- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.581
hımm...öyle mi?
sen reglin kaçıncı günü gitmiştin muayeneye?
11.gunu sabah gittim canim. doktor 3tane gordu ama ya ovulasyon gerceklesmis veya henuz ovulasyonuna var dedi. ne demekse artik:44: ama sakin canini skma herseyin cok iyi gorunuyor dedi.
gulum sen naptin almanyadamisin simdi?
hee..anladım...
yani o foliküller henüz büyüyüp çatlamamış olabilir ve
bi dahaki regle kadar büyüyüp yumurta olabilir...hala o olasılık var...bu hafta çalışmalar açısından önemli... :)
foliküllerin görünüyosa zaten çok iyidir durum...
şimdi muayeneyi bekliycez...
iyi şanslar arkadaşım...
evet selcenkerem dun geldik.ve dedigim gibi rahat olmaya calisiyorum.ama bu regli belirtileri kafami karistiriyor biliyorum hamilelik ve regli belirtileri ayni.ama insan yinede diyorki degisik bir sey olsun.3negativimdede boleydi
m.vucudum vs.yinede cok okudum hicbir belirti olmayip hamile kalanda cok.bir umut bekliyorum bakalim
sen tecrubelisin kuzum bu konularda peki soyle bisey olabilir mi acep:44: folukuller olusupta gelismeyebilirler mi?
gerci oyle bi durum olsa doktor illa ki gorurdu herhalde dimi
Canım
foliküller büyümeyebilir miiii?. valla o konuyu çok detaylı bilmiyorum..
sen regl olduğuna göre büyüyolar demek sanırım...
ama birden fazla folikül görünmesi çok olumlu bi şey onu zaten biliyoruz hepimiz..
benim 3 bi tarafta 3 bi tarafta folikül vardı...doktor çok iyi demişti...
sonra 7 yumurta topladılar..
folikül görünmezse tedavi biraz daha sıkıntıya giriyo diye biliyorum...
sonra tek bi yumurta oluşsun diye çok uğraşıyolar..
Canım
foliküller büyümeyebilir miiii?. valla o konuyu çok detaylı bilmiyorum..
sen regl olduğuna göre büyüyolar demek sanırım...
ama birden fazla folikül görünmesi çok olumlu bi şey onu zaten biliyoruz hepimiz..
benim 3 bi tarafta 3 bi tarafta folikül vardı...doktor çok iyi demişti...
sonra 7 yumurta topladılar..
folikül görünmezse tedavi biraz daha sıkıntıya giriyo diye biliyorum...
sonra tek bi yumurta oluşsun diye çok uğraşıyolar..
hee ondan bende benim doktordami bi mallik var acaba diye dusunmedim degil
ay bide ben su sakladigim ovulasyon testlerini bulabilsem ne kadar iyi sakladiysam kendim bile bulamiyorum
besmele çekerek aramaya başa canım ..bak gör bulacaksın..:)
canım ben son durum şu: ben mini tüp tedavisi görüyorum. şu an ki sorunun endometrium kalınlaşmaması, o yüzden bu ay yumurta takibi yapılacak.... bir sevgiler de bendenkızlar selam,
herkesin keyfi yerinde maşallah maşallah, ben de kırmızı kart gördüm, bilginize öptüm...
breezeyyy yumoşa da maşallah,, selcanın kontrolü de güzel,,,, belki bekliyor,,,,, ve diğerleri çok öpüldünüz....[
ALISALIS
nasılsın?
Senin son durum ne? merak ettim
Sevgiler
kuzummm... dilerimm bu son gördüğün kırmızı kart olur. bundan sonra hep gol olan pozisyonlar seni bulur... ( valla napimm , devamına bu uygun geldi .)
