• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

selam nasılsınız..pufy hamilelik nasıl gidiyor..stres yapma hamileliğin tadını çıkar canım ..allah bizlerede isteyen herkese nasip etsin hayırla sağlıkla..aminn..bende kolposkopi yapıldı smear alındı sonucu bekliyorum çıkan sonuca göre biyopsi yapılacak işallah gerek kalmaz ..hormon testlerimi tekrarladım çok şükür her şey yolunda bir e2 25 di 22 olmuş..bende zaman uzadıkça hormonlar bozulacak diye korkuyorum..eğerki tedavi uzayacak olursa doktorla konuşup embriyoları dondurup bi kenara koyalım diyorum :)doktorum kabul etse ne güzel olur :)işallah en doğru zamanda tedavi görmeyi allah nasip etsin sonu güzel olsun işallah aminn..allah hepimizin yardımcıı olsun..

Arada gelip bakiyorum pek ugrayan yok , frtina oncesi sessizlik mi , gizli gizli bebis hazirliklari yapiliyor galiba :))))
Ben ve minis iyidir , ellerinizden oper , sali gunu kafama esti ultrasona girdim buyumus 17 mm olmus kesecik :))))

maşallah :nazar::nazar:pufy allah sorunsuz hamilelik geçirmen deilegiyle..kucağınada alırsın işallah..senin e2 kaçtı canım..en düşük kaç olmalıki bilgin varmı..

Arkadaslar merhaba, umarim hersey guzel gidiyordur hayatinizda... ben yuruyen vitamin deposu gibi oldum.. yumurta kalitesini arttirdigi icin dhea ve coq10 kullaniyorum.. vitamin c aliyorum.. esim gidip bana Manuka bal almis, her sabah hadi balini ye diye basimda bekliyor.. oldukca iyi hissetmeye basladim yine.. en son negatifden sonra tekrar guzel gunler bizi bekliyor umuduyla kalktim ayaga... hepimizin emegi bosa gitmesin ins. bugun hepimiz icin saglikla bir an evvel bebislerimizi kucagimiza almamiz icin dua ediyorum.. Sevgiyle kalin ♥♥♥ :))))

merhaba stardaisy bende aynı canım bana doktor vermişti yumurta kalitesi ve fsh için şimdilik değerler güzel gidiyor..bozulmaz işallah..smear test sonucumda çıktı çok şükür temiz..ama doktor ufak bir iltahap olabilir biz yinede antibiyotik sonrasında kontol olmassa ufak bir leep yapalım dedi..işte herşey zaman alıyor zaman alması önemli değilde yaş böyle olunca her an hormon değerleri değişirse diye korkuyorum..allaha emanetiz..allah yardımcımız olsun..aminn

Merhaba Puffy:))
Tekrar tebrikler canim....hayirli ugurlu olsun be sonuna kadar guzel bir hamilelik gecir ve saglicakla kucagina al bebisini

Stardaisy sanada kolay gelsin, bende gecen sene senin gibi bir suru bal, vitamin vs, vs Holland and Garrettden alip devam etmistim)))

Bu senede 3 ay akupunktur yaptim...su an transfer oldum 5 inci gunumdeyim....

Obur topige detaylica yazmistim ama gecmemis...ve tekrar gozum yemiyor yazmayi....

Insalla bu yoldaki herkesin emegi bos cikmaz!

Kizlar selam benim tedavi sanirim bu ay iptal oldu tedavi yetismeyecek ben donmek zorundayim artik mayisa kaldi cunku hala adet olamadim.Elimde 3 kutu puregon 900 var piyasada 790 tl ben 500 tl den verecegim cetrodite 3 kutu onuda 50 tl den verecegim ayrica gonalf 450 3 kalem onuda 270 TLDEN verecegim cunku ilaclari tekrar yurtdisina tasimayacagim ihtiyaci olan varsa bana ozelden mesaj atsin.

Tekrar tebrikler canim....hayirli ugurlu olsun be sonuna kadar guzel bir hamilelik gecir ve saglicakla kucagina al bebisini

Stardaisy sanada kolay gelsin, bende gecen sene senin gibi bir suru bal, vitamin vs, vs Holland and Garrettden alip devam etmistim)))

Obur topige detaylica yazmistim ama gecmemis...ve tekrar gozum yemiyor yazmayi....

