kızlar selam,
herkesin keyfi yerinde maşallah maşallah, ben de kırmızı kart gördüm, bilginize öptüm...
breezeyyy yumoşa da maşallah,, selcanın kontrolü de güzel,,,, belki bekliyor,,,,, ve diğerleri çok öpüldünüz....[
ALISALIS
nasılsın?
Senin son durum ne? merak ettim
Sevgiler
canım ben son durum şu: ben mini tüp tedavisi görüyorum. şu an ki sorunun endometrium kalınlaşmaması, o yüzden bu ay yumurta takibi yapılacak.... bir sevgiler de benden
kuzummm... dilerimm bu son gördüğün kırmızı kart olur. bundan sonra hep gol olan pozisyonlar seni bulur... ( valla napimm , devamına bu uygun geldi .)
hayırlısıyla neler olup bittiğini yaşayacak ve göreceğim kuzum... bu ay erken gelişen ve şimdilik iyi durumda görünen yumoşum var. çünkü normalde benim ovulasyon tarihim 19 mayıs... ama gel gör ki benim dün itibariıyla 16 mm yumurtam var. sanırım bunda da var bir hayır
brezeyciğim,
canıkom 16 mm lik yumoşun sana bebek olur inşaaaaaaaaaalllllllllllahhhhhhhhhh... mesai fulllll devamm.... benim de bugün 3.günüm bir tek folikül vardı, 7 mm idi.... ben de onu takipteyim...... tek olsun bizim olsun mantıığıyla boş çıkmaması ümidiyle hareket ederekten,,,, full takviyelerime devam ederekten,,,, (omega 3, multivitamin,adacayı,aslanpencesi, melisa,narsuyu zart zurt ne varsa içerekten) ........... şu beş günü geçireyim bakalım, benim de sol da folikül ve şu anda da ağrıyor, bu da daha ilaç almadan hızla büyür mü yahu..... hiç ilaca başlamadan bunların normal ölçüsü kaç mm acep,,, neyse google amcamıza (geçen biri yazmış hoşuma gitti alıntı yani şekerim), sorarız az sonra........... bugünkü durumunu senin yani meraktayı,m,,, öptümmmmmmmmmm
Evet canım
maalesef geçen hafta onun gelişimi yavaşladı ve durdu...
üzüldüm tabi..insan hemen alışıyo..hayallerini ona göre kuruyo...
ama doktor bünye sağlıksız olanları atıyo dedi...
yani yapacak bir şey yok..
umarım bu bebeğimi sağlıka kucağıma alabilirim..
bizlerin mücadelesi gerçekten tam bir maraton gibi.. :)
çok fazla sabır, inanç ve dayanıklılık istiyor...
ama hepimiz öyle kadınlarız değil mi...güçlü ve inatçı :)
canım inşallah bu bebişi sağlıkla kuçağına alırsın......
eee işte kuzumm... yumurta ölçtürmeyi bırak doktorun yardımcısı dahil herkeşler biliyor ne zaman meşgul olacağımızıı
benim doktorum reglimin 3. gününden beri beni probluyor ya
, bu yüzden anlayabiliyor kolaylıkla.
valla kuzummm... neler neler yaşıyoruz... hani lejenam kuzum da dedi ya , erkekler yani kocalarımız bunların binde birine dayanamaz
bu yüzden sen de unutma , biz güçlüyüz ve inatçıyız..
hepimiz keçi burcuyuz
brezeyyyy, problanınca gerçekten dr anlıyormudur..... şaka mı yapıyon sen.