Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım çok sağol..

vallla kadınlar olarak ne yaparsak yapalım bence doğamız böyle...

yorulup ,yıkılıp yeniden diriliyoruz... toparlanıyoruz...başka çaremiz yok..:)

canım öteki bebek zaten rahmin arkasındaymış..o yüzden düşmedi..

öndeki sağlam bebek onu engelliyomuş...kendi kendine küçülüp kaybolcakmış...

ama sağlam bebeğe zararı yok dedi...

hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize...

senin de güzel haberlerini yakında alacağız umarım...

Sevgiler

beni korkutan strese sokan yumurta toplanma islemi zaten canim burda anestesi yok vermiyorlar uyanmama riski oldugu icin.
cok israr edersen lokal anestesi yapiliyormus. yoksa canli canli yapiliyormus. yandim ben yandim

bebek icin katlinicaz artik erkeklere ne kolay ya olan hep bize onlar kenarda izliyorlar sadece.

canım sağlığın için daha iyi sanırım...ama azcık sıkıntı çekebilirsin..

şöyle bir yazı okumuştum daha önce...

"avrupa da kadınlar daha bilinçli ve soğukkanlı oldukları için

yumurta toplama işleminde genellikle anestezi kullanılmıyo ve daha iyi tolere edebiliyolar diye.."

yani biz türk kadınları biraz daha nazlı ve velveleci olabiliriz... :)

eğer istersen sana da lokal anestezi verirler o zaman...lokalde de bi şey hissetmezsin ki..

Erkekler konusunda haklısın...tüm bu süreç boyunca eşim beni hayretle izliyodu

ve erkekler bunlara asla dayanamaz...siz kadınlar acayipsiniz diyodu :)

Son düzenleme:

ne kadar dogru bi tanimlama
senin ki bi kenarda izlemis benim ki ya bayilir duser ya da doktorlara tekme tokat girer o yuzden onu yanimda bulundurmayi hic dusunmuyorum disarida beklesin

Günaydınnnn kızlarr
şimdi özetler

aferimmm onaa.. Maşallah Subhanallah... büyüsün büyüsün kocamannnn olsunn...

benden de herkese gunaydin
bebeginin iyi olmasina sevindim canim ama tek bebekten bahsetmissin:44: bebeklerinin ikiside iyi degil mi? insallah oyledir.

acık gündemi takip et kuzummmm bir tane bebişimiz var o da büyümüş 2.3 cm olmuş.. minanakın da minnakıı

mesai başladıı bileee
bugün öğleden sonra kontrole gideceğim tekrar... bakalım çatladı mı yoksa bir günü daha mı var. benim kendimden anladığım kadarı ile çatlamadı henüz. ama kasıklarımda ağrı var , muhtemel akşama yada en geç sabaha çatlar... yani mesaiye devammm bizdee

bu bebişin sana mutlulukların en büyüğünü yaşatacak annesi... sen onu sevmeye devam et

bizleri yaradan , bizim gücümüze ,inatçılığımıza ve azmimize inanmasa , başta regl dönemleri olmak üzere , yaşadıklarımızı bize yaşatır mıydı kuzum...
hepimiz güçlü ve inatçı kadınlarız evet kuzummm

boşver onları yahuuu... üstlerine düşenii yerine getirsinler yeter , onlardan başka bir şey isteyen yok...

biz velvelci değiliz bir kere.. canımız çok yanıyooo o zamanda bağırıyoruz napalımm..
hem benim transferde nasıl olduğumu bilseniz...üüüüüffffffffffff:18:

takılmayın zorluklarına..
zorlukların getireceği mucize her şeye değer kuzumlarrr yahuu

Günaydın canım...

bravo valla tek mesajda hepimize laf yetiştirdin ..he he ..

iyi dileklerin için sağol...

velvele lafın gelişi de şimdi düşünsene yumurta toplama sırasında

uyanık olsak doktorları rahat bırakmayız ki...ne oldu nasıl oldu? bi aksilik mi var?
yok korkuyom hemşire elimi tutsun he he... :)

bi de bizimle uğraşmak zorunda kalırlar...bence sırf onun için uyutuyolar... :)

kuzucugum sen simdi hergun mu doktora gidiyorsun yumurtan catliyana kadar? :44:

bizde mesai zaten herhalukarda devam

cok tatlisin arkadasim ya gune anlam veremedigim bi stresle basladim aksiliklerde pesimi birakmadi sayende guldum biraz; rahatladim

