• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yasından sonra tüp bebek sahibi olmaya çabalayanlar .. sperm azlıgı yumurta rezervi azlığı endometrium kalınlaşmama sorunu

Ewet canm hakkımzda hayırlısı inş yarın pozitifini alırsın canm benimde tahlil çarşamba
Senin de az kalmış, hakkımızda hayırlısı artık. Olmazsa dondurulmuşları da kullanıp bu sayfayı kapatacağım

Selam canim nasilsin yarin tahlil günün bi belirti birşey varmı canm ağrın sızın
Adet ağrım var baya baya yokluyor. Hatta oldum mu acaba diye bakıp duruyorum. Başka da hiçbir şey hissetmiyorum. Hayırlısı

Arkadaşlar merhaba, Yaşım 44, 12 Mayıs'ta iki tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Bugün onuncu gün test verdim, 219 çıktı. İlk denemem iki ay önceydi, bir tane 4ab transfer edilmişti, negatif olmuştu. Bunda farklı olarak Opu"ya kadar arısutu-bal-polen karışımı, omepa Q10 ve Maxijuno kullandım. Kabak çekirdeği, ceviz, çiğ badem tükettim. Bu denemede yumurta sayısı da kalitesi de daha iyiydi. 9 yumurta toplandı, 7 tane döllendi, iki tane transfer edildi, iki tane de donduruldu. Umarım bu topik arka arkaya pozitif haberleriyle dolar, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi 🙏

Arkadaşlar merhaba, Yaşım 44, 12 Mayıs'ta iki tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Bugün onuncu gün test verdim, 219 çıktı. İlk denemem iki ay önceydi, bir tane 4ab transfer edilmişti, negatif olmuştu. Bunda farklı olarak Opu"ya kadar arısutu-bal-polen karışımı, omepa Q10 ve Maxijuno kullandım. Kabak çekirdeği, ceviz, çiğ badem tükettim. Bu denemede yumurta sayısı da kalitesi de daha iyiydi. 9 yumurta toplandı, 7 tane döllendi, iki tane transfer edildi, iki tane de donduruldu. Umarım bu topik arka arkaya pozitif haberleriyle dolar, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi 🙏
Çok mutlu oldum, bize umut oldun. Bende 42 yaşındayım, sonuç 29 mayisda. Umarım güzel haber verebilirim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏

Çok sevindim hayırlı olsun canm allah kucağına almayıda nasip etsin inş

Çok mutlu oldum, bize umut oldun. Bende 42 yaşındayım, sonuç 29 mayisda. Umarım güzel haber verebilirim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏
Güzel haberlerini bekliyorum canım, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.🙏

Ne diyeceğimi bilemiyorum ümit hanıma söyledinmi peki neden ama sebep ne ,üzülme dicem ana üzülüyorsun biliyorum bende tek embriyo oldu için umudum yok
Teki çifti yok inan. Ümit hanım kendi aradı sonucu söyledi. O da çok üzgündü. tekrar tekrar dosyama dönüp bakmış, embriyolara da, ama gerçekten bi sıkıntı yok diyor. İlaçları kes adet ol, hiç ara vermeden kalan 3 embriyoyu koyalım diyor. İlaçların etkisi geçmeden. Ben de bi eşimle görüşeyim dedim. Çok kararsızım. Bi yandan hiç gücüm yok yeni bi transfere, bi yandan da aşırı istekliyim. Çok arada kaldım. Benim de son embriyolar artık bunlar. Yine olmazsa tekrar yumurta toplatmam sanırım

Teki çifti yok inan. Ümit hanım kendi aradı sonucu söyledi. O da çok üzgündü. tekrar tekrar dosyama dönüp bakmış, embriyolara da, ama gerçekten bi sıkıntı yok diyor. İlaçları kes adet ol, hiç ara vermeden kalan 3 embriyoyu koyalım diyor. İlaçların etkisi geçmeden. Ben de bi eşimle görüşeyim dedim. Çok kararsızım. Bi yandan hiç gücüm yok yeni bi transfere, bi yandan da aşırı istekliyim. Çok arada kaldım. Benim de son embriyolar artık bunlar. Yine olmazsa tekrar yumurta toplatmam sanırım
Ah canımm benim kıyamam hiç üzülme arada verme doktoruna güven inan herşey Allahdan vazgeçme olacak bak buda geçti şükür diyeceksin ve benim eşim bidaha asla yapmam tüp bebek dedi 1 senede çok para harcadı tükendik ve bu tek şansımız 😪

Ah canımm benim kıyamam hiç üzülme arada verme doktoruna güven inan herşey Allahdan vazgeçme olacak bak buda geçti şükür diyeceksin ve benim eşim bidaha asla yapmam tüp bebek dedi 1 senede çok para harcadı tükendik ve bu tek şansımız 😪
Evet o kadar çok gidiyor ki.. Eşler de anlamıyor bizi sanki. O maddi bakıyor olaylara, ben manevi. İnşallah seninki pozitiftir de hiç gerek kalmaz bir daha denemene

Çok teşekkürler, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hepimiz için dua ediyorum.
Amin canım sağol belirtin. Varmıydı peki benim bugün 1 hafta oldu çarşamba test günüm ve sadece 3.gün tek embriyo kondu başkada yok bidada yapacamızı sanmıyorum sadece göğüslerim aşırı şiş ve uç kısmında damarlar çıktı koca koca onuda iğnelere bağlıyorum Rabbim yüzünü güldürsün canm

Back