- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.601
44 yaşındayım.Menopur iğne ile aralıkta hamile kaldım ama Şubat.2013 de kalbi durduğu için alındı.Rahim ve hormon testlerim iyiymiş.Ama yumurtalık kalitesi düştüğü için gene düşük olabilirmiş.Tüp bebek için bizim yaşımızdakilere % 15 başarı şansı veriyorlar.Doktorum aşılama yapalım dedi ama ben acaba direkt yumurta donasyonumu yaptırsam diye düşünüyorum.Batum da merkezle ön görüşmeleri yaptım.Tahliller falan istediler.Önümüzdeki ay gitmeyi planlıyorum.Kafam çok karıştı.Kıbrıs taki yerlerin tümüylede telefonda görüştüm.Birde aklımda acaba bir kere daha aşılama ile denesem mi sorusu var ? Gene aynı şeyleri yaşar üzülürsem diye de korkuyorum.Ne yapmalıyım ? Benimle düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Tşk,
44 yaşındayım.Menopur iğne ile aralıkta hamile kaldım ama Şubat.2013 de kalbi durduğu için alındı.Rahim ve hormon testlerim iyiymiş.Ama yumurtalık kalitesi düştüğü için gene düşük olabilirmiş.Tüp bebek için bizim yaşımızdakilere % 15 başarı şansı veriyorlar.Doktorum aşılama yapalım dedi ama ben acaba direkt yumurta donasyonumu yaptırsam diye düşünüyorum.Batum da merkezle ön görüşmeleri yaptım.Tahliller falan istediler.Önümüzdeki ay gitmeyi planlıyorum.Kafam çok karıştı.Kıbrıs taki yerlerin tümüylede telefonda görüştüm.Birde aklımda acaba bir kere daha aşılama ile denesem mi sorusu var ? Gene aynı şeyleri yaşar üzülürsem diye de korkuyorum.Ne yapmalıyım ? Benimle düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Tşk,
Canım hoşgeldin...
Ama o üzgün yüz ifadesini görmemiş olalım..
di mi kızlar? bu topice sadece ümitli, pozitif ve mücadeleci olanlar gelebiliyor..
bi de topicin delileri var..onları da idare ediyoz aramızda, napıcanbuyrun benimmmm
şaka bir yana umarım buradaki paylaşımlar sana , senin paylaşımların bize destek olur..
bana çok iyi geldiğini söyleyebilirim..
bazen eşimizle, kızkardeşimizle bile konuşamadıklarımızı burada paylaşıyoruz...
kendinden bahsetsene biraz...tabi istersen...kaç yaşındasın? neler yaşadın..?
kaçıncı denemen?
görüşmek üzere...sevgiler...
İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Histeroskopi de yaptırdım geçen ay sorun yok dediler.Ama benim kafamda ya direkt donasyon var,yada belki bir aşılama dener,kendi yumurtalarımı son bir şans veririm.Donasyonda yaşın önemi yokmuş çünkü.
Kendi doktorum aşılama ile % 40 şans verdi ama bence abarttı biraz:)
Menopur yumurta gelişimi için kullanılan bir ilaç, sonra yumurta çatlatma iğnesi oldum sonrasında hamilelik oldu.Tüp bebek tedavisi denedim hiç.Ama % 15 oranları beni tüp bebekten vazgeçirdi açıkçası.
Menopur yumurta gelişimi için kullanılan bir ilaç, sonra yumurta çatlatma iğnesi oldum sonrasında hamilelik oldu.Tüp bebek tedavisi denedim hiç.Ama % 15 oranları beni tüp bebekten vazgeçirdi açıkçası.
Ben tüp bebek için donasyon kadar para harcamak sonrada üzülmek,aynı parayı bu kez donasyona harcamam gerekecek.
maddi olarak çok zor bir durum.Kafamda şu var, ya önce bir aşılama deneyeceğim, olmazsa donasyon ne dersiniz?
Arkadaşlar günaydın.Hayırlı kandiller dilerim.
Sipani gozlerinden öperim , onada kendinde iyi bak :))
Mide bulantilarin içinse sabir dilerim umarim cabuk gecer ama benimkiler hala full devam ediyor :)) hem cok acım hem hep midem bulaniyor , midem bulana bulana yiyorum her seyi , sonra ogurup duruyorum , canim hep bir sey istiyor ama ne bulamıyorum bir garip durum çık isin icinden çıkabilirsen , buzdolabinin onunde yasiyorum , her seyi canim çekiyor , ablam arsiz hamile diyor
Bu arada sunnet şekerleri yapımına basladim , sonra sırada nasipse bebek şekerlerim var eger el becerin varsa sana ornek ve bilgi verebilirim :)) acayip oyalıyor ve cok zevkli zaman su gibi geciyor :))
Sen nerde yasıyorsun hala bilmiyorum :))
Arkadaşlar günaydın.Hayırlı kandiller dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?