• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benim her ay yeni paket açılırmış yumurtalıklarda..bu ay bende tek vardı oda büyümedi..gerçekde öyle daha önceki deneyimlerimden biliyorum..bazen 2 bazen 3 bazende tek görülüyor..daha fazlası yok zatende..az olsun benim olsun işallah..hepimiz en kısa zamanda kavuşalım işallah bebişlerimize..:)):16:

yani folukul olussa bile buyumeyebiliyor simdi kendimden de suphelenmeye basladim ben :53:

Canım hoşgeldin...

Ama o üzgün yüz ifadesini görmemiş olalım.. :20:

di mi kızlar? bu topice sadece ümitli, pozitif ve mücadeleci olanlar gelebiliyor..

bi de topicin delileri var..onları da idare ediyoz aramızda, napıcan :52:

şaka bir yana umarım buradaki paylaşımlar sana , senin paylaşımların bize destek olur..

bana çok iyi geldiğini söyleyebilirim..

bazen eşimizle, kızkardeşimizle bile konuşamadıklarımızı burada paylaşıyoruz...

kendinden bahsetsene biraz...tabi istersen...kaç yaşındasın? neler yaşadın..?

kaçıncı denemen?

görüşmek üzere...sevgiler...

:)) delinin biri belli de veya az catlak diyelim digerini biturlu cikaramadim ben:52: :37:

Güzel arkadaşlarım,

Regaip Kandiliniz mübarek olsun ve tüm dualarınız kabul olsun.. Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı, uzun ömürlü ve en önemlisi hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Dualarımdasınız kuzular :))

Güzel arkadaşlarım,

Regaip Kandiliniz mübarek olsun ve tüm dualarınız kabul olsun.. Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı, uzun ömürlü ve en önemlisi hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Dualarımdasınız kuzular :))

amin kuzum amin:29:
seninde dualarin kabul olsun insallah sevgiler canimcim :109:

amin kuzum amin:29:
seninde dualarin kabul olsun insallah sevgiler canimcim :109:

Selcancım nasılsın :) herşey yolundadır umarım.. benim rahimde biraz kalınlık çıktı. Doktor bi hap verdi ona başladık ama sizin farklı kürler ve tedavi yöntemleriniz varya bana ne tavsiye edersiniz özellikle Brezeey canım senden de rica ediyorum ;))

Selcancım nasılsın :) herşey yolundadır umarım.. benim rahimde biraz kalınlık çıktı. Doktor bi hap verdi ona başladık ama sizin farklı kürler ve tedavi yöntemleriniz varya bana ne tavsiye edersiniz özellikle Brezeey canım senden de rica ediyorum ;))

iyim cok sukur canim. pazartesi ilk muayenimi oldum:94: hersey cok iyi gorunuyor dedi doktor adet olunca hem kan testi hemde folukul sayimi yapilacak.
bana tup bebek yolu gorundu doktorum zaman kaybi istemiyor.

valla kuzum benim bu rahim kalinligi hakkinda hic bir bilgim yok:50: birzamanlar biyerde okumustum ama tam hatirlamiyorum simdi yanlis bilgi vermeyim sana.
ummude bu konuda bilgi sahibi olabilecegini dusunuyorum:31:

arkadasim sen corekotu kuru yapmismiydin? yumurtalari buyutme ozelligi oldugundan sordum.

yani folukul olussa bile buyumeyebiliyor simdi kendimden de suphelenmeye basladim ben :53:

canım her bünye farklı bende yumoş çok az ve çok zor büyüyor..ite kaka :)) kendinle kıyaslama canım benim..senin fsh hormonun kaç çıkıcak bakalım ..işallah normaldir..öyle görünüyor..benim yüksekti şimdi düştü ...ama sanki büyümeye başladı gibi kasığımda ağrı hissediyorum..:)) doz düşük kullanıldığı için tek oluyor ve çok zor büyüyor canım..şimdi yükek doz denenecek işallah..bu seferde tekde olsa sonununa kadar gidilicek..allah yardımcımız olsun..başarılı kılsın..

arkadasim sen corekotu kuru yapmismiydin? yumurtalari buyutme ozelligi oldugundan sordum.

