyor sanki benim suçum Allah lık bu ,ha surat asmaya devam mı eder bana oda umrumda değil çeker giderim... demek istediğim canım yeter artık hep kadın çekiyor bizi düşünen yok herşey Allah dan
😔Allah yardımcınız olsun bende bir sürü pahalı vitamin içtim pek işe yaradığı yok gibi ama benim yaşım ileri 46 yaş

İsim neydi canım senin. Sen çok bunalmissin. Abide bunalmış. Dünya para gidiyor.doktor ilaç yazıyor. Varmı demior kimse . Belki de ondan artık illallah Gelmiştir. Ki bizim bugün kontrol vardı. Ben daha 5/6 ay bu ilaçlara devam ederiz iyi gelmesi için çok erken diordum. Geçen ay 1 yumurta var derken doktorum kötü durum demişti. Girdim bugün muayeneye. Bi baktık 4 yumurta oluşmuş. Şaşırdık şok olduk. Başlıyoruz deyince. İlaçlar 2000 TL tuttu . İgneleri alın gelin dedi. Spermiogram da verdik etti mi 2.250 . Kuşadası dan geliyoruz. Kartta 340 TL para var . Eczacimiz 2 buçuk senedir ilaçları aldığımız yer. Kontrole gelirken getirsek olurmu dedik. Allah'ım razı olsun verdi igneleri. Perşembe tekrar kotrol. Bugün ilk igneyi yaptık. Bayramdan önce yumurtalar toplanacak. Aileden destek alıyoruz yoksa bittik. İnşallah bu transferde sana sımsıkı tutunur da kuzum bebeğin bu yollarda daha fazla eylemez rabbim bizleri. İlk tedavide benim eşimde berbattı. Kapıyı çarpıp evden gittiğini bilirim. Onlar bizim gibi degil. Konuşup dertlerini anlatamiolar. İçlerinde yasiyolar. Sen moralini yüksek tut canım arkadaşım. Tanimasamda içten dua ediyorum sana .. ve bizim gibi zorda darda olan herkese . BİRDE BEN ANORMAL PANİK ATAK VE GAMLI BİRİYİM. İNAN BANA BU COBAN COKERTEN BENİM SAKİNİGİME STRESİME KARAMSARLİGİMA İLAC GİBİ GELDİ. KENDİMİ TANİYAMİYORUM O DERECE SAKİNİM . DENESEN SENDE NE DERSİN.
Birde canım o serumun fiyatı ne kadar adı ne

Herkese merhaba tesadüfen gördüm konuyu,40 yaşındayım 2 yıldır Bülent Tıraş da tedavi görüyorum.önce havuz dedi sonra ngs, tmm dedik zaten 6 ay geçti.3 opu yapıldı.Sonuç;1 tane ngs li embriyom,5 tane de 3.gün embriyom var. Miyomlar alındı açık ameliyat,yapışıklık var dedi histeroskopi yapıldı iki kere..hepsi o kadar uzun süreçler ki iyileşme bekleme vs..hadi transfer hazırlığına başladık geçen hafta da rahim yeterince kalınlaşmamış dedi ilaçları arttırdı.O kadar yorgunum ki,bıraksan vazgeçsen bırakılmıyor,yüz bin harcadık eşime de yazık.herkese dua ediyorum hayırlısıyla bizlere de nasip olsun,içinizden geçerse bana da dua edin olur mu,kimseyle de paylaşamıyorum..
Kardeşim şimdi gördüm ben iletini. Rabbim yarve yardımcın olsun. Nerede bu yolda didinen varsa yardımcısı olsun içinde sana içinde de bana inşallah. Okadar icerlendim ki okuyunca. O kadar zor ki işimiz .Bunalirsan yaz cevap yazarım dertlesiriz kardeşim

