Kizlar selam ,
İki gundur kafam karmakarisik o yuzden cevap vemeyi atladigim olduysa simdiden ozur dilerim.
Kusura bakmayin daha ne yerdeyim ne gokte :))))
:)) harika bir haber buuu,,,,
tebrik ediyorummm
sağlıklaaa kavuşun inşalaahh mucizeyeeee
Teskkurler , tesekkurler umarim size hep guzel habtler veririm , ama sizdende guzel haber okumak istiyorum :)))
Burayi yeni buldum ve cok mutluyum. cunku tam bana gore.. bende 42 yasindayim ve sevgili Puffy ,acar acmaz senin hamilelik haberini okudum ve senin adina cok sevindim.. bana umut oldun.... yola devam etmem icin motive oldum .. Hayirlisi olsun.. bebisini saglikla kucagina almak nasip olsun. eger vakit bulursan acaba Dhea kulanip kullanmadigini yazabilirmisin lutfen?
Canim ben tedavi asamasinda veya oncesi Dhea kullanmadim veya herhangi bir kur yapmadim doktorum keinlikle musade etmedi, sadece saglikli beslendim , stresten uzak durdum , sigara ve kahve icmedim , duzenli uyudum ve acik havada her gun duzenli yuruyus yaptim , bol bol badem ,ceviz ,findik ,kuru kayasi ,kuru uzum ,kuru incir ,kuru erik yedim
İnsallah bu gunleri sende yasarsin..
Canim cok cok tekkur ederim , su an tk dusuncem guzel basladi guzel ilerlesin , bu gun 2. Kan testine gidiyorum ilk degein cok guzeldi umarim yine iyi bir deger gorurum , bir sinavdayiz bitmiyor iste :)))
allah sağlıklı bir hamilelik ve bebeğinize size mutlu uzun ömürler versin inşallah...
Teskkurler en ksa zamanda sizede dilerim ...
puffy super ya cok sevındım tamamına erıs ıns canım saglıkla gelsın darısı tum bekleyen ve ısteyen anneler olsun
Amin canim hepinizin basina , her duamda ekliyorum , bebisimede diyorumki al arkadaslarini gel dagilin butun isteyenlerin karnina...
Bernacigim ben hallettim sira sizde elinizi cabuk tutun , bekletmeyin bebislerinizi Allah yar ve yardimcimiz olsun
Arkadaslar yazdiklarinizi okudukdan sonra ve ozellikle Puffy'nin hamileliginide duydukdan sonra Memorial'a gitmeye karar verdim. Bugun arayip gorusme talep ettim ve yurtdisinda yasadigimi soyledim. tel'imi alip beni geri arayaclarini soylediler. yaklasik 1 saat sonra Gul hanim arayip bircol soru sordu ve hakkimda bilgi aldi. gercekten cok ilgili davrandi. tedavi tarihim icin beni tekrar yarin arayacak. Istanbulda bircok merkezi aradim ama bana hic geri donmediler. Memorial'in farkli oldugunu hissettim. Hersey guzel basladi, insallah sonuda pozitif olur. Butun hepimizin sonuclari cok ama cok guzel olur umarim. FSH ve AMH testlerimi sordular. acaba bu test fiyatlarini bilen varmi?
Canim hayilisi olsun , memorial beni sonuca ulastirdi sectiin yer neresi olursa olsun senide sonuca ulastirsin.
Ben her iki testide subat basinda yaptirdim.
Fsh 95 tl
Amh ve e2 ayni gun bakilmisti ikisine 195 tl odemistim.