- Konu Sahibi akideciknane
Puffy68,
tesekkürler cevap yazdiginiz icin, bir tüp bebek merkeziyle görüseyim diyorum ama, arastirmam lazim Türkiyede olsun istiyorum.Cokta bilgim yok acikcasi nereye basvurmali nasil irtibat kurayim hemenmi cagiriyorlar adet tarihindemi gidiliyor hic bilgim yok bu arada hamilesin sanirim hayirli olsun saglikla al bebegini kucagina.
Duova canim benim yasim 44 ve 2. Tup denememde hamile kaldım ve inan burada senelerdir uğrasan arkadaslar var en iyi onlar bilir bu bayagi buyuk bir sans benim icin.
Sana nacizane tavsiyem amh rezervine bir an once baktir , gozunu korkutmak istemem ama sadece yumurtanin olmasi ve hamile kalmakta yetmiyor malesef , saglikli bir hamilelik icin saglikli embryolar şart bu yastada onu bulmak zor. Dusukle sonuçlanan hamileliklerin cogu sorunlu embryolardan kaynakli , doga sorunlu olan embriyoyu atıyor .
Eger cocuk istiyorsan cok zaman geçmeden araştır tup bebek yöntemlerini ve merkezlerini ama arastirmalarin surerken bir yananda dogal yolardan yapmayı dene , olmadi araştırmalarının sonucu elinde hazir olur zaman kaybetmemis olursun.
İnanırmisin bu denememden once ilk negatifi aldığımda 6 ay oncesine gitmek icon bile neler vermezdim , cunku 6 ay once cok ihtiyacım olan rezervim cok daha iyiydi.
İstanbulda olan tup bebek merkezlerini telefonla arayarak bilgi alabilirsin.Ben sana bir kaçını tavsiye edeyim memorial sisli , Bahceci Fulya , Amerikan hastanesi , İnternet'e gir bunlar hakkında her turlu bilgiye ulaşırsın.
Hakkında hayirli olsun