Son düzenleme:

yeteneklerimin sınırı yok kuzum , artık sen de öğrendinnn
napimmm...birinizden birini unuturum diye toplaya toplaya okudum mesajları sonra da yazıverdimm..

burdan benim ne kadar az konuşan biri olduğumu da anlamışsındır kuzumm

valla beni transferde uyutsalar daha iyiydi o zaman, opu da zaten ağrımdan konuşacak halim yoktu.. ama transferde çişimi tutmaktan çenem düşmüştü

kuzucugum sen simdi hergun mu doktora gidiyorsun yumurtan catliyana kadar? :44:

bizde mesai zaten herhalukarda devam

doktor yumurtanın gelişimine göre belirliyor kuzum.
mesela ilk defa 10. gün gittim. baktı o gün , benim fırlama yumurta 16 mm olmuş... aşağı yukarı 20 mm de çatlıyor ya , ufak bir hesap yaptı , çarşamba gel bakalım ne olacak dedi ama bu arada salı günü çalışın dedi .. bizde doktor dedi diye yaptık valla...
yoksa olmazdıı
bugün öğleden sonra gideceğim bakalım yumurtam ne olmuş.
çatladıysa dün akşam ki mesai..yok bugün falan çatlayacaksa , sonra ki mesailer diye diye bu ayı böyle geçireceğiz kuzum...

anladim canim insallah senin o firlama yumos bebis olur calismalara devam.

kiz nasil olcuyorlar ki milim milim hayret benim doktor olcemedi gorunuyorlar ama ya ovulasyonun gerceklesmis ya da gec ovulasyon olucak dedi. pfffff ne bu ya yumurtamizi bile olcturur bictirir hale geldik

eee işte kuzumm... yumurta ölçtürmeyi bırak doktorun yardımcısı dahil herkeşler biliyor ne zaman meşgul olacağımızıı
benim doktorum reglimin 3. gününden beri beni probluyor ya , bu yüzden anlayabiliyor kolaylıkla.

valla kuzummm... neler neler yaşıyoruz... hani lejenam kuzum da dedi ya , erkekler yani kocalarımız bunların binde birine dayanamaz

bu yüzden sen de unutma , biz güçlüyüz ve inatçıyız..
hepimiz keçi burcuyuz

cok tatlisin arkadasim ya gune anlam veremedigim bi stresle basladim aksiliklerde pesimi birakmadi sayende guldum biraz; rahatladim

canım bir işe yaramış olmama sevindim...

bu aralar pek bi boş hissediyom da kendimi.. :)

sen yazdıklarınla bizi az mı güldürdün , az mı moral verdin, bizim lafımız bile olmaz :)

hee ondan bende benim doktordami bi mallik var acaba diye dusunmedim degil
ay bide ben su sakladigim ovulasyon testlerini bulabilsem ne kadar iyi sakladiysam kendim bile bulamiyorum

canım bir işe yaramış olmama sevindim...

bu aralar pek bi boş hissediyom da kendimi.. :)

sen yazdıklarınla bizi az mı güldürdün , az mı moral verdin, bizim lafımız bile olmaz :)

ne demis atalarimiz birimiz hepimiz; hepimizi birimiz icin

kizlar ben yatar durumda bekliyorum arada yemek ve wc icin kalkiyorum az az yürüyorum evin icinde.bide su icimde ki sesleri susturabilsem.nasil olacak diyen sesleri .yinede elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorum.iyiki varsiniz

canım

romantik komediler falan izle...

gündüz kuşağında bi sürü saçma kadın programı var.. :)

hiç olmadı onlarla oyalan...aklını dağıtacak herşey iyidir...

Sevgiler..

hee ondan bende benim doktordami bi mallik var acaba diye dusunmedim degil
ay bide ben su sakladigim ovulasyon testlerini bulabilsem ne kadar iyi sakladiysam kendim bile bulamiyorum

yok senin yumurtalar bu dönemde çok minik...bu normal...

yeni yeni büyüyüp ölçülecek boyuta gelcekler

muayeneye kadar büyürler...

gulum sen naptin almanyadamisin simdi?

yok senin yumurtalar bu dönemde çok minik...bu normal...

yeni yeni büyüyüp ölçülecek boyuta gelcekler

muayeneye kadar büyürler...

ah be kuzum benim bidaha ki muayene adetimin 2.ile6.gunu arasinda folukul sayimi icin. anliycan yumurta olcumu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…