- Konu Sahibi akideciknane
-
Merhaba canim, tesekkur ederim, hepimizin hayirli olsun. yumurta rezervim en son iki sen eonce bakilmisti cok iyiydi. sonra 2 tup denemesi istanbulda yaptirdim ama o merkezde hic bakmadilar. simdi yeni memorial ile gorustum ve ilk sorulari amh ve fsh degerlerim oldu. 2 deneme ingilterede ve 2 deneme Turkiyede.. bu 5. olacak .. ben daha araniza yeni katildim yeni yeni taniyorum hepinizi. senin durumun nedir?
canım işallah memorial sana uğur getirsin..pek çok kişi memnun..sana bebişini kavuşturmaya vesile olsun iişallah..bende rezerv az ..troid biraz yüksek..kanda pıhtılaşma var...rahimde yapışıklık varmış o giderildi..son rahim ağzı kaldı bakılacak..her doktorun farklı oluyor tedavisi ve düşünceleri..önemli olan bizim için en doğru olan karar olması..bendede fsh yüksekti doktorum dhea ginseng arginmax ve co enzim kullandırdı 1 ay sonra fsh 6 ya düştü canım..fsh de tüp bebekte önemliymiş..yani bana iyi geldi..işallah senin doktorunda senle ilgili doğru yönde kararlar verir ve bebiğini kvuşmana vesile olur..allah hepimzin yardımcıı olsun..aminn
Kizlar sabah testim yapildi ve sabirli bir bekleyis sonrasi .....sonuc pozitif .... Hamileyimmmmmm
sabahtan bu yana dua ediyorum Allahim sana sukurler olsun diye bana verdin , isteyen herkese ver diye ...
Bundan sonra yolum uzun bir cok endisem var ama dualarim hem kendimle hemde sizinle.....
Kizlar selammmmm kac gundur moralim bozuk giremedim o dogal yumurta tipi bozuk cikdi icerigi iyi ama sekli bozk agladimmm agladimm ama olsunnnnnnnn simdi adetii bekliyorumm yeniden baslicam.bu arada puffymin bana verdigi destegi unutamam rabbim onu korusun.simdi toprlandim cunku dr um cok iyi bu binde bir olacak biseydi ve sadece on denemeydi neticede gercek ir tedavi degildi dedi bakalim adetle baslicam sevgilerrr canim arkadaslarim
Puffycim masallah! herkez bu haberi bekledi sukur diyelim....Allahim bebeisini kucagina almayi nasip etsin! sevindim cunku 40-yasindayim hic hamilleik olmadi bu haber umuitlendi Allaha emanet ol! duaciyiz...Insallah seneye bebisinle kk girerek Anneler bolumunde paylasimin olur? DUACIYIZZZ.Allaha emanet ol!
Kizlar selammmmm kac gundur moralim bozuk giremedim o dogal yumurta tipi bozuk cikdi icerigi iyi ama sekli bozk agladimmm agladimm ama olsunnnnnnnn simdi adetii bekliyorumm yeniden baslicam.bu arada puffymin bana verdigi destegi unutamam rabbim onu korusun.simdi toprlandim cunku dr um cok iyi bu binde bir olacak biseydi ve sadece on denemeydi neticede gercek ir tedavi degildi dedi bakalim adetle baslicam sevgilerrr canim arkadaslarim
Kizlar sabah testim yapildi ve sabirli bir bekleyis sonrasi .....sonuc pozitif .... Hamileyimmmmmm
sabahtan bu yana dua ediyorum Allahim sana sukurler olsun diye bana verdin , isteyen herkese ver diye ...
