• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar sabah testim yapildi ve sabirli bir bekleyis sonrasi .....sonuc pozitif .... Hamileyimmmmmm
sabahtan bu yana dua ediyorum Allahim sana sukurler olsun diye bana verdin , isteyen herkese ver diye ...
Bundan sonra yolum uzun bir cok endisem var ama dualarim hem kendimle hemde sizinle.....

Kizlarrrr simdi geldimmm ve puffyle tanisdimm cok tatli bir arkadassssss ben son ultrasona girdim bir minik bir kucuk birde buyuk yumurtam var yarin sabah opum var banaaaaaaa lutfennnnnn dularinizi eksik etmeyinnnnnnn hepimize bol sansssss.artik bu topicde hamile patlamasi baslasinnnnnnnnnnnn.bakalimmmmmm ilk nazar boncugu kimdeeeeeeee....benden dualarinizi eksik etmeyin hepimizin kalbi ayni sey icin carpiyor rbbim hepimizeeeeee yardim etsin .hepiniz hakkinizi helal edinnn

Akidecigim bende seninle tanistigima memnun oldum sabah yanimda oldugun ve destek verdigin icin tesekkurler....

Puffyyyyymmm bu haberi beraber aldik ve herkes senden duymaliydi ilk bu haberi senle almis biri olark enaz senin kadar coooook mutluyumm.gozlerindeki ve yuzundeki guzellik kalbinle ve bebeginle hic solmasin arkadasim tebriklerrrrr tebriklerr inaniyordum biliyordummm cokk sevindimmm;vee seni tanimakkk cok guzel sansin seninle olsun sevgilerr ve tesekkurlerrrr;simdi dualarini benden esirgeme arkadasimm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kizlar sabah testim yapildi ve sabirli bir bekleyis sonrasi .....sonuc pozitif .... Hamileyimmmmmm
sabahtan bu yana dua ediyorum Allahim sana sukurler olsun diye bana verdin , isteyen herkese ver diye ...
Bundan sonra yolum uzun bir cok endisem var ama dualarim hem kendimle hemde sizinle.....

:)) harika bir haber buuu,,,,
tebrik ediyorummm
sağlıklaaa kavuşun inşalaahh mucizeyeeee:nazar::nazar::nazar::nazar:

Burayi yeni buldum ve cok mutluyum. cunku tam bana gore.. bende 42 yasindayim ve sevgili Puffy ,acar acmaz senin hamilelik haberini okudum ve senin adina cok sevindim.. bana umut oldun.... yola devam etmem icin motive oldum .. Hayirlisi olsun.. bebisini saglikla kucagina almak nasip olsun. eger vakit bulursan acaba Dhea kulanip kullanmadigini yazabilirmisin lutfen?

pufy68 sağlıkla kavuşursun işallah yavruna..ilk aşamayı atlattın ..sırayla hepsinide sağlıkla atlatırsın işallah..ne güzel bir haber oldu bizlere..umut oldun..içime doğmuştu sazeten hamileliğin :)hissim doğru çıktı..hayırlı güzel haberlerin devamını vermen dileğiyle..:nazar::nazar::49::49:

puffy super ya cok sevındım tamamına erıs ıns canım saglıkla gelsın darısı tum bekleyen ve ısteyen anneler olsun

canım senin ve topiğimizin gözü aydın olsun.:52::52::52:tebrikler.allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizlere uğur getirsin bu güzel müjden.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar yazdiklarinizi okudukdan sonra ve ozellikle Puffy'nin hamileliginide duydukdan sonra Memorial'a gitmeye karar verdim. Bugun arayip gorusme talep ettim ve yurtdisinda yasadigimi soyledim. tel'imi alip beni geri arayaclarini soylediler. yaklasik 1 saat sonra Gul hanim arayip bircol soru sordu ve hakkimda bilgi aldi. gercekten cok ilgili davrandi. tedavi tarihim icin beni tekrar yarin arayacak. Istanbulda bircok merkezi aradim ama bana hic geri donmediler. Memorial'in farkli oldugunu hissettim. Hersey guzel basladi, insallah sonuda pozitif olur. Butun hepimizin sonuclari cok ama cok guzel olur umarim. FSH ve AMH testlerimi sordular. acaba bu test fiyatlarini bilen varmi?

Kizlar selam ,
İki gundur kafam karmakarisik o yuzden cevap vemeyi atladigim olduysa simdiden ozur dilerim.
Kusura bakmayin daha ne yerdeyim ne gokte :))))

:)) harika bir haber buuu,,,,
tebrik ediyorummm
sağlıklaaa kavuşun inşalaahh mucizeyeeee:nazar::nazar::nazar::nazar:

Teskkurler , tesekkurler umarim size hep guzel habtler veririm , ama sizdende guzel haber okumak istiyorum :)))

Burayi yeni buldum ve cok mutluyum. cunku tam bana gore.. bende 42 yasindayim ve sevgili Puffy ,acar acmaz senin hamilelik haberini okudum ve senin adina cok sevindim.. bana umut oldun.... yola devam etmem icin motive oldum .. Hayirlisi olsun.. bebisini saglikla kucagina almak nasip olsun. eger vakit bulursan acaba Dhea kulanip kullanmadigini yazabilirmisin lutfen?

