- Konu Sahibi akideciknane
Merhaba canim, tesekkur ederim, hepimizin hayirli olsun. yumurta rezervim en son iki sen eonce bakilmisti cok iyiydi. sonra 2 tup denemesi istanbulda yaptirdim ama o merkezde hic bakmadilar. simdi yeni memorial ile gorustum ve ilk sorulari amh ve fsh degerlerim oldu. 2 deneme ingilterede ve 2 deneme Turkiyede.. bu 5. olacak .. ben daha araniza yeni katildim yeni yeni taniyorum hepinizi. senin durumun nedir?
canım işallah memorial sana uğur getirsin..pek çok kişi memnun..sana bebişini kavuşturmaya vesile olsun iişallah..bende rezerv az ..troid biraz yüksek..kanda pıhtılaşma var...rahimde yapışıklık varmış o giderildi..son rahim ağzı kaldı bakılacak..her doktorun farklı oluyor tedavisi ve düşünceleri..önemli olan bizim için en doğru olan karar olması..bendede fsh yüksekti doktorum dhea ginseng arginmax ve co enzim kullandırdı 1 ay sonra fsh 6 ya düştü canım..fsh de tüp bebekte önemliymiş..yani bana iyi geldi..işallah senin doktorunda senle ilgili doğru yönde kararlar verir ve bebiğini kvuşmana vesile olur..allah hepimzin yardımcıı olsun..aminn