Bundan sonra yolum uzun bir cok endisem var ama dualarim hem kendimle hemde sizinle.....
puffy maşallah.Rabbim rahat bi hamilelikle evladını kucağına almayı nasip etsin.Tüp bebek değil mi?Geriye dönük tam olarak okuyamadım özür dilerim.Merkezin ve Dr'un hakkında ve kendine has alternatif olarak neler yaptığına dair bilgi verirmisin?Ben de 40 yaşımdayım mücadeleye hala devam ediyorum.2 aşılama ve 3 tüp denedim olmadı.7 yıldır erken yum.yetmezliğle uğraşıyorum
selam arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor...ben bugün kolposkopi oldum rahim ağzına bakıldı..ama biyopsi almadı..her işim uzuyor allahtan hayırlısı..biz nekadar yaşımız geçti diye acele etsekte...engeller bırakmıyor..rahim ağzında iltahap veya cin çıkabilir önce smear sonuca göre biyopsi yapacakmış..ben hala beklemedeyim sonumuz güzel olsun işallah..allah sabrımızın ve emeklerimizin karşılığını hayırla versin..aminnn
Dualarin icin tesekkurler o kadar ihtiyacim varki duaya. Sana durumumu ozetliyeyim :
44 yasindayim , rezerv problemim var esimdede bendede baska sorun yok
Bu ikinci denememe memorial sislide yaptim doktorum aynur hn
Memeorial sisli ekip olarak calisiyor, butun doktorlari konusunda cok iyi , cok ilgili isini takip eden bir ekip, ayrica embryo lab. Cok kaliteli , hastane hizmetleri cok iyi kisacasi profosyonel bir yerde tedavi goruyorsun
Ben tek yumurta ile basladim , aradan ikinci cikti , 5 gun ilac tedavisi , 7. Gun opu , 10. Gun super kalite 2 embryo transferi , 12. Gun bhcg 209 , 14. Gun bhcg 738 , dun bhcg 3578
Ben butun tedavi surecim boyunca ek bir vitamin almadim , hic bir kur yapmadim , sadece cok duzenli yasadim , cok iyi beslendim tum hazir gida ve iceceklerden uzak durdum, kahve cay icmedim, surekli acik havada yuruyus yaptim , bol balik , bol kirmizi et , yumurta tukettim , stresten uzak durdum , kendimi mutlu edecek seyler yaptim, duzenli uyudum yani normaldede saglikli olmak icin gerekenler , cok yumurta fikrinden hep uzak durdum az ama kaliteli yumurta benim icon onemliydi doktorumda zaten bu yonde tedavi yapti. Tabi en onemlisi dualarimi hic eksik etmedim , yasin ve meryemi duzenli okudum.
Umarim sende bir gun buradan bu guzel haerleri verirsin.
Çok teşekkürler puffy zaman ayırıp yazdığın için.İnşallah bu topik uğurlu gelir bana da ben de kavuşurum bebişime ikiz sanırım değil mi? Sen düzenli adet oluyordun galiba puffy ben olamıyorum.Rabbim evlatlarını bağışlasın 41 kere maşallah.
ablalarim size bi$ey dani$mak istuyorum
annem vefat etti benim babamin ikinci evliligi , kadinin çocugu yok , baya rahatsizligi var tam bilmiyorum , a$iri kilolu duzensiz adet vs var pko galiba
neyse
kadinin ya$i 42 babaminki 52
onumuzdeki ay tup bebek yapacaklar galiba
bende anneyim , bi yanim herkesin hakki anne olmak diyor
obur yanim neden diyor , babamin zaten çocugu var , diyabet kolesterol vs bi dunya hastalik mevcut
kadinda ayriyeten astim da var , SIK SIK kriz geçiriyo
yazarak anlatmasi zor hislerimi
kendimi onun yerinede tam koyamiyorum $artlar e$ît deil
babamin yaninda olmak istiyorum, erkek karde$im deliriyo obur tartafta çocuk istediklerini duyunca
ya$im 28
çocuk doguyum diyene kdr 30 olurum :)
off anladiginiz kadariyle bana biraz akil verin nolur
babama kusmek istemiyorum ama bilemiyorum daaa ..