bende ters etki yapıyor bu tarz kürler..denemiştim çok kanama olmuştu..yapmadığım kür yok canım..incir kürü prolaktini yükseltiyor..bal tarçın çörek otu kanamayı çok artırıyor..ada çayı içiyordum iki gündür..sanki adet olcakmışım gibi kasıklarıma ağrıdı onuda bıraktım..vitamn alıyrum..doğal beslenmeye çalışıyorum..allaha havale ediyorum..kısmette varsa o verecek biliyorum..vakti saati gelince..:)

canım her bünye farklı bende yumoş çok az ve çok zor büyüyor..ite kaka :)) kendinle kıyaslama canım benim..senin fsh hormonun kaç çıkıcak bakalım ..işallah normaldir..öyle görünüyor..benim yüksekti şimdi düştü ...ama sanki büyümeye başladı gibi kasığımda ağrı hissediyorum..:)) doz düşük kullanıldığı için tek oluyor ve çok zor büyüyor canım..şimdi yükek doz denenecek işallah..bu seferde tekde olsa sonununa kadar gidilicek..allah yardımcımız olsun..başarılı kılsın..

Merhaba,

Sizin yaşınız kaçtı ? Nasıl bir tedavi yöntemi izliyorsunuz ?

Merhaba,

Sizin yaşınız kaçtı ? Nasıl bir tedavi yöntemi izliyorsunuz ?

canım ben 42 yaşındayım..iki defa tüp denedim negatif sonuçlandı..ama yaptırdıpım merkez yeterli araştırma yapmadı..bende sadece yumurta rezerv azlığı problemin yanında pıhtılaşma troid rahimde yapışıklık gibi sorunlar varmış..şimdi üçüncü için farklı merkezdeyim araştırdılar..iki aydırda tüp tedavime başlamaya çalışıyoruz ama tek folikül oluşuyor..düşük doz ve femara denendi...umudum önümüzdeki aya kaldı ..bu seferde tek çif artık kaç olursa devam edicez...allah hepimizin emeklerinin karşılığını hayırla versin..O dilerse olur ..alah dualarımızı kabul etsin..aminn

canım ben 42 yaşındayım..iki defa tüp denedim negatif sonuçlandı..ama yaptırdıpım merkez yeterli araştırma yapmadı..bende sadece yumurta rezerv azlığı problemin yanında pıhtılaşma troid rahimde yapışıklık gibi sorunlar varmış..şimdi üçüncü için farklı merkezdeyim araştırdılar..iki aydırda tüp tedavime başlamaya çalışıyoruz ama tek folikül oluşuyor..düşük doz ve femara denendi...umudum önümüzdeki aya kaldı ..bu seferde tek çif artık kaç olursa devam edicez...allah hepimizin emeklerinin karşılığını hayırla versin..O dilerse olur ..alah dualarımızı kabul etsin..aminn

Ben hiç tüp bebek denemedim.Hangi ildesiniz? Ben Ankara'da tüp bebek denesem mi diye düşünüyorum.Ama yaştan dolayı % 10 şans veriyorlar.Yada hiç boşa para ve emek harcamasamda direkt Batum'da yumurta donasyonumu yaptırsam diye düşünüyorum.kafam çok karışık arkadaşım

Günaydın canım

çok teşekkürler..ben de küçük delikanlının gözlerinden öperim...

yemekler konusunda aynı durumları ben de yaşıyorum...

ama benim kilom zaten fazla olduğu için çok dikkat etmem gerekiyo,,

doya doya yiyemiyorum korkumdan...

bebek şekerine gelince....

hımmm :44: ....pek ilgi alanıma girmiyo ama ben bu konuyu gene de bi düşüneyim..

kendime bi uğraşlar aranıyorum zaten...bakalım..

Canım ben Üsküdar'dayım...sen neredesin?