Tesekkur ederim canim.. bende ayni yerden aliyorum vitaminleri.. Transferin hayirli ugurlu olsun.. baksana bir an'da pozitif haberleri artti. insallah seninkide pozitif olacak. guzel haberlerini bekliyoruz.. ben su an hazirlaniyorum, mayis'da insallah ucucam istanbula..

merhaba stardaisy bende aynı canım bana doktor vermişti yumurta kalitesi ve fsh için şimdilik değerler güzel gidiyor..bozulmaz işallah..smear test sonucumda çıktı çok şükür temiz..ama doktor ufak bir iltahap olabilir biz yinede antibiyotik sonrasında kontol olmassa ufak bir leep yapalım dedi..işte herşey zaman alıyor zaman alması önemli değilde yaş böyle olunca her an hormon değerleri değişirse diye korkuyorum..allaha emanetiz..allah yardımcımız olsun..aminn

Merhaba canim, degerlerinin guzel olmasina sevindim. ben yeni basladim doktor iki ay kullanip gel dedi. o yuzden kismet olursa mayisda basliycaz tedaviye.. ben dhea'yi 25 gr olarak aldim. sabah ogle aksam olmak uzere gunde 3 defa iciyorum. sen nasil aliyorsun?

Merhaba canim, degerlerinin guzel olmasina sevindim. ben yeni basladim doktor iki ay kullanip gel dedi. o yuzden kismet olursa mayisda basliycaz tedaviye.. ben dhea'yi 25 gr olarak aldim. sabah ogle aksam olmak uzere gunde 3 defa iciyorum. sen nasil aliyorsun?

canım bende ocak ayında başlamıştım..dheayı ben günde iki tane aynı anda alıyorum..arginmax coenzim ginseng dhea bunları alıyorum canım fsh düştü çok şükür iki aydır 6 llarda benimde heralde mayıs yada nisan gibi sanırım ancak başlayabilcem gibi gözüküyor..bu arada işallah değerler aynen öyle kalır :)allaha emanetiz..işallah sende hayırlı haberler alırsın..gelişmelerinden haberdar et bizleri işallah..senin değerlerin nasıl..allah hepimizin yardımcısı olsun.aminn

tedavin hayırlı olsun ..hayırlı haberler verirsiin işallah..akapunkturun faydasını gördünmü canım bende tedavi sırasında yada en azından transferden önce yaptırmayı düşünüyorum..allah tedavini sonuna kadar hayırla sağlıkla götürsün .:49:.aminn

Merhaba arkadaslar bende sizlerin yasindayim, mayista 41 olacagim 1,5 yil oldu evlendim. esimle 1 yildir beraberiz esim yurt disinda oldugu icin evlendigimizde ben hemen gelememistim. bende cocugum olsun istiyorum.adetlerim düzenlidir evlendigim aylarda tüylenme icin doktora gittigimde hormon testlerim vs.normaldi bu yüzden doktora gitmedim cocuk olsun diye zaten burada dil sorunum var ben aralikta normal yolla hamile kaldim 17 subatta 9+6 günlük düsük yaptim su an beklemedeyim. 19 martta kontrolüm var rahim kendini toparlayabildimi doktor bakacak o zaman tekrar ne zaman korunmayi birakacagimi söyleyecek ama zamanimda az kaldi yastan dolayi ya normal yolla olmazda cok zaman kaybedersem diye tedirgin oluyorum bir kac ay deneyip tüp bebek düsünsemmi veya hemen doktor korunmayi birakabilirsin dediginde tüp bebek tedavisinemi baslasam kararsizim. hamile olan arkadaslari tebrik ederim saglikli bebeklerinin olmasini dilerim.

maşallah :nazar::nazar:pufy allah sorunsuz hamilelik geçirmen deilegiyle..kucağınada alırsın işallah..senin e2 kaçtı canım..en düşük kaç olmalıki bilgin varmı..

Canim o kadar duaya ihtiyacim varki ne olur eksik etmeyin , ugrasmak ayri bir ugras , tam oldu diyorsun saglikli olacakmi ayri bir dusunce , hep olumlu olmaya calisiyorum ama iste korkular buyuk , bu yastan snra bulnca ve bir daha olmama sansi olunca.
Benim E2 regl 2. Gunu tedavi basinda 8,08 pg / mg imis , doktor buna cok iyi demisti , ama siniri bilmiyorum
Senin smyr temiz cikmis cok sevindim , az kaldi tedavi baslangicina galiba hadi hayirlisi...