kadin azmi hakli çocuk istemekde çokmu hakli :)
Dualarin icin tesekkurler o kadar ihtiyacim varki duaya. Sana durumumu ozetliyeyim :
44 yasindayim , rezerv problemim var esimdede bendede baska sorun yok
Bu ikinci denememe memorial sislide yaptim doktorum aynur hn
Memeorial sisli ekip olarak calisiyor, butun doktorlari konusunda cok iyi , cok ilgili isini takip eden bir ekip, ayrica embryo lab. Cok kaliteli , hastane hizmetleri cok iyi kisacasi profosyonel bir yerde tedavi goruyorsun
Ben tek yumurta ile basladim , aradan ikinci cikti , 5 gun ilac tedavisi , 7. Gun opu , 10. Gun super kalite 2 embryo transferi , 12. Gun bhcg 209 , 14. Gun bhcg 738 , dun bhcg 3578
Ben butun tedavi surecim boyunca ek bir vitamin almadim , hic bir kur yapmadim , sadece cok duzenli yasadim , cok iyi beslendim tum hazir gida ve iceceklerden uzak durdum, kahve cay icmedim, surekli acik havada yuruyus yaptim , bol balik , bol kirmizi et , yumurta tukettim , stresten uzak durdum , kendimi mutlu edecek seyler yaptim, duzenli uyudum yani normaldede saglikli olmak icin gerekenler , cok yumurta fikrinden hep uzak durdum az ama kaliteli yumurta benim icon onemliydi doktorumda zaten bu yonde tedavi yapti. Tabi en onemlisi dualarimi hic eksik etmedim , yasin ve meryemi duzenli okudum.
Umarim sende bir gun buradan bu guzel haerleri verirsin.
Çok teşekkürler puffy zaman ayırıp yazdığın için.İnşallah bu topik uğurlu gelir bana da ben de kavuşurum bebişime ikiz sanırım değil mi? Sen düzenli adet oluyordun galiba puffy ben olamıyorum.Rabbim evlatlarını bağışlasın 41 kere maşallah.
İyi dileklerin icin tesekkurler , Allah sanada nasip etsin en kisa zamanda , ben duzenli adet oluyordum :)))
sağol pufy geç olsun güç olmasın işallah..doktorlar hiç bir şeyi atlamıyorlar sağolsun..acelemiz yok diyorlar..benim iki denemedede yumurta ve embriyolar kalitesizdi..işallah bu sefer kaliteli olur ve en önemlisi bebek olur işallah aminn...bu tedavi başlangıcımda bana vitaminler verildi her bünye bir olmuyor..ben çok hastalanan biriydim bağışıklığım çok zayıftı..vitaminleri aldığımdan beri hastalanmadım çok şükür sağlıklıyım..işallah yumoşlarımda kalitesi artıyordur :) bu arada düzenli olarak nar suyu içiyorum..endometrium incelme vardı çok şükür geçti nar suyunu içtiğimden beri..bende düzenli beslenmeye katkılardan uzak durmaya çalışıyorum çay kahve yok ..işallah emeklerimizin karşılığını ziyadesiyle alırız..illaki olsunda demiyorum..işallah hayırlıysa hayırlarla oldur allahım diyorum..hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin aminn
Cok serin kanli ve mantiklisin hep boyle git , acelecilik ve panik bu islerde sonucu hic iyi etkilemiyor sakin ve emin adimlarla ilerle , sonrasi bebek olarak gelecektir sana..
Merhaba canim benim bir oglum var 21 yasinda :))) fsh degerim 8,15 ben hic bir ilac alip kur yapmadim , galiba biraz sans yuzume guldu ve Allah ol dedi :))))puff cim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...fsh değerin kaçtı acaba....başka çocuğun varmı.....
[
İyi dileklerin icin tesekkurler , Allah sanada nasip etsin en kisa zamanda , ben duzenli adet oluyordum :)))
Sağol amin inşallah puffy.Hamilelerin duası kabul olur derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?