üsküdaraa gider ikennnnnnnn:24:

seninle de yakın komşuyuz yahuuu...:46:
bizim ev de ümraniyede işteee...:37:
heryere yakın , puffyme de yakınnn:38::21:

şimdi müsaadenle hepinize laf yetiştireyimmm:1:

öncelikler herkeşin Kandili mübarek olsun. Rabbim dualarınızı ve dualarımızı kabul etsin.:16:
tedavidekilere , düşünenlere , transferi olanlara , opu bekleyenlere , hormon testi bekleyenlere , muayene bekleyenlere , bebişi göbüşünde bekleyenlere , yumurtası çatlamış,mesai yapanlara ...:52:
HERKEŞLERE AMA HERKEŞLERE BU MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYUNA YARDIMLARINI EKSİK ETMESİN.:16:

( bu aralar herkes yerine herkeş demeyi ve risk yerine riks demeyi çok seviyorum.. sanırım içime Abiye kuzu kaçtıııı:52::9:)

kuzumm selcanımmm niye böyle şeyler yapıyorsun kendinee... önce bir hormon değerlerini bekle... eğer folikül sayın yeterli ise mutlaka 1 yumurtan olur. takma kafana oldu mu olmadı mı diye kuzum... düzenli adet gören kadınlarda senede 1 yada 2 kere yumurta oluşmaması normalmiş ama onun dışında her ay olurmuş..:51:
sen onu bırakda testleri buldun mu haber verr:44::1:

:)) delinin biri belli de veya az catlak diyelim digerini biturlu cikaramadim ben:52: :37:

kulaklarımm çınlıyooo hayırdır inşallahhh:37::9:

diğeri benim aslında, gizli deli...

bunca deneyimden sonra pek sağlam kalmıyo...azcık çiziliyo

çaktırma.. :52:

bizim deliliğimiz milletimize armağan olsun vallahi..:37:
akıllı olupta sıyıracağıma , deli olur ben sıyırtırımm.. haa hayyytttt:21::21::9::9:

canım arkadaşımmm, bana bu soruyu sormamış kabul ediyorum senii:50:
bir kere merkezimizin ilkelerine aykırı , bir angi uyarıcı kullanmak:1::51:
" breezey hormonsuz bebek merkezi " hatırladın mı :34::1:

dolayısıyla ben de yok ... kendim için de kullanmadım ben.. benim en etkili tedavim ultrason probu:30::9:
bakıyor enfeksiyon var , bakıyor folikül var , bakıyor yumurta var , bakıyor yumurta yok. çatlamış:52::30:

mesai yazıyor doktor reçeteye geliyorum benn:27::37::9:

bende ters etki yapıyor bu tarz kürler..denemiştim çok kanama olmuştu..yapmadığım kür yok canım..incir kürü prolaktini yükseltiyor..bal tarçın çörek otu kanamayı çok artırıyor..ada çayı içiyordum iki gündür..sanki adet olcakmışım gibi kasıklarıma ağrıdı onuda bıraktım..vitamn alıyrum..doğal beslenmeye çalışıyorum..allaha havale ediyorum..kısmette varsa o verecek biliyorum..vakti saati gelince..:)

ben de kuzum denemedim kürleri ama doğal beslenmeye , sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.:31:
elimden geldiğince hareket ediyorum , bol bol su içiyorum.:21::7::9:
bu aralar ufak çaplı bir diyet de yapıyorum o kadar.:37:
Rabbim olsun demişse ... hepsi olur , hiç bir şeyin hükmü kalmaz biliyorum...:16:

Ben hiç tüp bebek denemedim.Hangi ildesiniz? Ben Ankara'da tüp bebek denesem mi diye düşünüyorum.Ama yaştan dolayı % 10 şans veriyorlar.Yada hiç boşa para ve emek harcamasamda direkt Batum'da yumurta donasyonumu yaptırsam diye düşünüyorum.kafam çok karışık arkadaşım

ben adanadayım..canım bizim yaştakilere zaten direk öyle diyorlar biz onlara bakarsak vazgeçmemiz lazım ..bi çok hamile kalan yeterki rabbim ol desin olacaktır..doktorların dediğini boşver..hormonlar normal gebelik yaşamışşsın ..gayet güzel..kararı sen vermen gerekiyor canım..allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin..senin için hangisi hayırlı ise öyle olsun...

kandiliniz mübarek olsun dualrınız hayırla sağlıkla kabul olsun...aminn:16: selcankerem buldunmu testlerini..:)) breezey senin yumoş çatladı değilmi..ovü testi yapıyormusun..

Back