Arkadaslar merhaba, umarim hersey guzel gidiyordur hayatinizda... ben yuruyen vitamin deposu gibi oldum.. yumurta kalitesini arttirdigi icin dhea ve coq10 kullaniyorum.. vitamin c aliyorum.. esim gidip bana Manuka bal almis, her sabah hadi balini ye diye basimda bekliyor.. oldukca iyi hissetmeye basladim yine.. en son negatifden sonra tekrar guzel gunler bizi bekliyor umuduyla kalktim ayaga... hepimizin emegi bosa gitmesin ins. bugun hepimiz icin saglikla bir an evvel bebislerimizi kucagimiza almamiz icin dua ediyorum.. Sevgiyle kalin ♥♥♥ :))))

Selam , sizi boyle moralli gormek ne guzel , inanmak pozitif olmak cok onemli , Allah hepimize bebekli guzel gunler nasip eder insallah

Tesekkur ederim nazik tebrigin icin , insallah hepimizin bu yolda yuzu guler ....

Kizlar selam benim tedavi sanirim bu ay iptal oldu tedavi yetismeyecek ben donmek zorundayim artik mayisa kaldi cunku hala adet olamadim.Elimde 3 kutu puregon 900 var piyasada 790 tl ben 500 tl den verecegim cetrodite 3 kutu onuda 50 tl den verecegim ayrica gonalf 450 3 kalem onuda 270 TLDEN verecegim cunku ilaclari tekrar yurtdisina tasimayacagim ihtiyaci olan varsa bana ozelden mesaj atsin.

Akidecik demek donuyorsun , hadi bakalim hazirlan mayista hizli bir cikis yap hepimiz bahar sevinci yasayalim...

Merhaba arkadaslar bende sizlerin yasindayim, mayista 41 olacagim 1,5 yil oldu evlendim. esimle 1 yildir beraberiz esim yurt disinda oldugu icin evlendigimizde ben hemen gelememistim. bende cocugum olsun istiyorum.adetlerim düzenlidir evlendigim aylarda tüylenme icin doktora gittigimde hormon testlerim vs.normaldi bu yüzden doktora gitmedim cocuk olsun diye zaten burada dil sorunum var ben aralikta normal yolla hamile kaldim 17 subatta 9+6 günlük düsük yaptim su an beklemedeyim. 19 martta kontrolüm var rahim kendini toparlayabildimi doktor bakacak o zaman tekrar ne zaman korunmayi birakacagimi söyleyecek ama zamanimda az kaldi yastan dolayi ya normal yolla olmazda cok zaman kaybedersem diye tedirgin oluyorum bir kac ay deneyip tüp bebek düsünsemmi veya hemen doktor korunmayi birakabilirsin dediginde tüp bebek tedavisinemi baslasam kararsizim. hamile olan arkadaslari tebrik ederim saglikli bebeklerinin olmasini dilerim.

Canim oncelikle mutlaka FSH ve AMH hormonlarina baktir onlari olctur , bunlar sende kalan yumurta rezervi ve kalitesi hakkinda bilgi veriyor ve malesef her ay biraz daha dusuyor ozellikle 40 yaslardan sonra. Bu hormonlarda yasina gore rezerv problemi varsa hic bekleme tup icin ugras ve 40 gecince sadece hamile kalmak yetmiyor yumurta kalitemiz dusuk oldugu ocin sagliksiz bebek riskimiz artiyor, geneldede sagliksiz bebekler dusukle sonuclaniyor. Biran once testlerini yaptir ve tup konusunda uzman biriyle gorus seni bilgilendirsinler vok gec olmadan
Umarim hepimiz saglikli bebeklere kavusuruz...

Pufyy allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...

Amin canim Allah isteyen herkese versin , yas 44 olunca o kadar hasas oluyorsunki insan hep dua ediyorum bu gunume sukur diye ...

Puffy68,

tesekkürler cevap yazdiginiz icin, bir tüp bebek merkeziyle görüseyim diyorum ama, arastirmam lazim Türkiyede olsun istiyorum.Cokta bilgim yok acikcasi nereye basvurmali nasil irtibat kurayim hemenmi cagiriyorlar adet tarihindemi gidiliyor hic bilgim yok bu arada hamilesin sanirim hayirli olsun saglikla al bebegini kucagina.