hayırlısıyla neler olup bittiğini yaşayacak ve göreceğim kuzum... bu ay erken gelişen ve şimdilik iyi durumda görünen yumoşum var. çünkü normalde benim ovulasyon tarihim 19 mayıs... ama gel gör ki benim dün itibariıyla 16 mm yumurtam var. sanırım bunda da var bir hayır
brezeyciğim,
canıkom 16 mm lik yumoşun sana bebek olur inşaaaaaaaaaalllllllllllahhhhhhhhhh... mesai fulllll devamm.... benim de bugün 3.günüm bir tek folikül vardı, 7 mm idi.... ben de onu takipteyim...... tek olsun bizim olsun mantıığıyla boş çıkmaması ümidiyle hareket ederekten,,,, full takviyelerime devam ederekten,,,, (omega 3, multivitamin,adacayı,aslanpencesi, melisa,narsuyu zart zurt ne varsa içerekten) ........... şu beş günü geçireyim bakalım, benim de sol da folikül ve şu anda da ağrıyor, bu da daha ilaç almadan hızla büyür mü yahu..... hiç ilaca başlamadan bunların normal ölçüsü kaç mm acep,,, neyse google amcamıza (geçen biri yazmış hoşuma gitti alıntı yani şekerim), sorarız az sonra........... bugünkü durumunu senin yani meraktayı,m,,, öptümmmmmmmmmm
canım inşallah bu bebişi sağlıkla kuçağına alırsın......Evet canım
maalesef geçen hafta onun gelişimi yavaşladı ve durdu...
üzüldüm tabi..insan hemen alışıyo..hayallerini ona göre kuruyo...
ama doktor bünye sağlıksız olanları atıyo dedi...
yani yapacak bir şey yok..
umarım bu bebeğimi sağlıka kucağıma alabilirim..
bizlerin mücadelesi gerçekten tam bir maraton gibi.. :)
çok fazla sabır, inanç ve dayanıklılık istiyor...
ama hepimiz öyle kadınlarız değil mi...güçlü ve inatçı :)
eee işte kuzumm... yumurta ölçtürmeyi bırak doktorun yardımcısı dahil herkeşler biliyor ne zaman meşgul olacağımızıı
benim doktorum reglimin 3. gününden beri beni probluyor ya, bu yüzden anlayabiliyor kolaylıkla.
valla kuzummm... neler neler yaşıyoruz... hani lejenam kuzum da dedi ya , erkekler yani kocalarımız bunların binde birine dayanamaz
bu yüzden sen de unutma , biz güçlüyüz ve inatçıyız..
hepimiz keçi burcuyuz
brezeyyyy, problanınca gerçekten dr anlıyormudur..... şaka mı yapıyon sen.
arkadasim senin gecen ayki folikul sayiminda once 3 sonrasinda 1e dusmustu galiba yanlis hatirlamiyorsam.
ümmmüselemeciğim, tedavin iptal olmuş üzüldüm, ve de şaşırdım.. ne diye büyüme gerçekleşmemiş, zaten normal ilaç almasak bile bunlar büyüyor.... acaba dr.un istediği ölçüde mi olmamış,,, ondan mı iptal etti,,,
mesela bugün adetin 3.günümdü ve 7mm ölçüsünde tek folikül var dı bende de.. , bugüne göre ölçü iyi mi bilmiyorum tabi, aklıma da gelmedi sormadım...
bu arada sana uygulanan femara işe yarasaydı , ben de bir kez onu düşünsem mi diye takipteydim seni.... napcaz biz böyle , yüksek doz olmuyor, az doz olmuyor,,,, bu arada ben bugün Qenzim10 aldım, takviyelerime onu da ilave ettim, ......... yeni tedavine kadar kafana yatan takviyeleri yap canım, bunlar ancak bir kaç ayda işe yarıyordur....... öptüm seni
fsh 18, e2 39 çıktı benim...
kizlar ben yatar durumda bekliyorum arada yemek ve wc icin kalkiyorum az az yürüyorum evin icinde.bide su icimde ki sesleri susturabilsem.nasil olacak diyen sesleri .yinede elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorum.iyiki varsiniz
hee ondan bende benim doktordami bi mallik var acaba diye dusunmedim degil
ay bide ben su sakladigim ovulasyon testlerini bulabilsem ne kadar iyi sakladiysam kendim bile bulamiyorum
11.gunu sabah gittim canim. doktor 3tane gordu ama ya ovulasyon gerceklesmis veya henuz ovulasyonuna var dedi. ne demekse artik:44: ama sakin canini skma herseyin cok iyi gorunuyor dedi.
hee..anladım...
yani o foliküller henüz büyüyüp çatlamamış olabilir ve
bi dahaki regle kadar büyüyüp yumurta olabilir...hala o olasılık var...bu hafta çalışmalar açısından önemli... :)
foliküllerin görünüyosa zaten çok iyidir durum...