Canim ben tedavi asamasinda veya oncesi Dhea kullanmadim veya herhangi bir kur yapmadim doktorum keinlikle musade etmedi, sadece saglikli beslendim , stresten uzak durdum , sigara ve kahve icmedim , duzenli uyudum ve acik havada her gun duzenli yuruyus yaptim , bol bol badem ,ceviz ,findik ,kuru kayasi ,kuru uzum ,kuru incir ,kuru erik yedim
İnsallah bu gunleri sende yasarsin..

pufy68 sağlıkla kavuşursun işallah yavruna..ilk aşamayı atlattın ..sırayla hepsinide sağlıkla atlatırsın işallah..ne güzel bir haber oldu bizlere..umut oldun..içime doğmuştu sazeten hamileliğin :)hissim doğru çıktı..hayırlı güzel haberlerin devamını vermen dileğiyle..:nazar::nazar::49::49:

Canim cok cok tekkur ederim , su an tk dusuncem guzel basladi guzel ilerlesin , bu gun 2. Kan testine gidiyorum ilk degein cok guzeldi umarim yine iyi bir deger gorurum , bir sinavdayiz bitmiyor iste :)))

allah sağlıklı bir hamilelik ve bebeğinize size mutlu uzun ömürler versin inşallah... :nazar:

Teskkurler en ksa zamanda sizede dilerim ...

puffy super ya cok sevındım tamamına erıs ıns canım saglıkla gelsın darısı tum bekleyen ve ısteyen anneler olsun

Amin canim hepinizin basina , her duamda ekliyorum , bebisimede diyorumki al arkadaslarini gel dagilin butun isteyenlerin karnina...

canım senin ve topiğimizin gözü aydın olsun.:52::52::52:tebrikler.allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizlere uğur getirsin bu güzel müjden.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bernacigim ben hallettim sira sizde elinizi cabuk tutun , bekletmeyin bebislerinizi Allah yar ve yardimcimiz olsun

Arkadaslar yazdiklarinizi okudukdan sonra ve ozellikle Puffy'nin hamileliginide duydukdan sonra Memorial'a gitmeye karar verdim. Bugun arayip gorusme talep ettim ve yurtdisinda yasadigimi soyledim. tel'imi alip beni geri arayaclarini soylediler. yaklasik 1 saat sonra Gul hanim arayip bircol soru sordu ve hakkimda bilgi aldi. gercekten cok ilgili davrandi. tedavi tarihim icin beni tekrar yarin arayacak. Istanbulda bircok merkezi aradim ama bana hic geri donmediler. Memorial'in farkli oldugunu hissettim. Hersey guzel basladi, insallah sonuda pozitif olur. Butun hepimizin sonuclari cok ama cok guzel olur umarim. FSH ve AMH testlerimi sordular. acaba bu test fiyatlarini bilen varmi?

Canim hayilisi olsun , memorial beni sonuca ulastirdi sectiin yer neresi olursa olsun senide sonuca ulastirsin.
Ben her iki testide subat basinda yaptirdim.
Fsh 95 tl
Amh ve e2 ayni gun bakilmisti ikisine 195 tl odemistim.

Puffy ikinci kan testinin sonucunu aldinmi? ayrintili cevabin icin cok tesekkur ederim. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. ben dhea ve coq12 almayi dusunuyordum. oyleyse kafama gore is yapmayayim. Memorial'a sorayim once. Mart 15 gibi baslayabiliriz dediler:52::nazar::nazar::nazar:

Puffy ikinci kan testinin sonucunu aldinmi? ayrintili cevabin icin cok tesekkur ederim. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. ben dhea ve coq12 almayi dusunuyordum. oyleyse kafama gore is yapmayayim. Memorial'a sorayim once. Mart 15 gibi baslayabiliriz dediler:52::nazar::nazar::nazar:

Canim merhaba,
Bugun 2. Testin sonucunu aldim ilk degeri 4'e katlamis nerdeyse , benim minnak ( biz ona oyle diyoruz ) cok hizli cikti :))))
Sana nacizane tavsiyem kullanilacak tum takviye ilaclar icin once doktorunla gorus , bana bir onçeki doktorum dhea vermisti ne zaman memoriale gitim kullandigim ilaclari soyledim hemen kestiler ve kesinlikle kullanmiyacaksin dediler, sadece folik asit kullanmiyorsan al kullanmaya basla zaten onlarda verecek.
Sana tuyolar :
Mumkun oldugu kadar hep ayni doktorun kontrolunu iste.
Muhasebeye odeme yaparken kendi aracinizla gidecekseniz otopark kartini iste.
İlk yapilan tahliller sonra tedavi paketinden dusuluyor , unutma ( amh haric )
İlaclari alirken tanidik eczaneye varsa git pazarlik yap , o asamaya geldinmi bana yaz nasiql yapacaksin anlatirim ben bayagi indirim aldim bu yolla .
Kafana takilan olursa bana sorabilirsin

