- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #1.621
Kendinize iyi bakın kizlarrrrrrr
canım benim her ay yeni paket açılırmış yumurtalıklarda..bu ay bende tek vardı oda büyümedi..gerçekde öyle daha önceki deneyimlerimden biliyorum..bazen 2 bazen 3 bazende tek görülüyor..daha fazlası yok zatende..az olsun benim olsun işallah..hepimiz en kısa zamanda kavuşalım işallah bebişlerimize..:))
Canım hoşgeldin...
Ama o üzgün yüz ifadesini görmemiş olalım..
di mi kızlar? bu topice sadece ümitli, pozitif ve mücadeleci olanlar gelebiliyor..
bi de topicin delileri var..onları da idare ediyoz aramızda, napıcan
şaka bir yana umarım buradaki paylaşımlar sana , senin paylaşımların bize destek olur..
bana çok iyi geldiğini söyleyebilirim..
bazen eşimizle, kızkardeşimizle bile konuşamadıklarımızı burada paylaşıyoruz...
kendinden bahsetsene biraz...tabi istersen...kaç yaşındasın? neler yaşadın..?
kaçıncı denemen?
görüşmek üzere...sevgiler...
Güzel arkadaşlarım,
Regaip Kandiliniz mübarek olsun ve tüm dualarınız kabul olsun.. Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı, uzun ömürlü ve en önemlisi hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Dualarımdasınız kuzular :))
Hayırlı Kandiller Herkese..
tutku sana özelden msj attım oraya gel muhakkak..
:)) delinin biri belli de veya az catlak diyelim digerini biturlu cikaramadim ben
diğeri benim aslında, gizli deli...
bunca deneyimden sonra pek sağlam kalmıyo...azcık çiziliyo
çaktırma..
amin kuzum amin
seninde dualarin kabul olsun insallah sevgiler canimcim :109:
Selcancım nasılsın :) herşey yolundadır umarım.. benim rahimde biraz kalınlık çıktı. Doktor bi hap verdi ona başladık ama sizin farklı kürler ve tedavi yöntemleriniz varya bana ne tavsiye edersiniz özellikle Brezeey canım senden de rica ediyorum)
yani folukul olussa bile buyumeyebiliyor simdi kendimden de suphelenmeye basladim ben
arkadasim sen corekotu kuru yapmismiydin? yumurtalari buyutme ozelligi oldugundan sordum.
canım her bünye farklı bende yumoş çok az ve çok zor büyüyor..ite kaka :)) kendinle kıyaslama canım benim..senin fsh hormonun kaç çıkıcak bakalım ..işallah normaldir..öyle görünüyor..benim yüksekti şimdi düştü ...ama sanki büyümeye başladı gibi kasığımda ağrı hissediyorum..:)) doz düşük kullanıldığı için tek oluyor ve çok zor büyüyor canım..şimdi yükek doz denenecek işallah..bu seferde tekde olsa sonununa kadar gidilicek..allah yardımcımız olsun..başarılı kılsın..
Merhaba,
Sizin yaşınız kaçtı ? Nasıl bir tedavi yöntemi izliyorsunuz ?
canım ben 42 yaşındayım..iki defa tüp denedim negatif sonuçlandı..ama yaptırdıpım merkez yeterli araştırma yapmadı..bende sadece yumurta rezerv azlığı problemin yanında pıhtılaşma troid rahimde yapışıklık gibi sorunlar varmış..şimdi üçüncü için farklı merkezdeyim araştırdılar..iki aydırda tüp tedavime başlamaya çalışıyoruz ama tek folikül oluşuyor..düşük doz ve femara denendi...umudum önümüzdeki aya kaldı ..bu seferde tek çif artık kaç olursa devam edicez...allah hepimizin emeklerinin karşılığını hayırla versin..O dilerse olur ..alah dualarımızı kabul etsin..aminn
Günaydın canım
çok teşekkürler..ben de küçük delikanlının gözlerinden öperim...
yemekler konusunda aynı durumları ben de yaşıyorum...
ama benim kilom zaten fazla olduğu için çok dikkat etmem gerekiyo,,
doya doya yiyemiyorum korkumdan...
bebek şekerine gelince....
hımmm :44: ....pek ilgi alanıma girmiyo ama ben bu konuyu gene de bi düşüneyim..
kendime bi uğraşlar aranıyorum zaten...bakalım..
Canım ben Üsküdar'dayım...sen neredesin?
yani folukul olussa bile buyumeyebiliyor simdi kendimden de suphelenmeye basladim ben
:)) delinin biri belli de veya az catlak diyelim digerini biturlu cikaramadim ben
diğeri benim aslında, gizli deli...
bunca deneyimden sonra pek sağlam kalmıyo...azcık çiziliyo
çaktırma..
Selcancım nasılsın :) herşey yolundadır umarım.. benim rahimde biraz kalınlık çıktı. Doktor bi hap verdi ona başladık ama sizin farklı kürler ve tedavi yöntemleriniz varya bana ne tavsiye edersiniz özellikle Brezeey canım senden de rica ediyorum)
bende ters etki yapıyor bu tarz kürler..denemiştim çok kanama olmuştu..yapmadığım kür yok canım..incir kürü prolaktini yükseltiyor..bal tarçın çörek otu kanamayı çok artırıyor..ada çayı içiyordum iki gündür..sanki adet olcakmışım gibi kasıklarıma ağrıdı onuda bıraktım..vitamn alıyrum..doğal beslenmeye çalışıyorum..allaha havale ediyorum..kısmette varsa o verecek biliyorum..vakti saati gelince..:)
Ben hiç tüp bebek denemedim.Hangi ildesiniz? Ben Ankara'da tüp bebek denesem mi diye düşünüyorum.Ama yaştan dolayı % 10 şans veriyorlar.Yada hiç boşa para ve emek harcamasamda direkt Batum'da yumurta donasyonumu yaptırsam diye düşünüyorum.kafam çok karışık arkadaşım
kandiliniz mübarek olsun dualrınız hayırla sağlıkla kabul olsun...aminnselcankerem buldunmu testlerini..:)) breezey senin yumoş çatladı değilmi..ovü testi yapıyormusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?