şimdi muayeneyi bekliycez...
iyi şanslar arkadaşım...
bende bilmiyorum onun icin sordum sana. ama oyle bisey olsaydi doktorum mutlaka soylerdi soyledigi tek sey foluku sayiminda gec kalmisiz 3 tane goruluyor ama tam olarak sayim yapamam dedi. dun aradigimda da yumurtalarin gorunuyordu sende bi skinti yok dedi. cok iyi bi doktor bana cok guven verdi. neyse reglimi beklemekten baska yapacak bisey yok. zaten bidaha ki sefere not alip gidicem yoksa orda unutuyorum sormayi.
canım ben son durum şu: ben mini tüp tedavisi görüyorum. şu an ki sorunun endometrium kalınlaşmaması, o yüzden bu ay yumurta takibi yapılacak.... bir sevgiler de benden
brezeyciğim,
canıkom 16 mm lik yumoşun sana bebek olur inşaaaaaaaaaalllllllllllahhhhhhhhhh... mesai fulllll devamm.... benim de bugün 3.günüm bir tek folikül vardı, 7 mm idi.... ben de onu takipteyim...... tek olsun bizim olsun mantıığıyla boş çıkmaması ümidiyle hareket ederekten,,,, full takviyelerime devam ederekten,,,, (omega 3, multivitamin,adacayı,aslanpencesi, melisa,narsuyu zart zurt ne varsa içerekten) ........... şu beş günü geçireyim bakalım, benim de sol da folikül ve şu anda da ağrıyor, bu da daha ilaç almadan hızla büyür mü yahu..... hiç ilaca başlamadan bunların normal ölçüsü kaç mm acep,,, neyse google amcamıza (geçen biri yazmış hoşuma gitti alıntı yani şekerim), sorarız az sonra........... bugünkü durumunu senin yani meraktayı,m,,, öptümmmmmmmmmm
canım inşallah bu bebişi sağlıkla kuçağına alırsın......
brezeyyyy, problanınca gerçekten dr anlıyormudur.....
canımmm dilerim endo. sana sorun olmaktan artık vazgeçer... bebiş lazım söyle ona
benim canım biricik yumoşum , çatlamış canım.
doktorum da senin dediğini dedi ve mesaiye devam dedi ama yarın dedi...
canlı sperm olayı yüzünden... gün aşırı mesai yapılması daha sağlıklı ... şimdi gelmemesini istediğim reglimi bekliyoruz.
doktorum hadi bakalım , hayırlısı olsun dedi. seviyorum ben bu kadını yahuuu
Rabbim nasip ederse bu ay olmadı bir sonraki ay bebişim gelir belki...
şimdilik her şey yolunda görünüyor çünkü... dilerim hepimiz için her şey yoluna girer ve bebeklerimize kavuşuruz.
ümmmüselemeciğim, tedavin iptal olmuş üzüldüm, ve de şaşırdım.. ne diye büyüme gerçekleşmemiş, zaten normal ilaç almasak bile bunlar büyüyor.... acaba dr.un istediği ölçüde mi olmamış,,, ondan mı iptal etti,,,
mesela bugün adetin 3.günümdü ve 7mm ölçüsünde tek folikül var dı bende de.. , bugüne göre ölçü iyi mi bilmiyorum tabi, aklıma da gelmedi sormadım...
bu arada sana uygulanan femara işe yarasaydı , ben de bir kez onu düşünsem mi diye takipteydim seni.... napcaz biz böyle , yüksek doz olmuyor, az doz olmuyor,,,, bu arada ben bugün Qenzim10 aldım, takviyelerime onu da ilave ettim, ......... yeni tedavine kadar kafana yatan takviyeleri yap canım, bunlar ancak bir kaç ayda işe yarıyordur....... öptüm seni
fsh 18, e2 39 çıktı benim...
ben hormonsuz diye takılıp kaldığım için , hiç bir ilacı da kullanmayı düşünmüyorum. sadece demir hapımı ve folik asidimi kullanmayı düşünüyorum. regl tarihine kadar... o kadar takviyeye ihtiyacım olur mu olmaz mı , ancak hamile kalamazsam düşüneceğim ben de.
check up sonucumda anormal bir şey çıkmadı , kansızlık ve demir eksikliğinden başka , o da normal yani.. her ay kan bağışı yapıyoruz bir sürü
işte bu kadarrrrr...
lejena yaptım yine yapacağımıııı
öpüyorumm herkeşiiiii
Aranıza yeni katıldım.Bende bebek için çabalayanlardanım
Aranıza yeni katıldım.Bende bebek için çabalayanlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?