Canim merhaba,
Bugun 2. Testin sonucunu aldim ilk degeri 4'e katlamis nerdeyse , benim minnak ( biz ona oyle diyoruz ) cok hizli cikti :))))
Sana nacizane tavsiyem kullanilacak tum takviye ilaclar icin once doktorunla gorus , bana bir onçeki doktorum dhea vermisti ne zaman memoriale gitim kullandigim ilaclari soyledim hemen kestiler ve kesinlikle kullanmiyacaksin dediler, sadece folik asit kullanmiyorsan al kullanmaya basla zaten onlarda verecek.
Sana tuyolar :
İlaclari alirken tanidik eczaneye varsa git pazarlik yap , o asamaya geldinmi bana yaz nasiql yapacaksin anlatirim ben bayagi indirim aldim bu yolla .

sevgili puffy68 hayırlı ve uğurlu olsun maşallahhhh 41 kere...

sizinle orada hangi doktor ilgilendi... nur hanm mı yoksa aynur hanım mı?..

sevgiler

Canim merhaba,
Sana tuyolar :

Canim masallah oyleyse minnak'a diyelim. nazar degmesin.:nazar::nazar: Florance'dan Dr Nuri Delikara ile gorustum telefonda gecen hafta. dhea kullan oyle gel demisti. ama senin ve diger arkadaslarin durumu ve yazdiklari Memorialda karar kildirtti. tamam sadce folic asit kullanayim. paylastigin bilgiler benim icin cok degerli , cokkkk kocaman tesekkur ederim.

pufy maşallah işallah sonuna kadar böyle sorunsuz gidersin..belki tek değildir.:) :49::49:hayırla sağlıkla dpğur işallah..stardaisy merahaba senin de başlıycan tedavin hayırlı olsun..yumurta rezerv durumun nasıl..bu kaçıncı denemen...işallah herşey gönlünce olsun..akideciknane opun oldumu hayırlı gelişmelerini bekliyoruz..allah hepimizin yardımcısı oldun..aminn

pufy maşallah işallah sonuna kadar böyle sorunsuz gidersin..belki tek değildir.:) :49::49:hayırla sağlıkla dpğur işallah..stardaisy merahaba senin de başlıycan tedavin hayırlı olsun..yumurta rezerv durumun nasıl..bu kaçıncı denemen...işallah herşey gönlünce olsun..akideciknane opun oldumu hayırlı gelişmelerini bekliyoruz..allah hepimizin yardımcısı oldun..aminn

Merhaba canim, tesekkur ederim, hepimizin hayirli olsun. yumurta rezervim en son iki sen eonce bakilmisti cok iyiydi. sonra 2 tup denemesi istanbulda yaptirdim ama o merkezde hic bakmadilar. simdi yeni memorial ile gorustum ve ilk sorulari amh ve fsh degerlerim oldu. 2 deneme ingilterede ve 2 deneme Turkiyede.. bu 5. olacak .. ben daha araniza yeni katildim yeni yeni taniyorum hepinizi. senin durumun nedir?

sevgili puffy68 hayırlı ve uğurlu olsun maşallahhhh 41 kere...

sizinle orada hangi doktor ilgilendi... nur hanm mı yoksa aynur hanım mı?..

sevgiler

İyi dileklerin icin tesekkurler , benim doktorum aynur hn'di
Kontrollerimi nur hn ve aynur hn donusumlu yapti
Opu'yu nur hn yapti ( doktorlar sirayla opu yapiyormus benim gunumde sansima nur hn geldi )
Transferi aynur hn'im yapti ( doktorar sirayla transfer yapiyormus benim gunume sansima aynur hn geldi. )

Canim masallah oyleyse minnak'a diyelim. nazar degmesin.:nazar::nazar: Florance'dan Dr Nuri Delikara ile gorustum telefonda gecen hafta. dhea kullan oyle gel demisti. ama senin ve diger arkadaslarin durumu ve yazdiklari Memorialda karar kildirtti. tamam sadce folic asit kullanayim. paylastigin bilgiler benim icin cok degerli , cokkkk kocaman tesekkur ederim.

Benim ilk denememdeki doktorumda dhea verdi ama memorial kesti hemen , bazi doktorlar veriyor ama bazi doktorlarda kist yaptigini ve hormon dngesini bozdugunu dusunuyor.
Seni etkilemek istmem sadece memorialin bu ilaca bakisini yadim ben sana , folik asit zaten her klinik veriyor onu kullanmaya baslarsan iyi edersin zaten tum tedavi boyuncada kullacaksin
Ne zaman aklina takilan olursa sorabilrsin bilgim varsa elimden geleni yaparim.

Amin dualain icin artik tek cift bakmiyorum saglikli olsun yeter :)))

Back