donova merhaba prolaktin hormonun kaçtı canım..tüylenme sorunu neden kaynaklıymış herşeyi araştır canım kafanda hiç bir pürüz kalmasın..ben iki defa denedim hiç araştırılmadı üçüncüde farklı bir merkezdeyim herşeyi inceliyorlar..smear temiz çıkmasına rağmen dpktor bu ayda kontrolüne devam edecekmiş..herşeyden emin olalım diyor..bizim yaşımızda yumurtalar altın değerinde :)az olan yumurtada işallah en azından biri bize bebek olarak döner işallah..allah hepimizin yardımcısı olsun..istanbulda değilim ama en iyi merkezler orda diye duyuyorum..pufy de söylemiş amh ve fsh rezerv durumunu gösteriri..belli olmaz 43 yaşında normal yoldan hamile kalanlar var ve doğruranlar sağlıkla..sende işallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız umarım..ben şunu anladım bu kadar zamanda aceleci olmak stres yapmakhiç iyi olmuyor..sakin ve emin adımlarla gitmek gerekiyor..nasipte varsa o bizi bulacaktır..

donova merhaba prolaktin hormonun kaçtı canım..tüylenme sorunu neden kaynaklıymış herşeyi araştır canım kafanda hiç bir pürüz kalmasın..ben iki defa denedim hiç araştırılmadı üçüncüde farklı bir merkezdeyim herşeyi inceliyorlar..smear temiz çıkmasına rağmen dpktor bu ayda kontrolüne devam edecekmiş..herşeyden emin olalım diyor..bizim yaşımızda yumurtalar altın değerinde :)az olan yumurtada işallah en azından biri bize bebek olarak döner işallah..allah hepimizin yardımcısı olsun..istanbulda değilim ama en iyi merkezler orda diye duyuyorum..pufy de söylemiş amh ve fsh rezerv durumunu gösteriri..belli olmaz 43 yaşında normal yoldan hamile kalanlar var ve doğruranlar sağlıkla..sende işallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız umarım..ben şunu anladım bu kadar zamanda aceleci olmak stres yapmakhiç iyi olmuyor..sakin ve emin adımlarla gitmek gerekiyor..nasipte varsa o bizi bulacaktır..

sonuc referans degerler
prolaktin 285,02 mlU/L 33,36--580,80
fsh 6,60 mlU/ml 2,00 -- 10,00

ummuseleme arkadasim, yukarida yazdigim gibi test sonuclarim tüylenme cok azdi cenemde bir kac sert tüydü doktor endokrinede gönderdi test sonuclar normal olunca TSH sonucuda normaldi bazen tüylenme nedeni bulunamiyor demisti doktor bende epilasyon yaptirdim. AMH yumurta rezev durumu icin yapiliyor sanirim doktora gittigimde söyleyeyim bu testi yaptirmak istedigimi 19 martta kontrole gidecegim düsük sonrasi bakilacak iyi dileklerin icin sagol canim bizimde dilegimiz olacaktir buna inanalim.

Son düzenleme:
sonuc referans degerler
prolaktin 285,02 mlU/L 33,36--580,80
fsh 6,60 mlU/ml 2,00 -- 10,00

ummuseleme arkadasim, yukarida yazdigim gibi test sonuclarim tüylenme cok azdi cenemde bir kac sert tüydü doktor endokrinede gönderdi test sonuclar normal olunca TSH sonucuda normaldi bazen tüylenme nedeni bulunamiyor demisti doktor bende epilasyon yaptirdim. AMH yumurta rezev durumu icin yapiliyor sanirim doktora gittigimde söyleyeyim bu testi yaptirmak istedigimi 19 martta kontrole gidecegim düsük sonrasi bakilacak iyi dileklerin icin sagol canim bizimde dilegimiz olacaktir buna inanalim.

canım prolaktin hormonuna doktor normalmi dedi bana yüksek gibi geldi..fsh çok güzel..işallah amh de iyi çıkar..ne zaman başlarsın tedaviye mayıs gibi mi..allah yardımcımız olsun..aminn

canım prolaktin hormonuna doktor normalmi dedi bana yüksek gibi geldi..fsh çok güzel..işallah amh de iyi çıkar..ne zaman başlarsın tedaviye mayıs gibi mi..allah yardımcımız olsun..aminn

ummuseleme arkadasim,prolaktin normal demisti doktor zaten 1 yil önceki sonuc bunlar dogal yolla hamilelik yasadim fakat; düsük oldu. doktor kontrolünden sonra karar veririm tedavi icin, düsük olali 21 gün oldu birde burada doktora gitmek sorun dili iyi konusmak gerekiyor ben daha dil kursuna gidiyorum kendimi ifade edemiyorum daha burada tedavide sorun olacak mayis gibi ailem Adanada gelince tüm testleri yapmayi düsünüyorum.

sonuc:prolaktin 285,02 mlU/L referans degerler: 33,36--580,80

Back