- Konu Sahibi akideciknane
kuka merhaba canım histereskopi yaptırmanı tavsiye ederim..ben yaptırdım yapışıklık varmış açıldı..ne yapman gerekiyorsa bütün araştırmalarını önceden yaptır..işallah dilek ve isteklerine en kısa sürede kavuşursun..daha tedaviye başlayamadım..bitakım pürüzler çıkıyor..buda bizim imtihanımız..sabır ve dua ile işallah bütün bunları aşarız..kolposkopi olucam doktor rahim ağzına bakacak işallah kötü b ir şey çıkmaz..rahim ağzında beyaz lekeler varmış onlar incelenecek..allahım hepimizin yardımcısı olsun..sağlığımız yerinde olduğu sürece hayallerimizi gerçekleştirmemiz için umut var demektir..allah sağlık şifa versin..bebişlerde versin işallah :)kuka sakın umutsuz olma..dua et sabret seninde karşına iyi sen anlıyan biri çıkacaktır..bak bizler varız ikinci evliliğini yapan..:)ipufy68 nasılsın bekleme süreci nasıl geçiyor..sonıuç ne zaman belli olacak..hayırlı haberlerini bekliyoruz..:)
Ummuseleme selam canim! Histeroskopi 3-kere yaptirdim. Simdi bende adet sonrasi 3-gun kahve renginde akinti ve su geliyor.Endometriozis demislerdi son histeroskopide temiz oldugunu soyliyor. Dr Duzenli iliski yok o yuzden durumunuz boyledir demisti simdi ise o da yok korkuyorum. Uzun sure dogurmamais bayanlar iliski olmasa mioma v.s. kolay olur diyorlar ne kadar gercek bilmiyorum.
Suan oncelikle bir iyi Dr bularak butun tahlilleri yaptirmaliyim.Kendimi birakmaya ve hata yapmaya zamanim yok diyorum....Insallah amin diyelim iyi seyleri dusunmeliyim. yazdiklarinizi okurken insan umitleniyor hayat boyleymis....Mutlu olan insanlari gordugumde seviniyorsun?
Rahim agzi lekeler tup bebek oncesi bunlara bakliliyor ya...Insallah ciddi birsey degildir. Sonuna kadar insallah ugrasacagiz. Insallah Allahim yardimciniz olsun!