İsim neydi canım senin. Sen çok bunalmissin. Abide bunalmış. Dünya para gidiyor.doktor ilaç yazıyor. Varmı demior kimse . Belki de ondan artık illallah Gelmiştir. Ki bizim bugün kontrol vardı. Ben daha 5/6 ay bu ilaçlara devam ederiz iyi gelmesi için çok erken diordum. Geçen ay 1 yumurta var derken doktorum kötü durum demişti. Girdim bugün muayeneye. Bi baktık 4 yumurta oluşmuş. Şaşırdık şok olduk. Başlıyoruz deyince. İlaçlar 2000 TL tuttu . İgneleri alın gelin dedi. Spermiogram da verdik etti mi 2.250 . Kuşadası dan geliyoruz. Kartta 340 TL para var . Eczacimiz 2 buçuk senedir ilaçları aldığımız yer. Kontrole gelirken getirsek olurmu dedik. Allah'ım razı olsun verdi igneleri. Perşembe tekrar kotrol. Bugün ilk igneyi yaptık. Bayramdan önce yumurtalar toplanacak. Aileden destek alıyoruz yoksa bittik. İnşallah bu transferde sana sımsıkı tutunur da kuzum bebeğin bu yollarda daha fazla eylemez rabbim bizleri. İlk tedavide benim eşimde berbattı. Kapıyı çarpıp evden gittiğini bilirim. Onlar bizim gibi degil. Konuşup dertlerini anlatamiolar. İçlerinde yasiyolar. Sen moralini yüksek tut canım arkadaşım. Tanimasamda içten dua ediyorum sana .. ve bizim gibi zorda darda olan herkese . BİRDE BEN ANORMAL PANİK ATAK VE GAMLI BİRİYİM. İNAN BANA BU COBAN COKERTEN BENİM SAKİNİGİME STRESİME KARAMSARLİGİMA İLAC GİBİ GELDİ. KENDİMİ TANİYAMİYORUM O DERECE SAKİNİM . DENESEN SENDE NE DERSİN.
Birde canım o serumun fiyatı ne kadar adı ne. 10 gün içinde 15000 TL para ayarlamamız lazım. Bankalar içeri almadı bugün. Kaymakamlıktan izin alacaksınız dediler. Kaymakamliga gittim pislik herif in bikini dikmişler kapıya. Önceden aklın neredeydi şimdiyi mi bekledin dedi bana . Oldurecektim adamı

Birde canım o serumun fiyatı ne kadar adı ne
İyi dileklerin için Sağol güzel arkadaşım Adım Ayşegül .. 500 tl e almış eşim doktoruna sor istersen ,inşaallah çabaların güzel sonuç verir, benim eşim çok tuhaf biri gerçekten inş bakalım ilaçlarımı içiyorum umarım transferim başarılı geçer.Rabbim senin de yar ve yardımcın olsun inş tüp bebek hem uzun zamanlı hemde çok para gerektiren birşeymiş bol da sabır gereken bir süre 🥺😐

Merhaba arkadaşlar 73 doğumluyum 🙈tüp bebek tedavisine başladım ama tabi ki hiç iyi gitmiyor çok umutsuz bir yaş ve çok masraf😔ilk önce prp yapıldı daha sonra toplama 1 yumurta toplandı döllendi ama 3 hücreli 3.gün donduruldu 2.toplamada 1 yumurta toplandı ve malesef mikro yapıldığı halde döllenmedi
merhaba arkadaşım, sizinle yazışabilir miyiz, özel yazışması var mı bilmiyrm. ben bu ortamı pek bilmiyorum, o yüzden soruyorum.

İyi dileklerin için Sağol güzel arkadaşım Adım Ayşegül .. 500 tl e almış eşim doktoruna sor istersen ,inşaallah çabaların güzel sonuç verir, benim eşim çok tuhaf biri gerçekten inş bakalım ilaçlarımı içiyorum umarım transferim başarılı geçer.Rabbim senin de yar ve yardımcın olsun inş tüp bebek hem uzun zamanlı hemde çok para gerektiren birşeymiş bol da sabır gereken bir süre 🥺😐

merhaba arkadaşım, sizinle yazışabilir miyiz, özel yazışması var mı bilmiyrm. ben bu ortamı pek bilmiyorum, o yüzden soruyorum.
Mesaj kutuna yazmış olmam lazım mesaj kutusunu kontrol eder misin

Ümit inceboza giden var mı kızlar? İleri yaş değilim ama aynı doktora giden varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim

inşalah hepimizin hayırlı ve pozitifle sonuçlanır kardeşim .Çok büyük bir sınav içindeyiz .Rabbim bu duyguyu bize vermiş bizede elimizden geleni yapmak düşüyor.Hangi şehirde yaşıyorsun ? İnsan çok kötü oluyor. benim 5 yumurtam toplanmıştı 3 tane çok sağlıklı A kalite dedikleri embriolarımız oluşmuştu. 2 tane transfer edecekti rahmetli doktorum .Bi anda 3 tanesini birden transfer etti. ben çok stresliydim sürekli iptal oldugu için ay içindeki işlemlerim yumurta toplamalarım transferlerim.
Bana biraz mola verelim çok yoruldun demişti doktorum .Bekleyecek halim kalmadı demiştim. Çok pişmanım onu dinlemedigim için. Belkide yine sonuç aynı olucaktı ama insan kendini çok suçluyor bu gibi durumlarda .1 buçuk sene önce olmuştu benim kimyasal gebeliğim.
1 hafta önce kontrolde sadece 1 tane yumurtam vardı :KK43: artarmı bilmiyorum.Allahım sana da güç kuvvet sabır versin herkesede. Ben sabırsız biriyim sabrı öğretti bana bu tedavi .İlaçları toplu aldıgım için tek tek fiyatlarını bilmiyorum canım .Eczanemi aradım şimdi dönüp fiyat vericek kalabalıkmış başı biraz. Tedavi gördüğüm hastaneye bağlı bi eczane oldugu için.Telefon gelir gelmez yazıcam canım.yarım saat sürmez
Bülent tıraşın adını duymuştum sanki. Benim doktorum izmir irembede idi. Belki duymuşsundur intihar etti eşinide kendinide vurarak :KK43: bu bile bende çok büyük etki yaptı :KK43:
Şimdi aynı hastahanenin başhekimie gidiyorum . kullandıgım ilaçları sana yazayım sende doktorun yazınca bana yazarmısın ?
3 defa günde biosteron
devit 3 damla hergün 8-10damla kullanıyorum
prowomen öğlenleri 1 tane
qenzim öğlenleri 1 tane
birde cyclo prognova diye bir düzenleyici verdi adetim düzenli ama östrojen hormonu içeriyormuş
hergün 2 şer tane incir yiyorum
akşamlarıda çoban çökerten çayı içiyorum

selam kızlar . Bu ay 4 yumurta görüldü sevindik . 3 tanesi büyüdü. Yumurta toplamaya hazirlaniyorduk . Erken catlamasinlar diye 2 günlük igne verdi doktorum. Bugün kontrol vardı
bi gittik erkenden çatlamışlar. 12 milimdi 9 milim olmuşlar. Erken neden çatladılar acaba bilgisi olan varmı. Iptal oldu bidahaki adete kaldı :(

selam kızlar . Bu ay 4 yumurta görüldü sevindik . 3 tanesi büyüdü. Yumurta toplamaya hazirlaniyorduk . Erken catlamasinlar diye 2 günlük igne verdi doktorum. Bugün kontrol vardı
bi gittik erkenden çatlamışlar. 12 milimdi 9 milim olmuşlar. Erken neden çatladılar acaba bilgisi olan varmı. Iptal oldu bidahaki adete kaldı :KK43:
Geçmiş olsun can sıkıcı bir durum ama belkide yumurta kalitesiyle ilgilidir .Benimde bugün adetimin 3.günü kontrole gittim sadece 1 yumurta göründü ve yumurta çok büyümüştü 13 küsürdü yani kendilğinden büyümüş çok şaşırdım dr 1-2 gün iğneyle büyütüp sonra toplayalım dedi istersen ama ben vazgeçtim 1 yumurta ya boş çıkarsa o kadar masraf ne zor bir durum sonunu hiç bilmediğimiz dipsiz kuyu gibi .Ben 2 .kez prp yaptırmaya karar verdim adetim bitince yapılcak bakalım 😔

Geçmiş olsun can sıkıcı bir durum ama belkide yumurta kalitesiyle ilgilidir .Benimde bugün adetimin 3.günü kontrole gittim sadece 1 yumurta göründü ve yumurta çok büyümüştü 13 küsürdü yani kendilğinden büyümüş çok şaşırdım dr 1-2 gün iğneyle büyütüp sonra toplayalım dedi istersen ama ben vazgeçtim 1 yumurta ya boş çıkarsa o kadar masraf ne zor bir durum sonunu hiç bilmediğimiz dipsiz kuyu gibi .Ben 2 .kez prp yaptırmaya karar verdim adetim bitince yapılcak bakalım 😔
Prp bende düşünüyorum yaşım 43 yumurta rezervim çok düşük üçüncü kez deneyecez tüp bebek prp faydası oluyormu bide maliyeti ne kadar

Prp bende düşünüyorum yaşım 43 yumurta rezervim çok düşük üçüncü kez deneyecez tüp bebek prp faydası oluyormu bide maliyeti ne kadar
Bende çok etkisi oldu diyemiycem ama tabi ki herkeste farklı sonuç veren bir uygulama ama ben yinede 2.kez deniycem son kez daha fazla uğraşamıycam artık😔benim yaşımda fazla .Prp menopoz sıkıntılarınıda azaltmaya yardımcı oluyor diye biliyorum.Bu yol çok masraflı malesef ve bu ilaçlarıda uzun süredir içiyorum çok sıkıldım ilaçtandan.Ama sizin yaşınız benden iyi prp denemenizde fayda var zarar yok maddiyat dışında

Back