- Konu Sahibi akideciknane
- #1.601
44 yaşındayım.Menopur iğne ile aralıkta hamile kaldım ama Şubat.2013 de kalbi durduğu için alındı.Rahim ve hormon testlerim iyiymiş.Ama yumurtalık kalitesi düştüğü için gene düşük olabilirmiş.Tüp bebek için bizim yaşımızdakilere % 15 başarı şansı veriyorlar.Doktorum aşılama yapalım dedi ama ben acaba direkt yumurta donasyonumu yaptırsam diye düşünüyorum.Batum da merkezle ön görüşmeleri yaptım.Tahliller falan istediler.Önümüzdeki ay gitmeyi planlıyorum.Kafam çok karıştı.Kıbrıs taki yerlerin tümüylede telefonda görüştüm.Birde aklımda acaba bir kere daha aşılama ile denesem mi sorusu var ? Gene aynı şeyleri yaşar üzülürsem diye de korkuyorum.Ne yapmalıyım ? Benimle düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Tşk,
canım bak gebe kalabilmişin bu çok güzel..şansın daha yüksek..mücadeleye devam..senin yaşında topiğimizde pufy var 44 yaşında ve şuan hamile bir oğlan bekliyoruz :)) aşılamada şansın çok düşük canım hiç yaptırma..fsh kaç senin e2 ve amh değerlerin..burda hemen hemen aynı yaşlarda sayılırız rezerv az uğraşıyoruz..allah hepimizin yardımcısı olsun..yılmak yok canım hep mücadele içindeyiz..rahat ol ve tadavine odaklan..